Sizce kilolu bayanlar çekici mi?

Öncelikle herkese iyi günler dilerim:) Fazla aşağılamadan yorum yaparsanız mutlu olurum umarim o kadar kötü zihniyetli insanlar cevap yazmaz. Balik etli ve kilolu diye nitelendiricek olursak ben kilolu bir bayanım obezim 25 kilo kadar fazlam var armut vucutluyum bel kismim gercekten zayif fakat cok fazla göbeğim basenlerim ve bacaklarim var ve birazda selilute sahibim dogustan böyleydi zayiflama maratonum cok fazla oldu ve ben artik yoruldum benim yaptigim diyetler etki etmiyor sporla desteklenmedikçe spor salonuda yok etrafimda bende evde sabah 5 te kalkip yapabilecegim hareketleri yapiyorum maddi durumum pek iyi olmadigi icin surekli ayni seyleri degistirerek giyiyorum ve mutsuzum param olsa guzel bi tarzla kilomu kapatabilirdim fakat Şu an cogu kisi dalga geciyor yururken gezerken biyere giderken yuzum güzel saclarim da cok guzel fakat kilomdan cok muzdaribim metabolizmam asiri yavas ve dedigim gibi cok cok az kilo veriyorum ve bu insani cok zorluyor bu birnevi bir hastalik asil size sormam gereken sey erkekler ve kizlar icin soruyorum her iki cinsin de goruslerini merak ettim benim gibi bir kizla konusmak eglenmek sohbet etmek istermiydiniz aşagilamadan hor görmeden itelemeden sadece bunu merak ediyorum çünkü kimse dogru duzgun arkadas olmuyor benimle halbuki mizah olsun din olsun ders olsun felsefe olsun coğu konuda perspektif yaklaşırım. En basta dedigim gibi fazla asagilamadan yorumlarinizi yapabilir misiniz rica etsem?
Sizce kilolu bayanlar çekici mi?