AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
Vardır, güzelliğin içi boş bir şey olduğunu aslolanın düşünceler olduğunu fiziksel özelliklerin geçip karakterin kalıcı olduğunu insanlar anlıyorlar bir süre sonra :)
Güzele bakıyorlar işini gösünler yeter ki.
Aklını napsınlar
Asıl güzel ve seksi kadının zeki kadın karşısında şansı yok :D anca eğlence olur
bana göre daha çok şansı vardır hatta
ama erkeğin arayışına bağlı tabi
Yirmi yaşımdayken yok derdim de, artık var. Hatta daha avantajlı.
Yok bence erkekler zaten aptal kadın seviyor bir de güzelse ooo napsın çirkin zekiyi
Zeka hayati önem taşıyor. Dış görünüşü bir şekilde yerine getirirsin ama zeka gerçekten önemli.
Zeki kız 🤓 kendine zeki erkekleri çeker , sexy kız da diğer kalan erkekleri kendine çeker.
Her ikisinin de cirkinlik/güzellik derecesi ile zeka derecesi önemli. Az çirkin çok zekinin kazanma ihtimali de var. Birazcık zeki olup da çok seksi olanın da..
açık ve net, başka alanlarda vardır muhakkak ama ilişki olarak pek de şansı yoktur derim.
Kim ne derse desin herkes dengini bulduğu için bir problem yok. :)
Resim de ki gibi bir orneklemdirme yaparsan cok zor be hic sans yok
çok zor ben zeki kadınları severim benim konuştuklarım aşırı zeki ve biraz 46'lı benim gibi
Çirkin kadınların güzel kadınlara nazaran şansları daha yüksektir.
Ya ablam su sommer rayi koyma allasen ya kötü oluyorum anlamiyosun 😂
Kabul edilebilir seviye güzellik ve maksimum zeka tercihim olur
benim açımda çirkin ama zeki çirkinin egolu ahmagı çekilmiyor
Açıkçası dışını beğenmediğim birinin içini merak etmiyorum.
Vardır tabiki. Güzellik geçici iştir. Aklı ve zekasıyla. Büyük 1 fark yaratabilir..
sosyal , neşeli bir kız ise evet yoksa yalnız kalır. zeka ilk etapta fark ettirmediği için kimse önemsemez
Görselden ziyade yüreğe dokunması etken faktördür.
zeki bir kadın istediğinde güzel olabilendir. bunu başaramıyorsa zeki değildir.
Soldaki ile idare ederiz ya çilli, kızıl saç düşününce gideri var 😀
Real Madrid le hiç mac yapmamıs hatta ıdman bıle yapmamış Fener bahce gibidir Çirkin kız
Resimdekilere göre karar vereceksek bir kadın olarak çirkinin hiç şansı yok bence 😅
Koymayin sole fotolar baska fotomu yoktu 😂 totoya bak
Kendim icin soylecek olursam dis guzelligi cirkin bile olsa kalbi ve dusunceleri saygili ve sevecense kimseye degismem. Ustelik. bir de zeki ise omur boyu evet ederim. Boyle kadinlar kalmadigini dusunmeye basladim.
Eğer görseldeki ikisinden bahsediyorsan şansı sıfırın altında.
Var tabi. Yoksa Hülya Avşar yerine feraye yi neden seçsin. Eşinizi ihmal etmeyin kızlar.
Pek şansı yoktur, kimse sevgilisiyle satranç oynamıyor sonuçta :)
Tabi ki de vardır zeki olan kadın zekasıyla herşeyi yapar başarabilir bence
Yüz güzelliğine fazla gerek yok orta kalite orta ayar iyidir zekide olsun
Çirkin diye koyduğun kıza diğer kızın makyajı yapıp saçları da dalgalandırınca diğerinden daha taş olur 😂 ben çirkinliğe değil bakımsızlığa bağlıyorum Kıvanç Tatlıtuğun eski ve yeni halini karşılaştırabiliriz mesela
Erkekte zekayi görecek beyin degil guzelligi gorecek göz vardir o yüzden istisnai durumlar harici tabiki güzellik kazanir
Güzel kadının ortalama bir zekası varsa hiç şansı yok. Ama güzel kadın ultra mega aptal hareketler yapıyorsa o da sınıfta kalır. Çirkin olarak gördüğün kadın da birkaç dokunuşla ortalama güzel bir kadın olabilir. Gördün mü şansı?
