Eğer arkadaş ortamı iş ortamı değilse dış görünüş direk bizi etkileyen karakter felan hikaye çünkü öyle bir imkanımız olmaz ilk 5sn beyin taramayı yapar hormonlar harekete geçer ve güzelliğine kapılırız sonrası onun kişilik karakter hal ve hareketleriyle yönlenir. Bazende göreceli olduğu için birimde itici gelen kıza tam gülümserken göz göze gelir belki bir gülünsemesine bir lafına bakışına vurulabilirsin. Aynı ortamda vakit geçirdiğin insanlarda olay değişir tabi uzun süre gözlem fırsatı bulur tanırsın normalde yolda görsen bakmayacağın bir kız senin için dünyanın en güzel kadınına veya erkeğine dönüşe bilir. Fark ederseniz ki bazen ünlülerin yanında fiziken yakıştırmadığımız tipler olur ama anlayın ki kişilik (parada olabiliryor maddiyat düşkünleri hariş) ön plana çıkıyor. Sonuç ilk görüşte çirkinin şansı %10 tanıdıkça %90 şansı var karekteri sağlamsa tabi
Aklın güzelliği bütün diğer güzelliklerin üstündedir. Her kim ne diyecek olursa olsun, yüzün güzelliğini algılamak hem kolay, hem de pahası az olandır. Bu sebeple olacak ki, günün birinde tükenip yok olmaya mahkum olarak kalır yüzün güzelliği. Ancak aklın güzelliğinin olduğu yerde bitme ya da tükenme gibi bir oluşum, asla söz konusu olmayacaktır. O kendi başına bir sonsuzluk olarak kalır. Diğer bütün içinde bayağılık olanlara kıyasla.
ne yazık ki düşük erkeğin en tipsizi bile kadında dış görünüşe bakıyor, bakmıyorum diyene pek inanmayın. ha belli bir yaşta bakmaz cinsellik bitmiştir, hayat arkadaşı arar yaşlanmıştır o zaman bakmaz. şu mantık vardır bir insanın zekasını onu tanıdıkça görürsün ilk başta çeken yanı her zaman dış görünüşüdür, dış görünüşü çekmezse genelde tanımak için de uğraşmaz çoğu insan.
Zeki kadın her türlü alır. Ben zekadan yana oyumu kullanıyorum. Zeki kadın nasıl ayakta kalacağını, ilişkiyi nasıl yürüteceğini, aşkı vs. hepsini daha iyi bilir.
@Ikicümleötede İlk bakışta illa ki hemen anlayamam ama gözlemlersem anlarım. Tanımadan, bilmeden bile davranışlarından, kararlarından vs. anlayabilirim.
Peki senin icin zeki olan biri nasıldır yani özellikleri. Tam olarak söyleyemedim ama hani cok çalışmakla zeki olmak arasında dağlar kadar fark var. Ülkemizde mesela tıp okuyan herkese zeki gözüyle bakılıyor. Anlatabildim mi? Zeki bir kadının davranışları nasıl olur?
@Ikicümleötede Ezber yeteneğin iyidir, sayısalın da iyidir ama sadece bunlar seni zeki yapmaz bir kere... Zeki olmak demek, verdiğin kararların ve davranışların o an ki olayı, durumu vs. nasıl etkileyeceğini tahmin etmektir. Duyduklarını, gördüklerini nasıl doğru bir biçimde anladığın ve anladığına mantıklı cevap vermek demektir.. Yani daha uzar gider ama özet olarak bence böyledir.
Herşey sadece fiziksel değildir kişiliği sana yaklaşımı. Hayatına neler kattığı önemli. Çok güzel olup insan olarak sana mutluluk vermeyen birinin bir anlamıyok. Ama çok güzel olmasada varlığı ilr sana huzur ve mutluluk veren değer katan biri tarcih sebebi olabilir.
