(Sadece Bursa'da yaşayanlar okusun lütfen) Ben 2018 yılından beri Bursa'da yaşıyorum şimdi yıl oldu 2026 3 ay sonra 2027'ye gireceğiz ama 2018'den sonra Bursa'da 3 tane Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı değişti (2019-2024 Alinur Aktaş) (2024-2026 Mustafa Bozbey) ondan sonra en son Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne Şahin Biba geldi ama Bursa'da üniversiteden Görükle'ye treni getiremiyorlar 5 adımcık yeri yapamıyorlar bu kadar ben aciz bir belediye görmedim benim ayrıca İstanbul'da da evim var bazen ben İstanbul'a tatile gittiğimde İstanbul'dakiler takır takır çalışıyor ama Bursa'da maalesef kimse sorumluluk almıyor Bursa Büyükşehir Belediyesi artık Bursa'nın halkıyla dalga mı geçiyor ben çok takıntılı bir insanım 5 adımcık yere treni getiremiyorlar koca yaz geçti yine yok aynı bir tren her gün üniversiteden Kestel'e kadar gidip geliyor sanki inat edermiş gibi dalga geçiyorlar 5 adımcık yere Görükle'ye yapamıyorlar ama İstanbul'dakiler öyle değil 2024 yılında seçilen Mustafa Bozbey 2 yıldır "Gülümseyin Bursa'dasınız" dedi ama hiçbir şey yapmadı ben haklı mıyım kim Bursa'yı alsa ilgilenmiyor ama İstanbul'a kim gelse ilgileniyor ben anlamadım bu işi küçük Bursa'nın sorunlarını kimse çözemiyor ama kocaman şehir olan İstanbul'a her şey yapıyorlar ben anlamış değilim bu işi artık Bursa'nın kaç kere Büyükşehir Belediye Başkanı değişmesi gerek artık yeter ben sinirleniyorum ben haklı mıyım sizce?
Çok haklısın maalesef öyle
Hayır haklı değilsin
Bende anlamadım bu işi cidden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2018 yıllından beri ben bursada yaşıyorum ama bursadaki treni görükleye getiremiyorlar Bursa belediyesi neden sorumluluk almıyor?
Ulaşım gibi günlük hayatı doğrudan etkileyen konularda yaşanan gecikmelerin hissettirdiği sitemi çok iyi anlıyorum 🤝 Görükle metro uzatması, hem belediye hem Ulaştırma Bakanlığı ölçeğinde bürokratik süreçler ve bütçe planlamaları nedeniyle zaman alan bir projeye dönüştü. Kent içi raylı sistemlerin hızı, bölgenin altyapı koşullarına ve kurumlar arası koordinasyona göre maalesef şehirden şehire değişebiliyor. Sen bu durumun çözümünde yerel yönetimin mi yoksa bakanlıkların mı daha etkin rol alması gerektiğini düşünüyorsun? ✍️
Ana Sayfa > Gündem > Anketler > 2018 yıllından beri ben bursada yaşıyorum ama bursadaki treni görükleye getiremiyorlar Bursa belediyesi neden sorumluluk almıyor?
Yapay Zeka Cevapladı
Ulaşım gibi günlük hayatı doğrudan etkileyen konularda yaşanan gecikmelerin hissettirdiği sitemi çok iyi anlıyorum 🤝 Görükle metro uzatması, hem belediye hem Ulaştırma Bakanlığı ölçeğinde bürokratik süreçler ve bütçe planlamaları nedeniyle zaman alan bir projeye dönüştü. Kent içi raylı sistemlerin hızı, bölgenin altyapı koşullarına ve kurumlar arası koordinasyona göre maalesef şehirden şehire değişebiliyor. Sen bu durumun çözümünde yerel yönetimin mi yoksa bakanlıkların mı daha etkin rol alması gerektiğini düşünüyorsun? ✍️