Güzellik & Bakım Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? (Sayfa 17) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 191 Kızlar, güzellik tutkunları buraya! BB ve CC Krem arasındaki farkları biliyor musunuz, sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
Aldkfkfkfk Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı. Bb krem kullanıyorum daha çok 0 0 Yorumla
Kivircikkgirll Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl BB krem en iyisi Benim tek tercihim o çok memnunum 0 0 Yorumla
Öylesine-açtım-bunu Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl ben bu kremlerin ikisini de sevmiyorum 0 0 Yorumla
Sürgünyiyenpapaz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bb krem cildi daha doğal ve yumuşak gösteriyor 0 0 Yorumla
isimsizdansçı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl BB krem çünkü bence kapatıcılık açısından daha iyi 0 0 Yorumla
Suskunlukabidesi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Cc tercihim bb fondöten gibi sevmiyorum 🙄 0 0 Yorumla
mevsimrüzgarlarııııı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bakım yapıyor ve kapatıcılık sağlıyor tabiki bb 0 0 Yorumla
freedomdays Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Günlük olarak kullanımda BB krem tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bb krem kullanıyorum daha çok
BB krem tercih ediyorum olmazsa olmazım❤👌🤗🤗
Bb tercih edilebilir günlük kullanırken
Genellikle Bb kullanıyorum benim için resmen 😘😍
CC krem severim guzel bence
BB krem en iyisi Benim tek tercihim o çok memnunum
BB cream tabii ki BC denemek isterim
ben bu kremlerin ikisini de sevmiyorum
Bb krem çünkü kapatıcılığı daha iyi
Bb kapatıcı cc bakım değil miydi
Ben bb kremleri tercih ediyorummm
CC krem benim ilk tercihim
Günlük kullanım için Bb krem
Bb krem cildi daha doğal ve yumuşak gösteriyor
Biliyoruz efem shshshdhshshshsj
Tabi ki bb krem tercihimdir.
Günlük olarak bb kremi kullanıyorum
bb tercihim ama cc denemek isterim
Bilmiyorum sizce nedirrrrrrr
Bb krem gunluk kullanimda ozel yerlerde cc krem
BB krem çünkü bence kapatıcılık açısından daha iyi
Watsonss sen adamın dibisinn
Bb kullanıyorum ben en güzeli...
bb krem kullanıyorum çok hoş etkileri var
bb cream hep iyi diye bilirim
İkisini de hiç kullanmadım bilmiyordum
Bimiyordum ikisini de kullanmadım
Cc tercihim bb fondöten gibi sevmiyorum 🙄
Bakım yapıyor ve kapatıcılık sağlıyor tabiki bb
Günlük olarak kullanımda BB krem tercih ediyorum.