Hayir manken tarzi kizlari hic sevmem zayif deri kemik gogusleri yapma yuz germe yok botoks dogallik nerde hani robotla iliskiye girsem ayni haz guzel turk kizlarimiz var dogal insan insan sonucta neden onlari bu yapmacik kizlari bizim dogal kizlarimiza tercih edeyim
Elde edemez. Erkeklerin de abaza olmayanı, elinde tutmak istemeyeceği hatunun eline dokunmak da istemeyeni var. Rahat olun, abazalar çok diye delikanlılar yamulmadı..
Hayır zekasını kullanan erkeği elde edemez benim yanimda ayse diye kız vardı bütün erkeklerin hayaleni kuracağı bir kızdı bana numarasin verdi senin için herşeyi yaparım dedi bende dedim ki senin gibiler sadece çıkarı olduğu zaman insana yaklaşır dedim ne numaran ne de kendin lazımsin dedin kız bozuldu bir daha karşıma cikmadi
Hayir , hepsini degil. Cok cok guzel olur ama karsisindaki adam guzelligi sallamiyordur.. Bu arada elde etmek derken , tek gecelik iliskiyse elde eder ama uzun sureli de cogu erkek kacar. Kadin cok guzel oldugundan , erkek kuplere biner kiskanir
En İyi Cevaplar