Cevabın nedir?
Şuanki devirde güzel kadının şansı çok yüksek kuzum ancak çirkin kadını es geçiyorlar ama unutmamalılar bir kadın zekasıyla da erkeği dize getirebilir.
110 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBukadarda çirkin olmasın ama 😂erkeklerde görsellik ön planda zekasına zamanla görsele aninda tav olurlar
55 Yorumla- +1 yıl
@_король çünkü hem güzelim hem zeki ikisinden de tecrübem var😂
- +1 yıl
@_король yeah 😄
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir kadın her zaman daha şanslıdır
21 Yorumla- +1 yıl
EIG için teşekkür ederim
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılPek yok gadası ya
62 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
😊😊
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
218Cevap
+1 yılKim ne derse desin ; erkekler sığdır. Dışını beğenmedikleri ile bırak flörtü, göz göze dahi gelmek istemezler. Kadınlara nazaran daha yüzeyseldirler ve genel olarak " güzel, zeki, başarılı ama benden az kazansın, sadece benim olsun başka kimseyle - arkadaşları dahil - konuşmasın, zeki olsun ama benim dediklerimi harfiyen yapsın" kafasındadır Türk erkekleri. İstisna vardır, kadınına saygı ile yaklaşan vardır elbet ama "kıskançlık" adı altında erkekler, kadınlarını kontrol altında tutmayı severler ve zeki bir kadın, buna izin vermez. Çirkin ise zaten çok göreceli bir kavram. En basitinden görseldeki kızıl kadın bana göre çekici. Çilleri ile, doğallığı ile zaten bir adım öndedir çünkü önem verdiği şey yüzeysellik değil, içsekliktir.
42 Yorumla- +1 yıl
Hayır, kızım. Yüksek ihtimalle dünyada da ortalama böyledir zira erkek her coğrafya da erkektir. Sadece gelenekler farklıdır ama doğa aynıdır. Sadece Son yüzyılda modern hayata karşı kadınlar daha atik. Bu nedenle değişim yaşayan ülkeler illaki vardır ama dediğim gibi ortalama böyledir.
Güzellik & Bakım konusunda 382 cevap paylaştı. Görselde ki karşılaştırma çok acımasızca olmuş. Mevzu güzellik , çirkinlik değil , kadınsı olmak. Ve kadınsı olmanın güzel bir yüz ile hiç alakası yok. Güzel kadın her daim bir adım öndedir , lakin sadece güzellikse barındırdığı aklı başında bir erkeğin hayatında yer bulamaz kendine. Ben zeki kadınları çok beğenir ve saygı duyarım , aradığım da çok büyük bir güzellik değil. Benim içime sinecek bir karakter yapısı ve yaşam tarzı olsun , standart bir tip olsun tamamdır benim için. O hatun her türlü güzeldir :D
20 YorumlaKadın erkek fark etmeksizin çirkin olan kaybediyor günümüzde. Başka yönlerden bin tane olumlu özelliğin olsa bile çirkinsen kaybediyorsun ister adın ister erkek fark etmez. Ancak bir kişi ciddi bir ilişki peşindeyse ve aradığı şey mutluluksa bu durumda bakması gereken en son şey güzelliktir. En son şeylerden birisi demiyorum bak 'en son' diyorum. Ha gerçekten böyle yapıyorlar mı insanlar günümüzde? Hayır. Zaten bu yüzen kaybediyorlar ve bu şekilde gittikçe kaybetmeye mahkumlar. Bu kadar aşk acısı, ızdırap, melankoli nereden kaynaklanıyor sanıyorsunuz? İnsanlar ilişkilerinde fiziksel kriterlere bakmayı bırakmadığı sürece kaybetmeye MAH-KUM-DUR!
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZekaya bakmıyorlar ki, olsa da olur olmasa da olur kafasindalar. Sadece yatak odasına gitmek yeterli erkekler için. Bence aklı olan sevgili yapmaz. Hepsinin nihai noktası belli çünkü. Durum aşkta böyle. İş hayatında da tabi aman aman bir performans sergilemezsen daha güzel olan, kafası boş olsa bile işe alınabilir. Benim bir arkadaşım var fazla kilolu, bir kaç yıl önce iş buldu, şimdi terfi vb. aldı. İş görüşmesinde onu almazlar sanmış ama iyi performans gösterdiği için alındı. Yani güzel olanların öyle bir performans göstermesine gerek yok, onların kafası boş da olsa alınır.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin arayışına bağlı. Aradığı huzur ve zekaysa elbette vardır.
160 Yorumla
+1 yılEğer güzel ve seksi kadın, ortalama bir zekaya sahipse çirkinin hiç şansı yoktur.
