Fazla güvenme fiziğe, bakar bir çiziğe.
Sjshsj

Bu soru toplum sorusu gibime geldi ://
Mod olsam değiştiririm ehuehu
Yalnız Barbaranın sevgilisi nası taş nası taş mk skfkskg
Detaya güldüm asfjskf
Soruyu unuttum :D
Bu devirde kalp mi fizik mi hmm bu devirde herşey tip kalbi olan ahanda şurada ölsün teşekkürler sjfkskf
Mod olunca değiştir.😄
Lan bu soruya görüş yazmıycam diyorum ama o kadar karşıma çıktı ki iyice bunalttı mecbur yazıyom bişeyler 😂 ben kalp güzelliği diyorum
Önce kalp sonra fizik bence 2'si de şart
fizik olmadan bir halt olmuyo bu devirde
Cevap
88Cevap
Şahsen kalbim olmadığı için tek bir seçeneğim kalıyor.
Ama bu devirde zaten fizik en önemlisi, şimdi iç güzellik desem yalan olur.
Fiziğe bakan çok insan var ama insanın önce kalbi güzel olmalı gadası
Güzelligine güvenme bir sivilce yetermis mahsun kırmızıgülün filmi geldi aklima orada bir replikte kalbi sakat olmasın diyordu.
Fizik güzelliği bir yere kadar. Sonuçta fiziğinle oturup iki kelam etmeyeceğiz. Bu yüzden kalp diyorum ♥️
Kesinlikle katılıyorum.
Kalbin , estetik ameliyat vs düzeltilir fiziki görünüş zaten cogu insanın doğal hali çirkin ve fiziği diyen insanlara serdar ortac chloe örneğini vermek istiyorum pat diye ortada kalınca umarım güzellik yeter size jsjxndnd
Kalp beş para etmiyor artık bu devirde kimse kalbe bakmıyor adonisin, karın kasın, geniş omuzların, dolgun kalçaların, görüşlerin, dudakların, sütun gibi bacakların, ipeksi temin yoksa kıllı isen kimse suratına bakmaz
Kaş göz burun millet buna bakıyor
Kalbi güzel olacak, 2 sivilce bile havayı söndürmeye yetiyor. 😂
fizik onemli ama sadece yetersiz. Albeni diyelim, gorunus, mentalite, kafa, egitim, hobbyler vs
Kalbine değil de fiziğine güvenenleri 50 yıl sonra gorelim. Kalp güzelliği bâki kalır. Buna güvenmek lazım.
İnsanlar dış görünüşe göre karşılanıp içine göre de uğurlanırmış. O yüzden dışa verdiği önemi içe de veren biri olmalı
Kime gore neye gore 5 dk lik zevkler Fizikler Gerektirir omur boyu iliskiler Kalbi gerektirir Unutma Her zaman Cinsel Arzular pek olmaz ama ask Her zaman Olur
Dış görünüş muhakkak önemli ama bir saatten sonra adam geri*zekalıysa sıkar. Benzetmek gibi olmasın, bir cüguli den bahsetmiyoruz tabii ama insanın yaşı ilerledikçe daha mental şeylere kıymet veriyor
Evet çok güzel bir yorum
Eğer kalbin tek güzel olursa ve fizigin güzel değilse güzel kalpli olmak iyi bir şeyden sayılmaz. Ama güzel ve iyi kalpliysen imrenirler. Bu kişi doğru derler. Bu devirde böyle.
hayattan beklentiniz eğlence ise fiziğiniz önemli elbette ancak amacınız gerçekten ve samimiyet ile değer görmek ise karakterinizi geliştirmekten başka çareniz pek yok.
Ben kalp guzelligini tercih ediyorum 2 kisi birbiriyle anlasabilmeli fikis 2. Planda ama bu devirde cogu insan fizige ve paraya bakiyor seciciyim ayrica kendime gore birini zor bulurum :)
Fizik. Bu da soru mu? Popüler kültür de dış görünüşe önem arttıkça kimse içi görmeye tenezzül bile etmez kaldıki son zamanlarda ki estetik operasyonlarının istatistiklerine bir bak bence 😅
Fizik yazan kızların fizikleri guzel olsaydi eger fizik cevabını vermezlerdi.. konu kilit.
Fizik gelip geçici ama kalp güzelliği her zaman bakidir göze ilk görünen fiziktir ama ruha güzel görünense kalptir yani kalp güzelliği daha önemli
Fiziğin. Devire göre evet fizik.. Hani kalbin güzel olacak tamam da hiçbirimiz de bir kardiyolog değiliz yani.
