Ben 163 boya 78 kiloyum öyle çok şişko değil sadece baldır bacak bide göbek var görseldeki gibi birşeyim bizim gibileri seven yolda görünce dönüp bakan var mı :D :) ?
Yok ya. Bu aşırı şişman. Biraz daha zayıf olsan bile bundan, daha da zayıflamalısın. Olmuyor diye bir şey yoktur. Spor yap, diyete gerek yok. Zayıflarsın... Boyuna göre çok kilon 65'i geçmemelisin.
Bu kilodaki kişiler ile birlikte oldum. Onlarda hissettiğim kimsede o kadar hissedemediğim 2 şey var. Bİr içinin darlığı 2 onlardaki ateşi hiç bir kadında yakalayamadım
Tecrübe etmeyenler anlayamaz zaten. Ben profesyonel masörlük yapıyorum mesela işim gereği resimdeki gibi kadınlarda gelirdi onlara yaptığım masajdan daha cok zevk alırdım. Çünkü onlara yaptıkça kadın daha cok hissediyor, daha cok ıslanıyor buda beni tahrik ediyordu
Bizim gibi hafif kilolu! demişsin bir yorumunda ama ünlemi yaparken parantezleri unutmuşsun kardeş. Hafif kilo görseldeki değil. Ya kilo anlayışında bir bozukluk var ya da gözlerinde.
Sevilir. Ama bel ince kalça genişse ve memeler iri ise Sevilir özellikle. Erkeklerde bu image direkt bilinçaltında anne olarak kodlanmıştır. Ha, sağlığın için 8 kg verebilirsin.
1.63 boyunda 78 kilosun ve gorseldeki gibi gorundugunu iddaa ediyosun hmm.. benim 1.62 boyum var 60 dan yukari cikinca gorseldeki gibi gorunmeye basliyorum 😕
Canım maalesef çok kiloluyuz resimdeki kızda çok güzel ama çok kilolu. Bana hayat sadece kalbi huyusu suyu güzel olsunu öğretti. Ama şu gerçeğide kabullenmen gerekiyor muhakkak surette yağlardan kurtulmalıyız. Hastalık riski yaş ilerledikçe artıyor. Kimsenin görünüşle alakalı ne söylediğine aldırma. Hemen Karatay beslenme modeline başla. Yaşın genç başarabilirsin. Kimseye kulak asma.
En İyi Cevaplar