Yok eğer seksi kadın, ortalamanın altında bir zekaya sahipse, o zaman ideal eş demektir zaten 😂🤣110 Yorumla
+1 yılçirkin diye koyduğunuz kadın bence daha güzel. güzel olmasa bile tatlı. güzelliğin bir önemi yok zeki olursa daha iyi olur hem konuşacak şeyleri ve ilgi alanları daha kaliteli olur. örneğin beraber ders çalışmak çok güzel olur ya da satranç oynamak. bir meseleyi tartışmak. güzel ama zeki olmayan kadın olsa saçma sapan şeylere ilgisi olur. artı egosu olur kendini beğenmiş olur. benim zaten konuşacak bişeyim olmaz onlarla çünkü benim tarzımda değiller
20 YorumlaSevmenin guzellikle cirkinlikle alakasi yok... muhim olan kalbiyle teslim olmak... ve herkesi oldugu gibi sevmek... kimse kimseyi degistirmemeli... tabi hatalari olabilr ve bunlar degistirilmeli... ama artik sevmek yanina yakisani bulmaya calisan insanlara kaldi... oysa tum mesele kalbine yakisani bulmaktaydi...
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Az bence. Ama şabanın birine adriana lima görünebilir. Çok nadir bence. Ayrıca zekiliği iyi birşey olarak görmez bence erkek bilinçaltı. Aranmayan bir özellik. Geneli erkeklerin diyim. Hatta bir kısmı hiç sevmez. Korkar zeki kızdan. Çirkin ama kadınlıgın kitabını yazmıs desen bence sansı cok yükselir. Hani karsı cinsle iletişimi iyi yapmak. Flört oyunlarında iyi. Kastım bunlar. Şirinlik tatlılık tiyatrocu gibi her şeye bürünebilen😀
20 YorumlaGözüme güzel gelen çok önemli tabi ki ama belli bir süre beraber zaman geçirdikten sonra gözün gördüğü değil gönlünün gördüğünü seçiyorsun gönlüne girmeyi ancak zekiler başarabilir. Bunu diyorum çünkü güzel bir kız kalkıp karşısında ki erkeğin gönlünü fetih etmez ama çirkin zeki birisi karşısında ki kişinin gönlünü fetih eder. Gönül ota da b*ka da konar derler ya bundan ötürü... Bu arada b*k olan göze görünen kısım..
10 Yorumla
+1 yılKendisi gibi zeki erkekler yakışıklı olsun, çirkin olsun zeki kadın isterler. Çirkin kadın yoktur ayrıca biraz kendine baksın, bakım yapsın doğal güzelliği yeter. Güzellik sadece standart kalıplara sığdırılacak bir şey değil. Doğallık, özgünlük, iç güzellik de insanın dışına yansır. Güzel insan tanımım sürüden farklı biraz galiba...
10 Yorumla
+1 yılYukarıya böyle bir fotoğraf koyup neyi öğrenmeye çalışıyorsun ki. Buradan iç güzellik yazan arkadaşlara sesleniyorum sizin güzel çirkin diye secme şansınız yok çünkü yokluktasiniz nefes alsın yeter konumundasiniz ve digerini elde edemeyeceğiniz icin bu secimi yapiyorsunuz. Bırakalım kendimizi kandırmayı sexy kadını secme şansınız olsaydı zeki kadının yüzüne bile bakmızdınız. Ne yazık ki hayat böyle güçlü olan güçsüz olanı yutuyor...
10 YorumlaÇirkin kadın yoktur, sadece kendine bakmayan kadın vardır.
Seksi olacağına zeki olsun benim olsun yeter. zamanla ikisi de yaşlanıp güzelliğini kaybedecek sonuçta, ama benim olan bana hep güzel görünecek :) Sizin deyiminizle çirkin ile birlikteyim güzelleşmek isterse her kadın başarır yeterki istesin. Zeki bşr kadın neyi nasıl elde edeceğini bilir Seksi ise sadece vücudunun avantajını kullanabilir ki hiç etik bulmuyorum.10 Yorumla
+1 yılTürkiye'de istisnalar kaideyi bozuyor. Bilhassa Türkiye'de zeki kadınların şansı daha yüksek. Kim yapıyor onun yaptığı makyajı, tribi, analizi, şımarıklığı, story arşivini? Güzel kadın ulaşılmaz denilerek çirkinden daha az rağbet görüyor. Biliyorsunuz la bunları.
12 Yorumla- +1 yıl
@Akgülll96 Güzel kadın kısmında mısın, çirkin kadın kısmında mı? Ona göre konuşacağım.
