Konu dış görünüşe gelince “güzellik her kapıyı açar” derler, sonra da “ama önemli olan kalp güzelliği” derler. Bu devirde kalbi güzel olan mı, fiziği güzel olan mı bir adım öndedir? Dekolte açan kızlar için börek açan kızları üzmüşsünüz beyler, çok ayıp. :D #beyazorkidem😘
Bu devirde kalbin mi güzel olacak, yoksa fiziğin mi?
En basit bu soruyu sorunca kalp der çoğu insan ama aslında güzelliğe aldanırız. Ne kadar aldanmayız desekte illaki aklımız kayar ama durup mantıklı düşününce yavaş yavaş farkına varırız. Şöyle düşünün bir kadın veya erkek düşünün öyle birisiki kim bakarsa baksın göz alıyor çok çekici, siz sevgili oldunuz ya da evlendiniz ama sürekli sorunlar çıkıyor, beraber çözmek yerine sizin üstünüze atıyor, herkesle kötü olup fitne fesat sokuyor, iyi bir şey yapsanız bile size kötü davranıyor sorgusuz sualsiz. Ama bunun yerine gerçekten sizi her zaman anlayan, iyi gündede kötü gündede hep yanınızda olan, kötü veya iyi bir şey yaptığınızda sebebini soran ortak çözüm arayan, insanlarla iyi olmaya çalışan, iyi kalpli ve iyi kafalı kadın veya erkek olsa her gün ona bağlanırsınız onun gerçekten iç güzelliğine. Birde dışı güzel olup ama içi kötü olan kadın veya erkek düşünün sadece ilk gördüğünüzde çok güzel görünür ama onun içini, niyetini öğrenince onu her gördüğünüzde nefret duyarsınız. Bu dış güzellik sadece bir maske olduğunun farkına varmamız lazım. Son sözümü derken kendimide katıyorum bunun içine ne kadar farkında olsamda bazen bende düşünüyorum bu hataya ama hemen kendime bir DURR diyorum ve düşünüyorum ne oluyor ya diye. Hepimiz ona göre hareket etsek gerçekten bambaşka olacak.
Ne kalp nede dış güzellik önce aklın temiz olucak aklını kullanmazsan insanlar seni kullanır , mal yerine koyar , Önce aklını kullanıp kendi ayakların üzerinde durmayı öğrenmelisin şu an çoğu kız okuyup meslek sahibi olmak yerine baktı okudu atanamadı zengin koca arayışına çıkıyor , şu an kızların derdi zengin koca buluyum yan gelip yatayım derdinde, ayrıca kalp güzelliği dış güzellik vs göreceli kavram şu an çoğu insan önemli olan kalbi dese de dış güzelliğe bakıyor ama siz kızlar dış güzelliğe değil iç güzelliğe bakan erkeklerle beraber olun, 1.50 lik kızda 1.80 lik esmer yakışıklı hafif kirli sakallı kaslı brad pit gibi erkek istiyor 1.70 lik kızda davul bile dengine, siz erkekler sizi parası için değil yakışıklı olduğunuz için değil kalbinizin güzelliği için seven kızla beraber olun
Maalesef fizik güzelliği her zaman önde olmuştur. O fizik güzelliği için, ne sultan, ne zenginler diz çökmüş. Gittiği her yerde daha avantajlıdır. Böyle birisi de zaten bunu avantaja çevirebiliyor. Benim tercihim kalp güzelliği tabii bir de gönlün kabul edeceği bir fizik yapısı.
Bu devirde herkes fiziğine dış görünüşüne güzelliğine bakıyor ama için güzel olmadıkça zamanla senden soğuyor karşındaki insan... Kısacası güzelliğe aldanmamayi zamanla öğreniyoruz... Karşındaki seni kırdıktan sonra seni üzdükten sonra sana değer vermedikten sonra güzelliğin on para etmiyor...
Kalbi güzel olan ile hayat, fiziği güzel olan ile bir süre geçirmek üzere ilgilenilir. Kadın/erkek sürekli fizik peşinde koşup gününü yaşarken aynı zamanda kalbi güzel biriyle yaşlanmayı hayal eder. Kullanılmış ve yıpratılmış fiziği güzeller bir başına ölür.
Yüzü güzele 40 gün huyu güzele 40 yıl doyulmazmış. Aklı başında düzgün bir adam ne kadar güzel olursa olsun geçmişi pis, günü birlik ilişkiler yaşamış, evli adamlara metres olmuş, aklı fikri cinsellikten başka birşey çalışmayan kadını tutupta kendine eş yapmaz. Yani herşey dış güzellik değil..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslinda guzellik her devirde öne cikan ve avantajli olan bir şeydi. Güzel olan, sempatik olan insan her zaman bir adım önde olmuştur. Tek fark eskiden insanlar kalp kirmaktan korkardı. Bir canlıyı, insani begenmemezlik yapmaktan korkarlardı çünkü Allah'ın yarattığına cirkin demeye kalpleri de, vicdanları da el vermezdi insanlarin. Eskiden insanlar kalp kirmaktan korkardı. Simdiye gore de insanlari dis görünüşleriyle bu kadar yargılamazlardı. Simdi her sey dis gorunus olmus. Tanimadigin bir insan bile karşıdakinin dis görünüşünden dolayi yorum yapar olmuş. Kalp kirmaktan korkmaz olmuşuz. Dobralik adi altında insanlara eksiklerini söyler olmuşuz. (Bu dobralik değil terbiyesizlik.) Kisiyi Allah'ın yarattığını cinsiyetini ve tipini kendinin secmedigini unutmuşuz. Baskasinin kalp guzelligini bırakın kendimizin kalbi kararmış önce buna bakmak lazım...
