• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Çirkin ama zeki bir kadının, güzel ve seksi kadın karşısında şansı var mıdır?

beyazorkidem
beyazorkidem Takip Et
FenomenMaster Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
514
Yapay Zekaya Sor
Çirkin ama zeki bir kadının güzel kadın karşısında şansı var mıdır?
#beyazorkidem😘
Kadın Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• _Judge_
    _Judge_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl

Şuanki devirde güzel kadının şansı çok yüksek kuzum ancak çirkin kadını es geçiyorlar ama unutmamalılar bir kadın zekasıyla da erkeği dize getirebilir.

11
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Bukadarda çirkin olmasın ama 😂erkeklerde görsellik ön planda zekasına zamanla görsele aninda tav olurlar

5
    5 Yorumla
    • _король
      _король
      +1 yıl

Nasıl da bildin 😄

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@_король çünkü hem güzelim hem zeki ikisinden de tecrübem var😂

Yorumla
    • _король
      _король
      +1 yıl

Sen bir değil iki adım öndesin o zaman 😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@_король yeah 😄

Yorumla
    • _король
      _король
      +1 yıl

😄🙂

Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Güzel bir kadın her zaman daha şanslıdır

2
    1 Yorumla
    • superpsikolog
      superpsikolog
      +1 yıl

EIG için teşekkür ederim

Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.

Pek yok gadası ya

6
    2 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      +1 yıl

teşekkür ederim

Yorumla
    • beyazorkidem
      beyazorkidem
      +1 yıl

😊😊

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

93

Cevap

218

Cevap

• Zumrutasma
    Zumrutasma Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 63%
    +1 yıl

Kim ne derse desin ; erkekler sığdır. Dışını beğenmedikleri ile bırak flörtü, göz göze dahi gelmek istemezler. Kadınlara nazaran daha yüzeyseldirler ve genel olarak " güzel, zeki, başarılı ama benden az kazansın, sadece benim olsun başka kimseyle - arkadaşları dahil - konuşmasın, zeki olsun ama benim dediklerimi harfiyen yapsın" kafasındadır Türk erkekleri. İstisna vardır, kadınına saygı ile yaklaşan vardır elbet ama "kıskançlık" adı altında erkekler, kadınlarını kontrol altında tutmayı severler ve zeki bir kadın, buna izin vermez. Çirkin ise zaten çok göreceli bir kavram. En basitinden görseldeki kızıl kadın bana göre çekici. Çilleri ile, doğallığı ile zaten bir adım öndedir çünkü önem verdiği şey yüzeysellik değil, içsekliktir.

4
    2 Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      +1 yıl

valla olayı kavramıssın. erkek doğasını. acaba erkekti de kız mı oldu yoksa kız nikli erkek mi diye geçirmedim içimden:D sadece zeki basarılı kısmına katılmıyorum. ortalama kelimesini eklesek baslarına olur bence. türk erkekleri geneli böyle. belki dünyada da böyledir.

Yorumla
    • Zumrutasma
      Zumrutasma
      +1 yıl

Hayır, kızım. Yüksek ihtimalle dünyada da ortalama böyledir zira erkek her coğrafya da erkektir. Sadece gelenekler farklıdır ama doğa aynıdır. Sadece Son yüzyılda modern hayata karşı kadınlar daha atik. Bu nedenle değişim yaşayan ülkeler illaki vardır ama dediğim gibi ortalama böyledir.

Yorumla
  • BALAT34
    BALAT34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 79%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 382 cevap paylaştı.

Görselde ki karşılaştırma çok acımasızca olmuş. Mevzu güzellik , çirkinlik değil , kadınsı olmak. Ve kadınsı olmanın güzel bir yüz ile hiç alakası yok. Güzel kadın her daim bir adım öndedir , lakin sadece güzellikse barındırdığı aklı başında bir erkeğin hayatında yer bulamaz kendine. Ben zeki kadınları çok beğenir ve saygı duyarım , aradığım da çok büyük bir güzellik değil. Benim içime sinecek bir karakter yapısı ve yaşam tarzı olsun , standart bir tip olsun tamamdır benim için. O hatun her türlü güzeldir :D

2
    0 Yorumla
  • Otonom
    Otonom Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Kadın erkek fark etmeksizin çirkin olan kaybediyor günümüzde. Başka yönlerden bin tane olumlu özelliğin olsa bile çirkinsen kaybediyorsun ister adın ister erkek fark etmez. Ancak bir kişi ciddi bir ilişki peşindeyse ve aradığı şey mutluluksa bu durumda bakması gereken en son şey güzelliktir. En son şeylerden birisi demiyorum bak 'en son' diyorum. Ha gerçekten böyle yapıyorlar mı insanlar günümüzde? Hayır. Zaten bu yüzen kaybediyorlar ve bu şekilde gittikçe kaybetmeye mahkumlar. Bu kadar aşk acısı, ızdırap, melankoli nereden kaynaklanıyor sanıyorsunuz? İnsanlar ilişkilerinde fiziksel kriterlere bakmayı bırakmadığı sürece kaybetmeye MAH-KUM-DUR!

