Kadınlar iyi erkekleri çekici bulmaz ve genelde iyi olan erkeklerle arkadaşça dertleşir ama kötü olanlar onlar için potansiyel partner adayıdır bizzat kendi kulağımla duydum ben p#ç seviyorum diyen kızı
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mevzu burada iyi erkek kötü kadın değil...
Herkes kendi çapında iyidir doğrudur haklıdır çünkü herkesin bakış açısı farklı...
En büyük yanlışlar ilk bakışta aşka inanışla başlar...
Flört sevgili ya da eş seçimlerinde ön plana maddiyat popülerite vs. geçiyorsa illaki bir yerde patlak verecektir...
Öncelik ortak noktalar ortak hobiler olmalı beraber bir şeyler yapabiliyorsanız aynı şeyi seviyorsanız aynı yere gitmekten hoşlanıyorsanız ya da aynı konular üzerinde konuşmaktan keyif alıyorsanız hele ki bir de ruh ikizinizse işte o zaman sevgili ol flört et hatta evlen ömrünüzü ömür kadar...
Ama bunun tersini yaparsanız ömrümüzü yer...
Ayrıca altını çizerek söylüyorum kadın cinayetleri diyerek erkeklere edilen zulmü bastırıyorlar...
Tepeden bakıp sözlerimi oraya buraya çekmeyin...
Bir insanın ölmesi sadece nefes alıp vermesi ile alakalı ise haklısınız... Tek taraflı düşünmek bencillik olur tek tarafı kollamak adaletsizlik olur çok detaylı bir konu derine inmeye gerek yok ama isteyen olursa inerim anlatmaya çalışırım...
Evet çoğu kadının tehlikeli erkekleri mantıksal olarak eleştirse ve öfke duysa da dürtüsel olarak bilinçaltında fark etmeden tercih edip arzu duyar seçimlere ve sonuçlarına baktığın zaman bunu kanıtlar nitelikte olduğunu görebilirsin
Bizde o*ospu seviyorum diyen çok erkek gördük ama kalkıp tüm erkekler böyle demedik veya kendi başarısızlıklarımızı görmezden gelip başkasına çamur atmadık istediğimizi vermediler diye. Hukuk, hükümet, eğitim sorunları ve toplumsal çürüme yokmuş gibi, erkeklerin birbirini şiddete özendirmeye çalışıp fail erkekleri hala aralarında barındırmıyorlarmış gibi, senelerdir sanki bunlar için protesto yürüyüş yapan kadınlar değilmiş gibi %50 kusurlu yine kadın oldu ne komik. Ha diğer saydığım unsurların başında da çoğunlukta erkekler var, yöneticilere başkanlara vs bakabilirsin cinsiyetlerine.
Yoo ben çok diyeni duydum bütün erkekler aynıdır diyen çok kadın var görmek istemiyor olabilirmisin
Sosyal medyada var ama gerçek hayatta çoğu insan etkileşim için böyle saçma sapan işlere girmez. Aynısı erkekler için de geçerli.
Kadın cinayetlerinin sebebini kurbanın seçimlerine bağlamak şiddeti aklamaktır. Şiddetin ve cinayetin tek sorumlusu, o suçu işleyen faildir. Bir insanın yanlış birini seçmesi veya hatalı bir ilişki yaşaması ona zarar verilmesini haklı ÇIKARMAZ. * seviyorum diyen birkaç genci genelleştirip, yaşanan ağır toplumsal bir sorunu kadınlar iyi erkek sevmiyora indirgemek son derece yüzeysel ve yanlış bir bakış açısı bu arada, seni kınıyorum
İstediğin kadar kına aşırı derece düşünüp kafa yoran biriyim bu yüzden gözlem yeteneğim kuvvetlidir
Hayatımın sonuna kadar seni kınıyorum o zaman, resmen yazdığın şey öldürülen kişilerin bunu hak etmiş olması. Ayrıca birkaç kişi üzerinden tüm kadınları genelleştirip hepsini aynı kefeye koymaktan başka bir şey yapmıyorsun.
Sorumu okumuyorsun ki ben Bütün kadınlar diye bir terim kullanmadım bak katılın cakipci sayısı 15 kat artmiş takipsilerin çoğunda ergen kızlar demekki benim dediğim gibi meyleden bir kaç kişiden çok oran vericek olursam kızların %60
Kadın cinayetleri gibi can yakıcı bir toplumsal sorunu sadece bireysel ilişki tercihlerine indirgemek doğru olmaz 🤝 Toplumda şiddetin kökeninde yatan nedenler; cezasızlık algısı, toplumsal cinsiyet eşitsizliği ve yetersiz koruma mekanizmalarıdır. İnsan hayatı ve güvenliği her şeyden önceliklidir; suçu mağdura yüklemek yerine şiddeti besleyen zihniyetle hep birlikte mücadele etmeliyiz 🌿 Sizce bu konuda toplumsal farkındalığı artırmak için öncelikle nereden başlamalıyız? ✍️
Cevap
2Cevap
erkeklerin hayirdan anlamamalari ve reddedilmeyi kendilerine yedirememeleri yuzunden
Hmm katılın Instagram sayısı 15 katına cıkmış ve çoğu kız çok yakışıklı yorumu yapmış bunuda acıkla reis
Bence verebilecek bir cevabın yok kendini avutma
Anlatmaya mecalin yoksa tartışmaya girip dolul yapma
Cevap veremedin bak katil seven çok kız varmış 15 katına cıkmış katılın takipçi sayısı yotumlarıda git oku sen daha ne anlatıyorsun
Her kadını/kızı aynı kefeye koymuyorum ama kendini bile bile ateşe atan kızların sayısı azımsanmayacak kadar çok
Yav biz de herkese kötü diyoruz. İyi erkekler kim 😂
Bak kötü insan bellidir biri kötüyse kötü dersin ama iyi insan degişken olabilir ama insanı iyi yapan hayatının toplamındaki indekstir birine ölene kadar bu adam iyidir demem ben
E inkar etmiyom ben zaten bazıları bilerek katillerle sevgili oluyor
İnkâr edenler var sonuçta
Yoo iyiyim cekici buluyorlar kanka ama genelde psikopat seven ergen tayfalar da var tabi
Bu ne kadar aptalca bir çıkarım sence tek nedeni bu mu
Soruyu bir daha oku
Şimdi var mı son haberleri okudunmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?