Orada gösterdiğin resimlerdeki hatunlara yabancılar "chubby" diyor ki candırlar yani bırak sevimli bulmayı, kapısında yatarım çünkü bunlar bildiğin tanrıça :P. Ama soruna geliceksek de, kilolu hatunlar çok sevimli ve sevecen olurlar asla itici bulmam bayılırım (yürüyemeyecek durumda olanları kastetmiyorum). Sonuç olarak fotoraftaki gibi hatunlara bakmayıp bahane bulan erkekler kendilerini bir kontrol etmeli. Heralde sadece V. Secret'in kemik yığını hatunlarından hoşlanıyorlar :D
Benim için kilolu bir bayanla veya zayıf bir bayanla birlikte olmak arasında bir fark yoktur. Karakteri düzgün olsun, ben onunla her sabah kalkar spor koşu yaparım. 2 senede fit bir birey olacağı için, başkaları için sorun olan şey ortadan kalkmış olur.
Dip not: onu kilolarından arındırmamızın sebebi sağlık acısından ciddi riskleri olmasıdır. Fazladan 10 sene daha birlikte yaşayacakken; bu imkanı kullanmayalım?
Ben de kendine saygisi olan insanlarin baskalarinin begenecegi bir bicime girmeye calisacaklarini dusunmuyorum. Ornegin kilolu biriyim ve ben kendimi boyle daha guzel buluyorum. Fakat kiminle konussam zayiflasan manken gibi olursun diyorlar. Ama ben plus size manken olmak istiyorum. :/
En İyi Cevaplar