+1 yılGörseldeki gibi kişilerden bahsediyorsan, biri teşhir malzemesi gibi diğeri kendine özen göstermeyen bakmayan kendi halinde biri,
Çirkin güzel diye ayırmak bence yanlış bakımlı olgun seksi Özgüveni yüksek fizikli, bakımsız Özgüveni olmayanla kıyaslarsanız elbet erkek ve kadın tercihi aynı yönde olacaktır.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır pasaklı kadın vardır kendiyle ilgilenmeyen başka şeylerin peşinden koşan kadın vardır aslın abakarsan bütün kadınlar zekidir kadınlar çiçektir güldür bu dünya onlarsız olmaz onlar bu dünyayı bu kadar güzelleştirirken bize onlara çirkin demek ötekileştirmek düşmez nitekim her kör satıcının bir kör alıcısı vardır
40 YorumlaIkisinde de sadece kelimeleri yetmiyor ne yazıkki yani sadece güzel sexy ama aptal kaybeder 1 günlük süresi vardır, sadece çirkin - zeki yine kaybeder ne yazıkki
Acımasız gerçekler bunlar... iki maddeden de azar azar olması yani az zeki olan için İQ 95 olması diğerinin yüzüne bakılır sevimli olması işi götürür10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadını asla ve asla küçümsemek bir erkeğin yapacağı en büyük aptallıktır. Evet zamanımızda güzellik ve çekicilik ön planda ama zekasıyla erkekleri baştan çıkaran ve de baştan yaratan kadınlar bence baştacıdır. Güzellik herkese göre görecelidir.
30 Yorumla
+1 yılGüzellik görecelidir. Kendine göre, abazalara göre çok güzel bir kadın olabilirsin misal. Fakat ben adres bile sormayabilirim. Güzelliğinden başka öne süreceği bir şeyi yok çoğu insanın. Bana namuslu, temiz kız lazım. Güzel olanı sizin olsun.
30 YorumlaNe için karşı karşıya geldiklerine bağlı 😊
Hayata bakış açısı sadece güzellikten olan biri için illaki zor.30 YorumlaYok gibibir şey erkekler genelde kadının zekasıyşa değiş güzelliği ile ilgeliniyotlar ve yönetmeyi de sevdikleri için aptal kızla rher zman daha çok alıcıya sahiptir.
36 YorumlaEvet verirdim çünkü çirkin kadin olduguna inanmiyorum bakimsiz kadin vardir sexsi olmasi çokta önemli değil neticede zeka herzaman lazım hayatin her anlaminda bence şansi vardir biri vücudu ile biri akli ile ben akliyi tercih ederim sexsilik geçici
10 Yorumla
+1 yılKadını ne olarak gördüğüne bağlı ya Sadece üzerine binmekse derdin dili olmasa da olur Ama diğer Herşey için beyin ya beyni olanı güzelleştiririz eli yanarken durup bakan aptal bir güzelle mi yoksa diğeriyle mi az mantık
10 YorumlaÇirkin ama zeki kadın önce kabul edilmeyip sonra pişman olunan kadındır🌟
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok aşarı ve üst düzey çirkinse olmayabilir ama çağ estetik çağı güzelleşir sorun olmaz :D
O yüzden zeki insanı seçip fiziksel değişim sağlanabilir :D20 Yorumla
+1 yılTabiki varr... Sanki bu devirde herkes doğal güzel mi? Dünya güzeli bile olsa aptal olduktan sonra asla çekilmez. Zeki kadın zaten güzelleşmenin yolunu bulur 😊
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Sanmıyorum 😀güzele bakarlar.
70 Yorumla
+1 yılKimse zekaya bakmiyor , efsane o. Guzellik ön planda canısı.
50 YorumlaSansi vardir diyenler yalan soyler insanlar olarak gorunusunu etkilemeyen bir insani sevemeyiz
60 Yorumla
+1 yılTabi dış görünüş önemlidir. Ama zeka güzelliği yener.🤗Tabi bu erkeğin nasıl etkilendiğine bağlı 😉😁Bazıları zeki kızları tercih eder...
30 Yorumla
+1 yılZevkler farklı farklı. Benim çirkin bulduğumu bir başkası güzel bulur. Çevremde şaşı gözlü kızlardan hoşlanan bir arkadaşım var. Adamın kriteri şaşı göz 🥴😊
10 YorumlaÇirkin kadın tabiri biraz ağır olmuş. Zeki bir kadının kendinden daha güzel bir kadın ile rekabet şansı tabiyki vardır. Mantıklı bir erkek zaten zeki kadını tercih eder.
10 YorumlaYa siz ne zannediyorsunuzki bizim aklımız fikrimiz uçkurumuzdamı 😂😂 Tabiki zeki kadın kendimi 15 20 dk tatmin edeceğim bir kadın yerine kendimi ifade edeceğim bir kadını tercih ederim
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. Bu kadar çirkinse isterse iq 160 olsun yine de kâr etmez.