Börek açarsın dekolte isterler dekolte verirsin yemek derler! Doğruya doğru erkekler hepsini ister! Anne o. ospu eş sevgili. Hem kollarında huzur bulsun hem de o kollarda en karanlık fantezilerini gerçekleştirsin isterler.
Kalp güzelliği artık birşeye yaramıyor gelen vuruyor giden vuruyor kalbinde kötülük yok diye hertulu yararlanmaya çalışılıyor o yüzden kötü kalp makbul olanı artık
Ciddi bir ilişkiyse kalbi güzel olucak. Güzel olupta günü birlik yatılacak çok insan var. Onlar ancak heves giderir. Ciddi bir ilişki istiyorsam her şartta yanımda olucak bir kadın isterim. Bu da ancak temiz , sadık bir kalple olur.
Kalbin güzel olacak, yanında olması huzur verecek, bakımlı ve temiz olacak zaten o zaman yanında ki dünya güzelidir.. Fiziği güzel ama şeytandan insana bir fayda gelmez beladan başka.. Tabi hem fiziği hem yüreği güzel olursa o en büyük piyangodur.
Kadınsan memen ve kalçan erkeksen kasların. Valla öyle erkeklerin baktığı tek şey bu kriterler yoksa zeka, kalp güzelliği falan zırnık umurlarında değil. Kadınlarımız da naapsın erkekleri göre göre onlar da yozlaşır oldu onlar da kas kesiyor. Bir yerde onlara benziyorlar. Ama suç yılanın başında ne abarttım ama öyle djdjd
Kimse birbirini kandirmasin. Fizigi iyi olmayan insanlari nasil bakislarimizla yargiladigimizi biliyoruz. Birde su beden olumlama isi cikti ki haha. Yani fazla kilon varsa zayifla mideni tut spor yap.
bir erkek yüz güzelliği çok muhteşem bile olsa bir kadının fiziği yoksa ona bakmıyor. fizik çok önemli bir kriter ve kadınlar da öyle düşünüyor. asıl önemli olan kalp güzelliği olsa da, biz bile göz doyumluğu yaşamak istiyoruz.
Kalp güzel olsun gerisi teferruat kuzum. Bu arada hoscakal. Bu sana verdiğim son cevaptı😊 siteden gidiyorum. Allaha emanet ol hakkını helal et. Kardeşimdin. Yine istersen yine ararsın kuzum biliyorsun.
Bu devir için konuşuyorsak kimse kalkıpta “kalp güzelliği” demesin. Neden; çünkü fiziğin taş gibiyse yaranıyorsun açık ara net. Kimse bakmaz kimsenin bu devirde kalbinin güzelliğine. Masal anlatmayalım şimdi.
ilk görünüş ilk intiba bunlar tabiki önemlidir. kalbi tanımak için zaman gerekli. ama evet şahsen bende etrafımda çok iyi kalpli ama bakımsız çirkin bir kadın yerine. biraz şirrette olsa bakımlı bir kadın görmeyi tercih ederim :)
beyazorkidem kadınlar kımse vazgeçilmez deyil kendınızı tek görmekten vazgeçin ülkede bolluk var bıde rus kadınlarda var ülkede geçmiş olsun her türk erkeği rus kadınlar aşk yasamak :)
Kalbin ne kadar güzel olursa olsun , ilk başta dış görünüşe illaki bakılır , çekim olmazsa kalbin güzelliğini tanıma evresine geçemezsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
her devirde maalesef fizik ve güzellik karakter diyenler bana inandırıcı gelmiyor elbette kalp güzelliği de olacak ama şöyle bir söz var yumuşatarak bö sözü söyleyeceğim eskorta bile yüz güzelliği lazım derler
Genellikle Fızik %90 önemli maalesef. Şahsi olarak ise hem kalp hem de fiziksel güzellik olmalı. Yani herkes kendi kendini eleştirmeli ve sorgulamalı. Ben neden onlar gibi olmayayım ki tabiki olurum demeli.
Kalbin güzel olduğu zaman canını acitiyorlar fiziğin güzel oluncada kullanıyorlar yani sadece fizigin için birlikte oluyorlar cinsellik ten bahsediyorum haksizmiyim
Kalbi hiç umrumda değil kalbi iyiyse cennete gitsin. Ben tanrı değilim kalp güzelliği aramıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kalbi güzel olsaydı Allah onu kadın yaratmazdı bu bir. Görüntüsü güzel kadın da yoktur makyaj vardır bu iki. Bu devirde kadına kanıp ona yavşayan erkek enayidir bu da üç.
Biz börek açan kızları değil; açtığı böreğin fotoğrafını instagram'a koyan kızlara küstük.. Devir ambalaj devri şekil şukul devri. Kimse kendini kandırmasın.
bu devir de kesinlikle kalbin güzel olmalı parası olan estetikle dünya güzeli de olur ama servetinde olsa kalbinin güzelliğini değiştiremezsin tabi etraf çakallar kurtlarla doluyken de herkese iyi niyetli yaklaşmamak gerekiyor