Bence fazla yok. Hani tersini demek isterim ama değil. Anca çok erdemli olgun görmüş geçirmiş bir kaç kadından darbe almış güzelliğin zarar ya da geçici olduğu kanaatine varmış biri olmalı. ya da dini kesimden biri. Kadında zeka pek aranan bir özellikte değil ayrıca. Erkek tavlama işinde iyi ise adama şirin sevimli gözükerek belki iş yapabilie
Yani zeki kıza da öyle bir görsel koymuşsun ki tam soğutmalık. Bir kere yüzü gülmeyen kadınla olmaz. Bana duygusal zekası güzel olsun şefkatli olsun, akıllı olsun, kadınsı olsun, çok güzel olmasa da olur. Çok güzel ve seksi kadın da karaktersizse eğer benim gözümde hiçbir şansı yok. Soruya net cevap verirsek benim gözümde şansı olurdu. Çoğunlukta olmaz ama.
Çirkin kiz yoktur bakımsız kiz vardır. Zeka bunu hedef alır. Zeki olduğunu düşünen bakımsız bir kiz biraz zor. bence zeka böyle de hoş bir detay..
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yerine göre değişir bir güzellik yarışmasında neye önem verdikleri bir bilgi yarışmasında da zeki olmak lazım evlilik olarakta çok güzel bir hatunda dert bence herkes karımın üzerinde gözleri birine demesende illa birisine ses edersin normal ve zeki kadın bana göre daha yatkın geliyor :) güzel kadın gecelik olarak düşünürüm
Zor cunku gunumuzde gorsellik cok cok onem verilen bir durum.. Sadece yuz guzelligi de degil vucut guzelligi de olmali yoksa alay edilen hor gorulen bir kenariya itilen oluveriyorsun
Aptal insanlar hemen her yerde kendini belli ediyor. Gerçekten dayanılmaz oluyorlar. Çirkin kadın yoktur ki bakımsız kadın vardır. Zekiyse zaten 1-0 öndedir
Çok var güzel olmak zor birşey değil zeki olmak zor birşey zeki olan kadın zaten zekasını kullanıp kendini gayet güzel bir hale getirebilir üstüne birde çekici zekası ile tamamdır
Bence zeka onemlidir bir erkrk icin aptal bir kixla her ortama giremez cunki rexil eder ama zeki ve cirkin dediginix bayanlar kendilerine baktigi zamn zaten guzel olabilir...
Hangisi beni seviyorsa onun şansı vardır tabi 😂😂 Zeki olan daha güvenli gibi sanki, güzel olan daha yakışıklı ve zenginini bulduğunda gidebilir ama çirkin olanın öyle bir ihtimali yoktur kanımca 🤔
Niye kızlar kendilerini hep zeki olarak görüyor ilginç. 🙄 Dışarıda dişiliğiyle ön plana çıkan kadın bunca çokken kendine zeki diyenler inandırıcı olmuyor
Nereye kadar yüz güzelliği? Güzelliğine güvenerek yaşamamalı bir insan ne demişler : güzelliğine güvenme bir sivilce yeter malına güvenme bir kıvılcım yeter ;)
İlk izlenimde pek şansları olmasa da tanışma aşamasında çok fazla şansları vardır. Çünkü güzel ama aptal kadınlar yolun yarısında bırakılırlar. Ama zeki kadınlar hep tercih edilirler
Erkekler, genellikle kendilerine boyun eğen ve yönlendirilmesi kolay kadınları beğendiği için zeki kadınlar zaten çoğunlukla yalnız kalan kadınlar oluyor.
bahsettiğin şey zeki olmakla ilgili değil ki. Yalnız kalan kadınlar erkek rolüne bürünmeye çalıştıkları için oluyor. Erkek tabiatı gereği öyle, kadında erkek gibi olursa zaten kısa devre yapıyor. Eğer bir kadın gerçekten zekiyse erkek yönlendirildiğinin bile farkına varamaz.
kısa vade de kaybeder yeterince sabırlı olursa hiç birşey yapmasa bile erkek ona gelir güzeli bırakıp. güzelik bir ilişki de bir iki aydan sonra hiç bir şey ifade etmiyor.
En İyi Cevaplar