Güzel kadın on sayfalık masal gibi,, sona varması ve erkenden doyması basit,, zeki kadın ise her sayfası sürükleci roman gibi,, okudukça bir fazlası
Woow filozof bey
Güzel kadınlar bazen öyle bir konuşuyorlar ki erekte bile olamıyorum gerektiğinde, öyle soğutuyorlar kendilerinden, herkesin şansı var
güzel kadının hali başka tabi güzel ve salak kadın tercih sebebidir 😂😂😂
Güzel olan pas vermezse çirkin ve zeki olana bakarlar
Neden olmasın çirkin şansı diye bir şey var sonuçta.
Evet vardır ben karşımdakinde zekaya çok önem veririm o kadar güzel olacağına zeki olsun.
Ciddi birliktelik icin evet hatta daha fazla ama tek gecelik eğlenmelik vs ivin seksi olani seceriz
Bu çirkinin bir çekiciliği ya da bir tatlılığı yoksa hayır fkkfkf
Valla ben zekayada bakarım. kainat güzelide olsa 1 günde aynı şeyi 5 kere anlatıyorsam 3 gün sonro öyk gelir. uğraşmam.
Zeka önemlidir der geçerim
Çirkin ne olursan olsun Kalbimde temizdi ve Güze kız olursan olsun ama Kız güzel olanlar temiz olsun yeter bana. Yalancılar ve sahtekarlılar sevmem
Uzun vadeli ilişkilerde kadının güzelliği aldatıcı bir unsur, fazla zeki kadın şeytanlaşıyot erkeğe karşı ikisinin ortalaması makbul olan!!!
bence hiç sansı yok seksi bir kadın her erkeği elde edebilir azıcık aklı varsa
Keşke şansı olsa diyorum
Ama maalesef
Çoğu insan dışını beğenmediğinin içini merak etmiyor
Vardır elbette şansları hatta o zekayı gördükçe hayatıma dokunuşlar yaptıkça , senin gibi dudak ve poponun çoğu erkeğe hükmettiğini düşünen kızların şansı hiç olur :D
Ne yazikki hayır. Çünkü insan anatomisi güzele odaklanir
40-45 yasina kadar hicbir sansi yoktur sonra belki ola bilir
Yoktur hiç şansıda yok ihtimalide yok istrse zeka fışkırsın nafile😂😂😂
İnsanlık barındıran her kadın benim için kraliçedir..
Her kör satıcın bir alıcısı vardır elbet. Güzellik geçici, ya zekilik?
Erkekler gözleriyle kadınlar kulaklarıyla sever bu kural oldukca şansı yok😜🤣😂
İle alacaksam çirkin ama zeki olanı , yatağa atacaksam güzel ve seksi kadını seçerdim. Şans olaya bağlı yani.
Zeki olan kendine bakım yapar ve güzel eder kendini zaten
Zeka, cidden diyorum, espri filan değil. Boş beyinli sırf et parçasından oluşan kadını ne yapayım? Romantik olamaz, bencil olur, sürekli tüketmek ister... Zeki kadın !
Şans derken tam ne demek istediniz anlamadım desem yalan olur, ama bence sizin tabir ettiğiniz ilk şıkdaki daki bayan daha mutlu edecek ve mutlu olacaktır.
Tercihim çirkin dediğiniz zeki
Bayandır.
Guzel kadinin sansi yokdur bence. Hem guzel hem zeki kadinin karsisinda ise hic sansi yok dermisim saka yapiyorum tabiki arkadaslar 💃 cirkin kiz yoktur kendine bakmayan kiz vardir saygilar 😂💃💃