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Zekaya bakmıyorlar ki, olsa da olur olmasa da olur kafasindalar. Sadece yatak odasına gitmek yeterli erkekler için. Bence aklı olan sevgili yapmaz. Hepsinin nihai noktası belli çünkü. Durum aşkta böyle. İş hayatında da tabi aman aman bir performans sergilemezsen daha güzel olan, kafası boş olsa bile işe alınabilir. Benim bir arkadaşım var fazla kilolu, bir kaç yıl önce iş buldu, şimdi terfi vb. aldı. İş görüşmesinde onu almazlar sanmış ama iyi performans gösterdiği için alındı. Yani güzel olanların öyle bir performans göstermesine gerek yok, onların kafası boş da olsa alınır.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkeğin arayışına bağlı. Aradığı huzur ve zekaysa elbette vardır.

16
    0 Yorumla
  • TrueDarkness
    TrueDarkness Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 72%
    +1 yıl

Eğer güzel ve seksi kadın, ortalama bir zekaya sahipse çirkinin hiç şansı yoktur.
    Yok eğer seksi kadın, ortalamanın altında bir zekaya sahipse, o zaman ideal eş demektir zaten 😂🤣

11
    0 Yorumla
  • AltairIbnLaAhad
    AltairIbnLaAhad Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 44%
    +1 yıl

çirkin diye koyduğunuz kadın bence daha güzel. güzel olmasa bile tatlı. güzelliğin bir önemi yok zeki olursa daha iyi olur hem konuşacak şeyleri ve ilgi alanları daha kaliteli olur. örneğin beraber ders çalışmak çok güzel olur ya da satranç oynamak. bir meseleyi tartışmak. güzel ama zeki olmayan kadın olsa saçma sapan şeylere ilgisi olur. artı egosu olur kendini beğenmiş olur. benim zaten konuşacak bişeyim olmaz onlarla çünkü benim tarzımda değiller

2
    0 Yorumla
  • Pnrkzl
    Pnrkzl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Sevmenin guzellikle cirkinlikle alakasi yok... muhim olan kalbiyle teslim olmak... ve herkesi oldugu gibi sevmek... kimse kimseyi degistirmemeli... tabi hatalari olabilr ve bunlar degistirilmeli... ama artik sevmek yanina yakisani bulmaya calisan insanlara kaldi... oysa tum mesele kalbine yakisani bulmaktaydi...

2
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı.

Az bence. Ama şabanın birine adriana lima görünebilir. Çok nadir bence. Ayrıca zekiliği iyi birşey olarak görmez bence erkek bilinçaltı. Aranmayan bir özellik. Geneli erkeklerin diyim. Hatta bir kısmı hiç sevmez. Korkar zeki kızdan. Çirkin ama kadınlıgın kitabını yazmıs desen bence sansı cok yükselir. Hani karsı cinsle iletişimi iyi yapmak. Flört oyunlarında iyi. Kastım bunlar. Şirinlik tatlılık tiyatrocu gibi her şeye bürünebilen😀

2
    0 Yorumla
  • iSooo1
    iSooo1 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Gözüme güzel gelen çok önemli tabi ki ama belli bir süre beraber zaman geçirdikten sonra gözün gördüğü değil gönlünün gördüğünü seçiyorsun gönlüne girmeyi ancak zekiler başarabilir. Bunu diyorum çünkü güzel bir kız kalkıp karşısında ki erkeğin gönlünü fetih etmez ama çirkin zeki birisi karşısında ki kişinin gönlünü fetih eder. Gönül ota da b*ka da konar derler ya bundan ötürü... Bu arada b*k olan göze görünen kısım..

1
    0 Yorumla
  • Shammanist
    Shammanist Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 74%
    +1 yıl

Kendisi gibi zeki erkekler yakışıklı olsun, çirkin olsun zeki kadın isterler. Çirkin kadın yoktur ayrıca biraz kendine baksın, bakım yapsın doğal güzelliği yeter. Güzellik sadece standart kalıplara sığdırılacak bir şey değil. Doğallık, özgünlük, iç güzellik de insanın dışına yansır. Güzel insan tanımım sürüden farklı biraz galiba...