Direk fizik diyorum.
Artık bu devirde sadece bu önemli.
Kalbe bakan yok.
Karakter, ahlak desem zaten görüş alanı dışı.
Her ikiside güzel olur sa
Fizik, güzellik, çekicilik geçicidir. Kimseye inandırıcı gelmez ama kalp güzel olmalı. Zaten kalbin güzelliği iňsanın dışına yansıyor.
paran olacak paran :)
Ikisi de güzel ama kalbim karsidakine göre değişir kötülükle karsilasirsam dünyanın en zalimi olurum.
Her zaman kalp önemlidir kadında ve önyargısız olmalı kadın sabırlı olmalı kararlarında fevri olmamalı
Öncelik güzelliktir erkek için bence. hiç kimse bir ömür boyu çirkin bir kadınla aynı yatağa girmek istemez
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır öğren bunları
Güzel bir fizik gelip geçer bir gün;güzel bir kalp seninledir her gün..
Fiziki olarak iyi olmak. lazim ki karşıdaki seni merak edip içine baksin
Kalbi guzel olsun derler ama yuzunu fizigini begenmediklerinin kalbini merak etmezler
Önemli olan kalp güzelliği olsa da kimsenin bunu taktığını sanmıyorum.
Kalp güzel olsun çünkü kalp güzel olunca yüze fazlasıyla yansıyor..
Kalp olmalı sorunun cevabı ama önce dış görünüşe bakılır oldu 😑
İnsanlar dışını sevmeyenin içini merak etmezmiş, yani ikisi de
Dediğin gibi bu devirde fiziğe bakılıyor. Şimdi kalbin güzel olsa efendi olsan dönüp bakılmıyor. Biraz çılgın, tavırlarda sert olmalı.
:)
Kalp le fizik kiyaslamasindan ziyade guzellik mi fizik mi kiyasi daha can alicu
Iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha on plana çıktığı bu devirde kalbi kim ne yapsın.
Bu devirde fizik olmus kimse bakmıyor kı kalbe kalbe bakan olsa anlar ne kadar derin ve ince anlamlar var. Kisaca kalbe bakan sevdandir omurluk olur. fizige bakan bir gecelik
Fizik yoksa kalbe bakan yok
Fiziği güzel olucaksin, kalp güzelliğine kimse önem vermiyor artık..
şimdikilerin kaç günlük ilişki istedine göre deİşiyor o işler
Kalbin güzel olacak. Keşke herkesin kalbi güzel olsaydı da kötülük diye bir şey olmasa
ikisi de yalan söyleyemem sadece içine bakmak yetmiyo göz zevkine de hitap etmeli
Kalbin güzelse seni giberler senin fiziğin güzelse sen gibersin 😂
Bu devirde insanlar malesef ki fiziğe bakıyor, o yüzden fizik. 😬
Devir-döneme göre yaşamazsanız mutlu olabilirsiniz. bir deneyin.
Devirin değişmesi karakter ve insanliğın değişmesini gerektirmez.
Kimse fiziğini tipini beğenmediği birine diğer açıdan şans vermez.
Kesinlikle fiziği güzel olan, kimse kendini kandırmasın
Fiziğin tabi ki.
Kalbine bakarım gönlüne bakarım hikaye onlar.
Hocam, kabuğunu beğenmediği meyvenin içine bakmıyor bile kimse
Hangi devir oldugu umrum olmaz bence daima kalbi ahlaki güzel olmali
Fizik güzelliği bence kalp güzelliği işi kişinin kendisinde bitiyor
Kalp çünkü vücut güzelliği bir yerden sonra hicbir anlama gelmiyo
Valla şu ana kadar benim çevremde ki erkeklerin g*** ya da m***** olan kadına baktığını görmedim o yüzden fizik diyorum
m nin yanına bir harf daha alabilir miyim merak ettim
Boş boş sorular sadece bu devir için değil her devir için iç güzellik ruh güzelliği önemlidir
Herkes fiziği önemsiyor kalbin güzel ya da çirkin kimsenin umrunda değil
Biz eski kafalıyız halen huy ve kalbe bakarız özü güzel olsun sözü bir olsun
Günümüzde eğer güzel/yakışıklıysan her şey tamamdır. Fizik çok önemli
Cüzdanı dolduralım bize yeter. Gerisini banknot çözüyor bro
Kadinin fizigi erkegin kalbi guzel olursa guzel olur
Kalp kimsenin umurunda degil erkeklerin tek ilgi alani guzellik ve fizik ne yazikki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar