Kate Winslet
Jennifer Lawrence
Demi Lovato
Kate Upton
Christina Hendricks
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kate Winslet tabi. Her zaman icin begendigim bir sanatçı.. rolleri tipi tarzi. Cok hoş bir kadin bence..❤️
Sonra da listeden Demi Lovato , dedim. Toplu belki ama lokum gibi, herseyi yerli yerinde bir kiz. Biraz boyu kısa,,,😊😉 ama Kadi kizin da bile kusur olmurmuş..
Teşekkür ederim..🌾
Neresi şişman bunların? Balık etli diye bunlara denir işte, vücut hatları gayet yerinde. Ters üçgen bir g. tü ve 2 dönüm beli sırtı olanların kendine balık etli dediği ülke burası :) o yüzden şişman tabiri biraz haksızlık olmuş bu beybilere
👌👋😊
Eğer bunlar şişmansa holywood şişmam görmemiş bunlar tam ölçüde
Beyhude lakırdı değildir bir dirhem et bin ayıp örter sözü
bana göre hepsi o yüzden oy veremedim hatta eksikler bile var
Demi Lovato daha güzel ama seksapalitesinden ziyade pozitif enerjisinden dolayı Kate Upton diyorum. ☺️
Cevap
57Cevap
Jennifer Lawrence tatlı bir kadın vücut hatları gayet iyi zaten bir kadın kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı diğerleri ne der diye yaşamamalı.
Kate Winslet ile Kate Upton dururken Jennifer'a mı bastınız? Olm sizde ileri derece astigmat mı var ya?
Jennifer Lawrence Hollywood'un en tutulan genç aktrislerinden birisi. Hatta bence yeteneği biraz abartılıyor, memelerinden ötürü. Nasıl fazla şişman sayılıyor adamlar için?
demi lovato şarkıcı kate upton modeldir holivud ile alakası yok. koca camiasından balık eti 5 seçenek bulamadıysan bu da senin ayıbındır.
Şu Jennifer denen kadını heryerde görmek zorunda mıyız? 😒😒
Jennifer Lawrence şişman mı? :DDD siz hiç iclouddaki nudelerini gördünüz mü o kadının :DDD
Kate upton yürürken memeler yerinde durmuyor tövbe tövbe mübarek gün kötü kötü şeyler geliyor aklıma
Jennifer Lowrence muhteşemdir👍
iyikide Scarlet jhonson yok tamam ergen değilsin😂
Jennifer tabikide ayriyeten bunlar sismanda degiller sondaki hariç
Lawrence balık etli bile değil nası ya nası biz neyiz o zaman dldmdkdlöflfld
Insan değilsiniz 😂😂
@Adınıgönlümeyazdim meleğiz çünkü melek
Benimki bunların arasında yok, ben jennifer maitlant ı istiyorum. var mı böyle bir hatun kişi :)
@__orka__ incecik olmalı yazmadım ben. Evet bir kadınım.. Hem de biseksuel bir kadınım. Kadınları cinsel olarak isteye biliyorum, kadın vücudunu çok beğeniyorum. Ama bu kadın bildiğin anormal vücutlu. Her yeri gereğinden fazla büyümüş. Özellikle bel bölgesi. Yani normal kadın vücudu böyle olmaz.
🤣🤣Ya çok güldüm vücudu uyumluymus ondan büyükmüş kadın bildiğin şişman ayrıca bayaniz diye şişmana şişman demeyelim mi
Jennifer Lawrence muazzam bir kadındır,. aşığım bu kadına.
Kate Winslet gibi bir efsanenin olduğu yerde Jennifer kimmiş
Bu ceistinanın gogüslerini bisiklet pompasıylamı şişirmişler bu ne böyle iğneyi dokundursan balon misali
Jennifer lawrence varken digerleri hikaye (ama bununda ozel fotoları ortaya çıktı).. birde kate uptonun şeyleri vardı😅😅
Yanlışlıkla Kate dedim ama oyum Demi'ye. Gerçi Jennifer Lawrece de hoş ama banane
Cidden şişmanlıktan bir derece üstte bunlar. Kilonun nesi sevilir ki?
kate upton ve jennifer lawrence kadınsa siz nesiniz, siz kadınsanız onlar ne amg..
Hollywood filmlerinde oynayabilmek için çok çaba sarfedyom bakalım ne olacak
Jennifer Lawrance kesinlikle.
Kate ve lawrence inanilmaz ayrim yapamadim ikisininde suyunu icerim kana kana 😍😂
@kontrato 1 seni ilgilendirmez 2 bu hatunlar icin erkek olmaya gerek yok 3 erkek oldugun cok belli senin gibi ezik ve gevsekler hic cekilmiyo yorumunuda al git cok kibar oldu :)
Hepsi kilolu mu yani 😂 yazık lan bunlar çok güzel. Demi hariç 😂😂
Kate winslet gerçekten güzel
O bu değilde anne marie ya😍
e hariç hepsi diyebilirim
Kate Upton ona tas demeyen tas olur...
Jennifer şişman değil ki
Kate Upton ve Jennifer'e aşığım yaaa
Hepsi bence gayet iyiler giderleri var yani ;)
Kate en iyisi ama Lawrence da şui
Hepsi birbirinden iyi 😍😉
Bunlar şişman değil sadece göğüsleri dolgun
kate upton tartışmam bile
Jenifer lawrance daha çok beğeniyorum
KİM bu patatesleeer <3
Jennifer Lawrence cook güzell ya, bayılıyorummm
Jennifer
Jeniffer sana bitiyorum ya
😂😂
seni seçtim Jennifer
Deminin vücudu çok güzel bence
Jenniferrr Lawreeence. p*rno filmi çok iyiydi.:)
Tabikide Demi Lovato 😂😂
Jennifer lawrence bence
Jennifer güzel ve çılgın kadın.
Kate Winslet. Canım. 🙏🤗
Jennifer cokk guzelsin canım
Diğerleri neyse de jenneferin neresi şişman
Hepsi bir Harika ya 😍 ama favorim kate upton
Jennifer ablamız iyi bir ablamız beğeniyoruz 👍🏿
Lawrence bile şişman sayılıyorsa diyecek laf yok
ben ideal kilosunda olanı severim
Büyük göğüs her şeyin önündedir E diyorum :D
Kate Winslet ama hepside harika kadın bunlarin