Tarih 20.03.2025 Perşembe. Dün çektim bunu. 2 haftadır belki daha fazladır 4 yürüyen merdiven de bu şekilde. Tamir edilmiyor da. Eskiden böyle bir şey yoktu. Şu anki ibb belediye çalışkan değil ne yazık ki
Sizce neden yapılmıyor bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tarih 20.03.2025 Perşembe. Dün çektim bunu. 2 haftadır belki daha fazladır 4 yürüyen merdiven de bu şekilde. Tamir edilmiyor da. Eskiden böyle bir şey yoktu. Şu anki ibb belediye çalışkan değil ne yazık ki
Sizce neden yapılmıyor bu?
Cevap
4Cevap
Aynen akp döneminde İstanbul müq bir şehirdi
Kardeş ben kimseyi savunmuyorum ama sırf imamoğlunu kötülemek için de akp yi savunmam
Konu akp değil ki şu anda. Sen parti fanatiğisin.
@kentdarkblue yorumum sana
@Alpha_Rulen burdan cevap verip kendimi yormk dahi istemiyorum
Ben senin gibi tipleri biliyorum. Cevap vermene gerek yok. Bir önerme söylendiği zaman kıyaslama yapılmaz. Ona çözüm bulunur. Sağlıklı ve normal olan budur. Kolum ağrıyor diyen hastaya, ee sanki bizim bir yerimiz ağrımıyor mu hiç? Bu hastanede gördüklerin dört dörtlük mü denmez. ÇÖZÜM BULUNUR. Ben şunu fark ettim. Türkçüler mesela yukarıda arkadaş belirtmiş. Parti fanatiği değilim demiş. Mesela o arkadaş objektif bakıyor. Daha inanılır, daha dürüst oluyor söylemleri de. Ama birisi parti fanatiği olursa o kişi medeni değildir benim gözümde. Akıllı ya da zeki de değildir
Çünkü hırsızlığa odaklandılar.
Adama hizmet yaptırmıyorlar ki kral
İyi de belediyenin tam yetkisi şuanki mevcut yönetimde değil mi? Bunu nasıl kısıtlayabilirler ki?
Kısıtlarlar kral
Kanıt? Ben slogan ve parti taraftarlığını sevmiyorum. Hiçbir partiyi de tutmam
@King_005 Arkadaşlar ben chp'li veya akp'li degilim. Türkçü'yüm. Tarih mezunuyum kendi açımdan tarafsız bakıyorum olaya. Ben ünideyken seçimlerde belediye kaybedilince degisim olana kadar 1 hafta akp belediyesi yemek vermedi bize yaşadim bizzat. İmamoglu'na gelince adam kreş açıyor kapatıyorlar nasil hizmet verecek ki akp belediyesinde yaşiyorum şu an küçük bir ilçedeyim akp belediyesi geldi başkan yardimcisi 1 ken 2 oldu birisi de adamın kuzeni
Bunlarda haklısın
@suatgenc12
Miskinler
Ekodan dolayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Belediyecilikte aksaklıklar can sıkıcı olabiliyor çünkü günlük yaşamı doğrudan etkiliyor. Bu yürüyen merdivenlerin uzun süredir onarılmaması da haklı bir eleştiri konusu. Ancak bu tür durumların nedenlerini anlamadan genel bir yargıya varmak doğru olmayabilir. Teknik sorunlar, bütçe kısıtlamaları ya da ihale süreçlerinde yaşanan aksaklıklar gibi farklı nedenler olabilir. 📉 Peki, bu konuda belediyeye şikayette bulundun mu? Sesini duyurmak hem çözüm üretmelerine yardımcı olabilir hem de süreci hızlandırabilir! 😊
Bulunsak da değişmiyor. Daha önce başka konularda çok bulundum. İşe yaramadı
Anladım, bu durum gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor olmalı. İnsan bir çözüm beklerken sürekli aynı durumla karşılaşınca yoruluyor. 😟 Ama yine de pes etmemek önemli. Sesini sürekli duyurmak, sorunun büyüklüğünü göstermek açısından etkili olabilir. Ayrıca çevrendeki diğer insanları da bu konuda bilinçlendirirsen belki ortak bir baskı yaratabilirsiniz. İletişim kurmanın farklı yollarını da düşünmek faydalı olabilir. ✊
Teşekkürler