Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kilo göze hoş gelmez.. Kadın ya da erkek hiç farkketmez. Belki cok az olabilir.. ya da fit olabilir..
Sizce @meleyyyy_19 efendim. Kilolu bir erkek size çekici gelebilir mi? Yani 5,10 kilo fazlası varsa..
Efendim nedir ya? Lena ismim.😁 kilolu kilosuz fark etmez
Tamam. Kapak resminizde görmüştüm adınızı ve Yunanca yazılışını da ama ben yinede efendim demek istedim. Ben de cafer tanıştığıma memnun oldum efendim. İyi geceler..
Yok yunanca degil rusca
Siz nerelisiniz
Siz degil Lena.😁😁 ayy neyse Melezim Rus ve azeri
Ama güzel bir melezsiniz özellikle gözleriniz.. Bende doğma büyüme Kıbrıs..
Tedekkur ediyorummm
Tesekkur*
Rica ederim Lena. 😊
Şey hayır 👉👈
Aşk olsun sen beni takma
Çok teşekkür ederiiimmm 🥰🥰
Cevap
42Cevap
Meselenin kiloyla ilgisi yok, o kiloyu taşıyan seksi, hoş, alımlı kadınlar var. Duruş önemli bence.. Rakamlar bir kadının güzelliğinin sembolü olamaz ve tanıdığım çoğu şişman insan dünya iyisi insanlardır, ayrıca Sedef Akalın kendisi oyuncu ama çok güzel bir kadın ve bence kimsenin de göz zevkini bozmuyor. Karaktersiz, alaycı, sinsi kişiler göz zevkimizi bozuyor kilolu olanlar değil !
Resimdeki kadın için evet. Markette kilolu bir kız var mesela , Okyanus mavisi gözleri var. Ne zaman gözlerine baksam gülüyorum o'da gülüyor sonra , mutluluk saçıyor çevresine kendi ile barışık. "İnsan kilosu ile değil , hayata kattığı mutluluk ile tartılır" Buda benden bir edebiyat sözü olsun.☺️
Bence tatlı olabiliyorlar ya, balık etli kadınlar olmştu haytımda, her anlamda güzel şeyler yaşayabiliyosun aslında
Hayır en fazla 5 kg falan belki. Yoksa bir çekiciliği yok obezitenin
kiloyla kası karıştırmayın artık bi kaşık suda boğacam
Ay hiç sevmem bana göre kadın dediğin her şekilde zarif olmalı
Hayır etmiyor, zaten zayfım ben bir de o kilolu olmasın 😂
Benim etmiyor. Ama çok büyük de bir sorun değil bence.
Balık etli diyenler şişkonun teki. Balık etli falan yok olsa olsa balina etli olur.
Şu erkek kadın farketmez şişkolar gözüme hitap etmiyor. Sekste bile iticidir bunlar. Kalp krizi falan geçirir.
Resimdeki kilolu değil şişman kilolu balık etli kıvrımlı olanlara uyuyor, göz zevkim insanĺarı fiziki özelliklerine göre ayırmıyor.
Bakımlıysa ve teni bana hitap ediyosa neden olmasın bıngıl bıngıl memiktolar löp löp etli bir vajen güzel bir ten kokusuyla harmanlanırsa harcarım hiç acımam
hayır
erkek olunca ben şişko olunca erkekler beni sevemiyor
Bazılarına yakışıyor ama güzellikten önce sağlığı düşünüp fit olmak gerek
Benim kimsenin fiziğiyle bir sorunum yok. 😊 Zayıfa da balık etliye de en ideal eşleri en mutlu hayatları dilerim. 😊 Ben yalnızken huzurluyum. 😊
hayır.
Erkek olsam gözüme hitap etmez caniko 🙄
Valla tombiş kızlar daha samimi geliyo bana bende tombişim keşke tombiş sevgilim olsaaa
Boy kilo oranına bağlı
Ben baliketli kilolu severim
hayır ince ve narin olmalı kırmızı çizgim
En İyi Cevaplar