1
    0 Yorumla
  • KumralÇaki
    KumralÇaki Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Yukarıya böyle bir fotoğraf koyup neyi öğrenmeye çalışıyorsun ki. Buradan iç güzellik yazan arkadaşlara sesleniyorum sizin güzel çirkin diye secme şansınız yok çünkü yokluktasiniz nefes alsın yeter konumundasiniz ve digerini elde edemeyeceğiniz icin bu secimi yapiyorsunuz. Bırakalım kendimizi kandırmayı sexy kadını secme şansınız olsaydı zeki kadının yüzüne bile bakmızdınız. Ne yazık ki hayat böyle güçlü olan güçsüz olanı yutuyor...

1
    0 Yorumla
  • Soifonia
    Soifonia Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

Çirkin kadın yoktur, sadece kendine bakmayan kadın vardır.
    Seksi olacağına zeki olsun benim olsun yeter. zamanla ikisi de yaşlanıp güzelliğini kaybedecek sonuçta, ama benim olan bana hep güzel görünecek :) Sizin deyiminizle çirkin ile birlikteyim güzelleşmek isterse her kadın başarır yeterki istesin. Zeki bşr kadın neyi nasıl elde edeceğini bilir Seksi ise sadece vücudunun avantajını kullanabilir ki hiç etik bulmuyorum.

1
    0 Yorumla
  • gülücüklügülücük
    gülücüklügülücük Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 64%
    +1 yıl

Türkiye'de istisnalar kaideyi bozuyor. Bilhassa Türkiye'de zeki kadınların şansı daha yüksek. Kim yapıyor onun yaptığı makyajı, tribi, analizi, şımarıklığı, story arşivini? Güzel kadın ulaşılmaz denilerek çirkinden daha az rağbet görüyor. Biliyorsunuz la bunları.

1
    2 Yorumla
    • Akgülll96
      Akgülll96
      +1 yıl

Bu devirde ulaşmayan kadın mı kaldı.

Yorumla
    • gülücüklügülücük
      gülücüklügülücük
      +1 yıl

@Akgülll96 Güzel kadın kısmında mısın, çirkin kadın kısmında mı? Ona göre konuşacağım.

Yorumla
  • baybalik411
    baybalik411 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 35%
    +1 yıl

Görseldeki gibi kişilerden bahsediyorsan, biri teşhir malzemesi gibi diğeri kendine özen göstermeyen bakmayan kendi halinde biri,
    Çirkin güzel diye ayırmak bence yanlış bakımlı olgun seksi Özgüveni yüksek fizikli, bakımsız Özgüveni olmayanla kıyaslarsanız elbet erkek ve kadın tercihi aynı yönde olacaktır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır pasaklı kadın vardır kendiyle ilgilenmeyen başka şeylerin peşinden koşan kadın vardır aslın abakarsan bütün kadınlar zekidir kadınlar çiçektir güldür bu dünya onlarsız olmaz onlar bu dünyayı bu kadar güzelleştirirken bize onlara çirkin demek ötekileştirmek düşmez nitekim her kör satıcının bir kör alıcısı vardır

4
    0 Yorumla
  • Arman_22
    Arman_22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Ikisinde de sadece kelimeleri yetmiyor ne yazıkki yani sadece güzel sexy ama aptal kaybeder 1 günlük süresi vardır, sadece çirkin - zeki yine kaybeder ne yazıkki
    Acımasız gerçekler bunlar... iki maddeden de azar azar olması yani az zeki olan için İQ 95 olması diğerinin yüzüne bakılır sevimli olması işi götürür

1
    0 Yorumla
  • AROMATERAPİ
    AROMATERAPİ Takip Et
    Guru Yaş: 57 , eic 57%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı.

Bir kadını asla ve asla küçümsemek bir erkeğin yapacağı en büyük aptallıktır. Evet zamanımızda güzellik ve çekicilik ön planda ama zekasıyla erkekleri baştan çıkaran ve de baştan yaratan kadınlar bence baştacıdır. Güzellik herkese göre görecelidir.