Ama sıradan oluş, zeki olursa kendinden kat be kat güzel Kadınlardan daha öne çıkar benim için.10 Yorumla
+1 yılÇirkin ama zeki bir kadın karşısında güzel kadının hiç şansı yok maalesef. Kadınların güzelleşmek için yapabilecekleri bir çok şey varken, boş bir kafaya zeka yüklemesi yapılabildiğini hiç duymadım.
10 YorumlaBana gore var tabiki var neden olmskni kimi guzel sever kimi akili akli onnn yuzune baklyorsa eger bn onu tercih ederim cok guzel olursa o kmseyi beynmz alcsi cok olunca havdan bakr insana
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılTüm samimiyetimle söylüyorum, evet vardır. Ancak ikisi arasında seçime iten şey kibir ve egodur. Hangisi egosuz ve kibirsizse onu seçerim.
20 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı. Zeka da önemli değil, o zekayı kullanma şekli önemli.
kendini sevdirmek için kullanıyorsa sevilir yani :P20 YorumlaResimdeki kızıl saçlı kız çok tatlı geldi bana :) güzellik seven kalptedir ya herkes elbet sevilecek ve mutlu olacak. Bir başkasıyla yarışan kim?
20 Yorumla
+1 yılSanmıyorum.. Güzellik önemli zeka değil çoğu erkekte
40 Yorumlaİkisinin de sahip olduğu şanslar vardır, hangisi iyi kullanırsa o bir daha öndedir.🔥
31 YorumlaGüzellik göreceli bir kavramdr onemli olan zekadır tarihimzde oldugu gibi kadinlar zekalaryla ünluler cok dize gelms üstadlar var...😂
10 YorumlaSoru guzel ve seksi kadinin zekasiyla ilgili elimize bir done vermediginden, zeki de oldugunu farz ederek "Hayir, sansi yoktur." diyorum.😏
10 YorumlaYukardaki resme bakarak sürtünmelerden doğacak elektirik tarafımızdan faturalandırılacaktır
Teşekkürler Alo18610 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak güzellik ve fiziğe bakılır. Zeki ise vazgeçilmez olur. Tatlılık ve iç güzellik varsa işte o zaman efsane olurrrr...
10 Yorumla
+1 yılBelki an olarak güzel olan kazanabilir ama totale bakınca akıllı kadın on boy fark atar güzellik geçer gider baki değil
10 Yorumlagüzelin şansı her zaman fazla da aptala da zeka katmak zor be bence.. gönlüm güzel dese de aklım zeki kadından vazgeçmiyor..
10 YorumlaAçık konuşmak gerekirse ilk önce karakter şart ama bunun yanında güzellik olmazsa da olmazdır ya ikisi ya da hiç 😂
10 YorumlaErkek olsaydim kadinim biraz saf olsun isterdim kizlarda tatli duruyor hem çok zekiyse gitsin pro olsun djekdkekd
10 Yorumla
+1 yılGüzel kadından çok para kazanıyorsa, kendine bir erkek bulur, ona bakar, fakir erkek para için çirkin, paralı kadını seçer, karanlıkta ikiside aynı sonuçta ve aynı işi görüyor.
20 Yorumla
+1 yılBu resme bakarsam yok gibi ama büyük konuşmamak gerek bana normal zekalı fakir ama güzel kız yeter 😉
10 YorumlaZekâ her zaman kazanır. Aptal ama güzel olanın yeri yok Bende.
30 Yorumla
+1 yılÇirkin kızları istemiyorum Güzel ve karakterli bir kız istiyorum İstediği kadar zeki olsalar da bir işe yaramıyor İkisi şart !
10 Yorumla😄 orta güzellikte ve zeki olsa şansı olur da çirkinse pek olası görmüyorum ya
20 Yorumla
+1 yılPek yok bence simdi var diyenler biraz gercekci olalim
20 Yorumla
+1 yılHer şeyi geçtim bu kadar duygusuzlukla benim hiç şansım yok
20 Yorumla
+1 yılBence yoktur. Çünkü günümüz erkekleri anca kaşa göze bakar.
20 Yorumla
+1 yılÇoğu savaşlarda silahlar konuşur ama savaş stratejileri beyinle yapılır 😉
20 Yorumlavardır zekı kadınlar daha on planda olmalı guzel olup aklı zekası olmayan kadını napsın erkek
20 Yorumla
+1 yılValla ben onu bunu bilmem ama çirkim dediginiz hatunlarin altinda son model land rover var ve bende kendi kendime sorardim acaba bunlarinki altın kaplamami diye 😁
10 Yorumla- Devamını Gör (251)
Devamını Gör(296)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Çirkin ama zeki bir kadının, güzel ve seksi kadın karşısında şansı var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler