#doludolu

#doludolu
Güzelinde cirkininde şansı yok. TC erkeklerine cinsel obje lazım bu işi yapacak kadın lazım. Güzel olsan yapıyorsan yine şansın yok. Bu abazanlara yatak arkadaşı lazım güzel kadın değil. Gorseldeki çirkin olan kadın versin güzel olan kıza göre çok şansı vardır hatta güzel kızla ilgilenmez veriyor diye cirkinle ilgilenir
Zeki bir kadın güzel olmanın yolunu mutlaka bulur. Çirkin kalmaya dayanamaz. Çünkü erkekler görsel olarak uyarılan bir varlık olduğunun bilincindedir.
Teşekkür ederim ❤️
💕
Kimin aklına geldiyse Güzel soru fikriymiş, Benim için vardır 😂 ben dış görünüşe bakmıyorum zekası kişiliği karakteri daha ön planda olur her zaman.
Sadece güzellik bence boş bir özellik. Biri çok güzel olur ama asla iki sohbet edemezsin. Neye yarar o zaman 😂
Cevap
11Cevap
Bakın gelin doğruları söyleyelim şansı yoktur aga ya asla olamaz erkekler gorsellikdir çoğu kızlar genelde erkekde zeka ararlar erkeklerde kızlarda güzellik bunun aksini kimse iddia edemez
İlk bakışta açık söylemek gerekirse yoktur. Sürdürülebilir ilişkide güzel olmanın avantajı da bir yere kadardir. Her ikisi de eşit miktarda birbirini tamamlarsa o zaman harika bir uyum yakalanır.
Yoktur. Sapyoseksuel erkek binde bir bulunur, bizde öncelik görsellik, içine bakmadan dışına aşık olmak.
Böyle aşırı uç bir görselle de sorulur mu ya:D Ama bu uç örnek için bile istisanalar vardır.
Genel olarak, eğer iki kadının güzelliği yakınsa zeki olanın seçilme ihtimali bence yüksek.
Var:)) Murat boz şarkısını bile yapmış kimini zeki sözünden diyor sarkıda demekki zeka etki bırakıyor karşı cinste😁
Çirkin ama zeki kadın aynı zamanda bir holdingin sahibi ise biskolata erkelerinden birtakım bile kurabilir.
Yani her şey para okey...
Kendine bakan sporunu yapan her kadın güzelleşir zekiyse eğer zekasını erkeğinden sakınsın böylelikle daha kolay elinde tutar erkeğini
Erkekler görsel varlıklar kadınlar işitsel. Bence şansı yoktur.
Evet var bence zeki bir erkek zeki kadın ister çünkü diğer türlü anlaşmak zor olur
İnsanlar güzeli sever, kimse kimsenin kafasının içindeyiyle o kadar ilgilenmez.
Erkekler kadının güzeline, kadınlar karakterine bakar..
Yoktur, erkekler zeki kadın sevmez ya da kendisinden daha zekisini istemez
Allah muhafaza 😅yani çok bakımsız-zeki olmaz sanırım! Bilmedim
Yokkkk bnce benim karsimda olamaz yerim onu💃💅🏼👀😱😱😱😱😱
bence güzellik görecelidir. önemki olan şey aura kesinlikle. auran varsa ve de zekisen, ufak bi bakımla dahi dünya güzelini bile sollarsın.
hayır erkekler için yoktur güzelliğe önem verirler ama bi kadın çirkin ve zeki bi erkeği tercih edebilir...
Boks yapacakalrsa çirkin döver.
Onu kimse bilemez belki boks dersleri almış bir güzel var karşıda bilemezsin.😅
Valla güzellerden pek şampiyon çıkmıyor, genel olarak tabi 😂
Geneli bilmem🥊
Belki de güzel değildir 😂 Sanrılar 😂
Bilemem orasını 😄
Şüphe varsa olumsuz düşünmek lazım 😂
Şüpesi olanlara bi söyleriz🥲
Görüp bilemeyenlere söyle, ben görmedim 😂
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın var.
Zekiyse güzel olsa da pek şansı yok. Mal seviyolar
erkekler zekayla ilgilenmiyor.