3
    0 Yorumla
  • AdamGibiBirAdam
    AdamGibiBirAdam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 88%
    +1 yıl

Güzellik görecelidir. Kendine göre, abazalara göre çok güzel bir kadın olabilirsin misal. Fakat ben adres bile sormayabilirim. Güzelliğinden başka öne süreceği bir şeyi yok çoğu insanın. Bana namuslu, temiz kız lazım. Güzel olanı sizin olsun.

3
    0 Yorumla
  • Gmztnmz
    Gmztnmz Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 51%
    +1 yıl

Ne için karşı karşıya geldiklerine bağlı 😊
    Hayata bakış açısı sadece güzellikten olan biri için illaki zor.

3
    0 Yorumla
  • yıldızzay
    yıldızzay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 66%
    +1 yıl

Yok gibibir şey erkekler genelde kadının zekasıyşa değiş güzelliği ile ilgeliniyotlar ve yönetmeyi de sevdikleri için aptal kızla rher zman daha çok alıcıya sahiptir.

3
    6 Yorumla
    • yıldızzay
      yıldızzay
      +1 yıl

Psikolojide hatta bunun yansıması var insanlar her zman iyi bir eş bulabilmek için kendilerinden daha alkalin severlermişki kontrol kendilerinde olsun bu da dislike atan kişiye gelsin doğrualr her xman acıtır mükemmel kız triplerine girme😏

Yorumla
    • Padullah
      Padullah
      +1 yıl

Hayda gömdün bizi😂ama haklısın birazda😊

Yorumla
    • yıldızzay
      yıldızzay
      +1 yıl

Ama erkekler her zman baskın olmaya sever araştırmalara göre ilişkide kadının zekası fazla ise büyük olasılıkla yürümüyornuş

Yorumla
    • Padullah
      Padullah
      +1 yıl

O zaman kendimden daha alt seviye birine bulmam lazim ama öyle olmayacak zekali kızlar beni daha çok etkiliyor.

Yorumla
    • yıldızzay
      yıldızzay
      +1 yıl

Bu bir iltifat mı 😄 sağ ol ama öyle olduğumu pek zanetmwm

Yorumla
    • Padullah
      Padullah
      +1 yıl

Hahaha öylesin öyle😀insanlar zekasını konuşmalarına dökermiş sende de belli seviye yüksek😉

Yorumla
  • Bgt35
    Bgt35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44 , eic 41%
    +1 yıl

Evet verirdim çünkü çirkin kadin olduguna inanmiyorum bakimsiz kadin vardir sexsi olmasi çokta önemli değil neticede zeka herzaman lazım hayatin her anlaminda bence şansi vardir biri vücudu ile biri akli ile ben akliyi tercih ederim sexsilik geçici

1
    0 Yorumla
  • DarkloveMoonshine
    DarkloveMoonshine Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 56%
    +1 yıl

Kadını ne olarak gördüğüne bağlı ya Sadece üzerine binmekse derdin dili olmasa da olur Ama diğer Herşey için beyin ya beyni olanı güzelleştiririz eli yanarken durup bakan aptal bir güzelle mi yoksa diğeriyle mi az mantık

1
    0 Yorumla
  • Lovegood
    Lovegood Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Çirkin ama zeki kadın önce kabul edilmeyip sonra pişman olunan kadındır🌟

4
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    Mentor Yaş: 34 , eic 52%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Çok aşarı ve üst düzey çirkinse olmayabilir ama çağ estetik çağı güzelleşir sorun olmaz :D
    O yüzden zeki insanı seçip fiziksel değişim sağlanabilir :D

2
    0 Yorumla
  • Kimbupınar
    Kimbupınar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 76%
    +1 yıl

Tabiki varr... Sanki bu devirde herkes doğal güzel mi? Dünya güzeli bile olsa aptal olduktan sonra asla çekilmez. Zeki kadın zaten güzelleşmenin yolunu bulur 😊

2
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

Sanmıyorum 😀güzele bakarlar.

7
    0 Yorumla
  • Ruh-u_Revan
    Ruh-u_Revan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 71%
    +1 yıl

Kimse zekaya bakmiyor , efsane o. Guzellik ön planda canısı.

5
    0 Yorumla
  • Avantika
    Avantika Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 80%
    +1 yıl

Sansi vardir diyenler yalan soyler insanlar olarak gorunusunu etkilemeyen bir insani sevemeyiz

6
    0 Yorumla
  • Yalansız_hayat_
    Yalansız_hayat_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 54%
    +1 yıl

Tabi dış görünüş önemlidir. Ama zeka güzelliği yener.🤗Tabi bu erkeğin nasıl etkilendiğine bağlı 😉😁Bazıları zeki kızları tercih eder...

