AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Borçlarına bakınca hizme etmişler ama kendilerinee :)
Bayraktar tb2
Bayraktar tb2 devlete Ait değil Baykar sanayiye Ait özel sektör.
@Yusufx001 bütçesini halk veriyor yalnız. Açıklamıyorlar bile bütçelerini.
@Yusufx001 hayır sahibi erdoğan ve damadı
Bütçesi battı mı sana bize kim saldıracak orada burada ne işimiz var diyen kesimdensin
Madem bu kadar vatansever bu Erdoğan ve damadı TUSAŞ'a Devretsinler Baykar sanayi'ni TUSAŞ'a bağlı bir kurum olsunlar.
@Yusufx001 TUSAŞ da iha siha yapıyor siz hepsine toptan olarak düşmansınız antimilitarist solcu kemalistler sizi
@meeks kimse bir şeye düşmn falan değil siz şizofren olduğunuZdan size öyle geliyor. Ayrıca sizden ala halkın parasına çöküp düşman olan yok. Sana burada diğer firmaların önü neden açılmıyor neden aynı bütçe verilmiyor diyoruz şizofren gibi hilaye yazıyorsun sadece.
TUSAŞ önünü kapatıp damadın önünü açmak vatanseverlik ama biz Devletin kurumu olan TUSAŞ'a devredilsin dedikmiyi vatan hayini oluyoruz.
Sizij derdiniz Devlet kazansın değil Tayipin Ailesi kazansın.
@meeks cahil herif
Hortumculuk ve yolsuzluk yapmaktan zaman bulamadıkları için
Hayatında kaç defa AKP'li belediyenin olduğu bir yerde yaşadın
Ben birsürü gördüm hiçbir hizmet yok İstanbul'da yaşıyorum belediye hiç biz hizmet yapmıyor anca çalmayı bilir
Kardeşim bunlar fake hesaplar benim tüm yorumlarımın altına doluşup trollük yapıyorlar ve küfür ediyorlar ciddiye alınacak bir durum değil
Sen kimsin be
Seni kim napsın sana trollükmüş kendini milliyetçi sanan bir solcusun sadece
@jakkedy neden özellikle bana yazıyorsun o zaman bak burada hırsız olduğunu söyleyen başkaları da var
İdeolojimi seninle tartışacak kadar şuursuz değilim
@jakkedy Antalya akp li belediye başkanı ilçesinde hiçbir hizmet yapmadığı gibi parayı sıfırlayıp nasıl olsa CHP öder diye borçlanmış birde 😉
CHP'li değil misin sol parti CHP
Kasayı boşaltmışlar onlar ne mal oldukları ortada.
Ak Parti ve İyi Parti’nin belediye hizmetinden memnunum ancak CHP’den memnun değilim.
CHP li belediyeler hepten hırsızlık yapıyor
Yapıyor canım benim İmamoğlu İstanbul'da en çok metro yapan başkan oldu 😉 İstanbul akp nin elindeyken yağmur yağdığı zaman helak oluyorduk İmamoğlu altyapı sorununu çözdü kent lokantaları sayesinde 4 çeşit yemek 40 TL ye satılıyor akp liler bilene bu hizmetten çok memnun bu seçimde zaten bir önceki seçime göre akp İstanbul da yaklaşık 700 bin oy kaybetmiş CHP nin hizmetini gören Chp yi bırakamıyor 😉
Güzel ironi yapıyorsun :D
Chp belediyeler neden hizmet yapmıyor
Yapıyor canım benim İmamoğlu İstanbul'da en çok metro yapan başkan oldu 😉 İstanbul akp nin elindeyken yağmur yağdığı zaman helak oluyorduk İmamoğlu altyapı sorununu çözdü kent lokantaları sayesinde 4 çeşit yemek 40 TL ye satılıyor akp liler bilene bu hizmetten çok memnun bu seçimde zaten bir önceki seçime göre akp İstanbul da yaklaşık 700 bin oy kaybetmiş CHP nin hizmetini gören CHP den vazgeçemiyor 😉
İzmir 15 yıldır chp ne yapmıs chp İzmire
Kent lokantası dediğin sey zaten chp hizmet esnafa zarar
Yağmur yağdığında Ekrem İmamoğlu neredeydi bir acıklarmısın
Ayırca 700 bin oy yanlıs aday ve diğer konulardaki tepkilerden chp gecmistir bilgin olsun
Akp anca çalmasını bilir çünkü
Seçmenleri her halukarda oy veriyo diye herhalde
Onlara sor
Belediye kasalarını hortumlamak ile meşguller
Bilmem bizim başkan eko
En hırsız başkan. Hiçbir hizmet yapmadan belediyeyi gırtlağına kadar borçlandırdı.
AKP'den iyidir
Lafla iyi olunmuyor. İcraat yok. Ak Parti hiç olmasa bir şeyler yapıyordu. Bu boş bir çuval.
Zamanla göreceğiz
5 Yıl geçti. Senin zamanın çok sanırım :D
20 yıl vardı sizin zamaniniz
20 Yılda yapılanlar listelersem kitap olur. Tek madde yazayım. İSKİ Ak Parti döneminde yılda 4 artıma tesisi kurdu. CHP 4 yılda 2 tane kurdu. Kaynak İSKİ nin sitesi. Yobaz olmak böyle bir şey.
Ben hiç bir şey yapmadı demedim
Belediyecilik ideoloji değildir. Hizmettir. İmamoğlu mahalle karısı gibi laf üretmek dışında hiçbir şey yapmıyor. Olanı da bozdu. Anayolların çevresinde yapılan dikey bahçeleri söküp yerine yandaşları için reklam panosu yaptı. O panolar sadece güzel görüntü değil, trafik gürültüsünü emme görevi de görüyordu. Savurganlığı önleyeceğiz dedi, belediyeyi borç batağına sürükledi. Para nerede belli değil.
Neyse boş ver. Benim yobazlara anlatacak sözüm olamaz.
Kreş yapıyormuş gezi zekalı. Kreşi bizim köyde muhtar kuruyor, İBB Başkanı değil. İşte sizi böyle kandırıyorlar. Muhtarlık işlerini hizmet diye yedirerek.
Bana niyr kadar hakaret ettin yobaz falan
Bana İmamoğlu gibi bir çuvalı öven insan sadece yobaz olabilir. Allah'ın, Karadenizli çakal müteahhitini ilah ilan etti CHP. Sözde aydınım, diye geçinenler rezilliğine üzülüyorum sadece.
Gözüm açılır belki ben yeniliklere ya da yeni düşünceler açık bir insanım yani sana ben kötü bir şey söylemedim ki
Umarım açılır.
İnşallah
Kusura bakma ama 15 yıldır chp olan İzmir belediyesi napmıs acıklarmısın