3
    0 Yorumla
  • gercekdemokrat
    gercekdemokrat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 58%
    +1 yıl

Zevkler farklı farklı. Benim çirkin bulduğumu bir başkası güzel bulur. Çevremde şaşı gözlü kızlardan hoşlanan bir arkadaşım var. Adamın kriteri şaşı göz 🥴😊

1
    0 Yorumla
  • Iowax
    Iowax Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 47%
    +1 yıl

Çirkin kadın tabiri biraz ağır olmuş. Zeki bir kadının kendinden daha güzel bir kadın ile rekabet şansı tabiyki vardır. Mantıklı bir erkek zaten zeki kadını tercih eder.

1
    0 Yorumla
  • kemalkskc
    kemalkskc Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 49%
    +1 yıl

Ya siz ne zannediyorsunuzki bizim aklımız fikrimiz uçkurumuzdamı 😂😂 Tabiki zeki kadın kendimi 15 20 dk tatmin edeceğim bir kadın yerine kendimi ifade edeceğim bir kadını tercih ederim

1
    0 Yorumla
  • Master81
    Master81 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 87%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı.

Bu kadar çirkinse isterse iq 160 olsun yine de kâr etmez.

Ama sıradan oluş, zeki olursa kendinden kat be kat güzel Kadınlardan daha öne çıkar benim için.

1
    0 Yorumla
  • Stalker0635
    Stalker0635 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl

Çirkin ama zeki bir kadın karşısında güzel kadının hiç şansı yok maalesef. Kadınların güzelleşmek için yapabilecekleri bir çok şey varken, boş bir kafaya zeka yüklemesi yapılabildiğini hiç duymadım.

1
    0 Yorumla
  • Masour
    Masour Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51 , eic 64%
    +1 yıl

Bana gore var tabiki var neden olmskni kimi guzel sever kimi akili akli onnn yuzune baklyorsa eger bn onu tercih ederim cok guzel olursa o kmseyi beynmz alcsi cok olunca havdan bakr insana

1
    0 Yorumla
  • RRRaskoInikov
    RRRaskoInikov Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı.

Tüm samimiyetimle söylüyorum, evet vardır. Ancak ikisi arasında seçime iten şey kibir ve egodur. Hangisi egosuz ve kibirsizse onu seçerim.

2
    0 Yorumla
  • _Cambaz_
    _Cambaz_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı.

Zeka da önemli değil, o zekayı kullanma şekli önemli.
    kendini sevdirmek için kullanıyorsa sevilir yani :P

2
    0 Yorumla
  • Kışışığı
    Kışışığı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 89%
    +1 yıl

Resimdeki kızıl saçlı kız çok tatlı geldi bana :) güzellik seven kalptedir ya herkes elbet sevilecek ve mutlu olacak. Bir başkasıyla yarışan kim?

2
    0 Yorumla
  • aşk_bir_rüya
    aşk_bir_rüya Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Sanmıyorum.. Güzellik önemli zeka değil çoğu erkekte

4
    0 Yorumla
  • Parpalia
    Parpalia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

İkisinin de sahip olduğu şanslar vardır, hangisi iyi kullanırsa o bir daha öndedir.🔥

3
    1 Yorumla
    • Parpalia
      Parpalia
      +1 yıl

*adım

Yorumla
  • Teksancak
    Teksancak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 64%
    +1 yıl

Güzellik göreceli bir kavramdr onemli olan zekadır tarihimzde oldugu gibi kadinlar zekalaryla ünluler cok dize gelms üstadlar var...😂

1
    0 Yorumla
  • Cajole
    Cajole Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 77%
    +1 yıl

Soru guzel ve seksi kadinin zekasiyla ilgili elimize bir done vermediginden, zeki de oldugunu farz ederek "Hayir, sansi yoktur." diyorum.😏

1
    0 Yorumla
  • EnerjiSa
    EnerjiSa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 107 , eic 52%
    +1 yıl

Yukardaki resme bakarak sürtünmelerden doğacak elektirik tarafımızdan faturalandırılacaktır
    Teşekkürler Alo186

1
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı.

İlk olarak güzellik ve fiziğe bakılır. Zeki ise vazgeçilmez olur. Tatlılık ve iç güzellik varsa işte o zaman efsane olurrrr...

1
    0 Yorumla
  • yalansizolmaz35
    yalansizolmaz35 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 78%
    +1 yıl

Belki an olarak güzel olan kazanabilir ama totale bakınca akıllı kadın on boy fark atar güzellik geçer gider baki değil

1
    0 Yorumla
  • urasmert
    urasmert Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 44%
    +1 yıl

güzelin şansı her zaman fazla da aptala da zeka katmak zor be bence.. gönlüm güzel dese de aklım zeki kadından vazgeçmiyor..

1
    0 Yorumla
  • rollins5
    rollins5 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 74%
    +1 yıl

Açık konuşmak gerekirse ilk önce karakter şart ama bunun yanında güzellik olmazsa da olmazdır ya ikisi ya da hiç 😂

1
    0 Yorumla
  • myloves
    myloves Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

Erkek olsaydim kadinim biraz saf olsun isterdim kizlarda tatli duruyor hem çok zekiyse gitsin pro olsun djekdkekd

1
    0 Yorumla
  • BERKAY123456
    BERKAY123456 Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

Güzel kadından çok para kazanıyorsa, kendine bir erkek bulur, ona bakar, fakir erkek para için çirkin, paralı kadını seçer, karanlıkta ikiside aynı sonuçta ve aynı işi görüyor.

2
    0 Yorumla
  • Denizzzzxf
    Denizzzzxf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 41%
    +1 yıl

Bu resme bakarsam yok gibi ama büyük konuşmamak gerek bana normal zekalı fakir ama güzel kız yeter 😉

1
    0 Yorumla
  • fafur
    fafur Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Zekâ her zaman kazanır. Aptal ama güzel olanın yeri yok Bende.

3
    0 Yorumla
  • Freemann10
    Freemann10 Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    +1 yıl

Çirkin kızları istemiyorum Güzel ve karakterli bir kız istiyorum İstediği kadar zeki olsalar da bir işe yaramıyor İkisi şart !

1
    0 Yorumla
  • adımcafer
    adımcafer Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

😄 orta güzellikte ve zeki olsa şansı olur da çirkinse pek olası görmüyorum ya

2
    0 Yorumla
  • cansurellaa
    cansurellaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Pek yok bence simdi var diyenler biraz gercekci olalim

2
    0 Yorumla
  • DuygusuzCevriye
    DuygusuzCevriye Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 62%
    +1 yıl

Her şeyi geçtim bu kadar duygusuzlukla benim hiç şansım yok

2
    0 Yorumla
  • Angelsilence
    Angelsilence Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 47%
    +1 yıl

Bence yoktur. Çünkü günümüz erkekleri anca kaşa göze bakar.

2
    0 Yorumla
  • ögrenecekcokseyvar
    ögrenecekcokseyvar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 63%
    +1 yıl

Çoğu savaşlarda silahlar konuşur ama savaş stratejileri beyinle yapılır 😉

2
    0 Yorumla
  • Ezgi_2090
    Ezgi_2090 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 47%
    +1 yıl

vardır zekı kadınlar daha on planda olmalı guzel olup aklı zekası olmayan kadını napsın erkek

2
    0 Yorumla
  • undertaker1
    undertaker1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 54
    +1 yıl

Valla ben onu bunu bilmem ama çirkim dediginiz hatunlarin altinda son model land rover var ve bende kendi kendime sorardim acaba bunlarinki altın kaplamami diye 😁

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (251)
Devamını Gör(296)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Çirkin ama zeki bir kadının, güzel ve seksi kadın karşısında şansı var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çirkin ama zeki bir kadının güzel bir kadın karşısında şansı var mıdır? 40 cevap verildi
Çirkin ama zeki bir kadının, güzel bir kadın karşısında şansı var mıdır? 36 cevap verildi
Çirkin ama zeki bir kadının güzel bir kadın karşısında ne kadar şansı var? 192 cevap verildi
Şantiye ortamında bir kadın ne kadar güzel ve bakımlı olabilir? 40 cevap verildi
En çirkin en tipsiz erkeğin bile güzel çekici bir kadın karşısında şansı var mıdır? 4 cevap verildi
Güzel olmayan ama başarılı olan bir kadın çekici midir? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Laf anlatamadığınız da yapacağınız hamle ne olur 🤦‍♀️?
  • Yazın en sevdiğiniz meyveler neler, siz de karpuz kavunla öğünü geçiştiriyor musunuz?
  • Linux kullanıcısı olanlar var mı?
  • Akşamları sahile gitmeyi seviyormusunuz?
  • Soru cevap yapalım mo?
  • Kahve ile ne iyi gider sence?
  • Her özlemin bir sonu var mıdır?
  • Acı mısın , tatlı mı?
  • Aşkta önemli olan ne?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