Akp seçimle alamadığı belediyeleri 10 yıl önceki konuşmaları öne sürerek kayyum atıyor 10 yıl öncesine gidilirse akp de kimse kalmaz Ki bir kişi suçluysa onu aday gösterilmesinde neden sorun yok demiyor da seçildikten sonra kayyum yapıyor bunu da düşünün
Ben ne düşüneceğimi şaşırdım. Kendimi bildim bileli muhaliftim ama ana muhalefetin bu kadar terör yanlısı hareketleri beni çok rahatsız ediyor. Kayyum için bahane uyduruyorlardır belki ama terörle en ufak bağlantısı olan birinin bile devletten tek kuruş maaş almasını istemiyorum. Yine bir şeyleri köpürtüyorlar ama hayırlısı
Niye o kadar askeri operasyonu da AKP hükümeti yapıyor savunma sanayisini de Akp güçlendiriyor zamanında oyuncak maketten uçak yapıp milleti kandırıyor dedikleri tusaşa sırf Türkiye'nin hava savunma sistemleri güçleniyor diye saldırmadılar mı artık o denyolar da sustu gerçi maket falan diyen pek kalmadı iha sihaya falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Akp seçimle alamadığı belediyeleri 10 yıl önceki konuşmaları öne sürerek kayyum atıyor 10 yıl öncesine gidilirse akp de kimse kalmaz
Ki bir kişi suçluysa onu aday gösterilmesinde neden sorun yok demiyor da seçildikten sonra kayyum yapıyor bunu da düşünün
senle aynı düşünüyorum
Ahmet özer güncel olarak örgüt üyesiymiş ne 10 yıl öncesi ne alaka
@havaryubro 10 yıldır dinleniyormuş ayrıca 10 yıl öncesine gidilirse şu an yönetenlerden kimse kalmaz
Ben ne düşüneceğimi şaşırdım. Kendimi bildim bileli muhaliftim ama ana muhalefetin bu kadar terör yanlısı hareketleri beni çok rahatsız ediyor. Kayyum için bahane uyduruyorlardır belki ama terörle en ufak bağlantısı olan birinin bile devletten tek kuruş maaş almasını istemiyorum. Yine bir şeyleri köpürtüyorlar ama hayırlısı
Akpnin değerini gidince çok arayacaksınız yarın CHP gelince terör üyeleri fink atacak ortalıkda
Chp nin gelmesini isteyen kim?
Ana muhalefet partisi kim şu an ve sen de hükümet karşıtısın nesin dem partili falan mı
Okuduğunuzu anladığınız zaman yorum yapın olur mu?
Ben çanakkalede doğdum büyüdüm, benim dem partili olma olasılığım senin olma olasılığının milyonda biri kadar bile değil.
Çanakkale solcu memleketi CHP'nin en çok oy aldığı illerden birisi
Bende aydınlıyım burada çok solcu ama ben sağcıyım ve AKP'yi seviyorum
Ben hiçbir partiyi desteklemiyorum. Hepsinin terörle bir bağlantısı var çünkü.
En çok sol partilerin var bağlantısı genelde
Teröristleri davullu zurnalı karşılaşayanları çabuk unutuyorsunuz diyeceğim de yaşın küçük
Niye o kadar askeri operasyonu da AKP hükümeti yapıyor savunma sanayisini de Akp güçlendiriyor zamanında oyuncak maketten uçak yapıp milleti kandırıyor dedikleri tusaşa sırf Türkiye'nin hava savunma sistemleri güçleniyor diye saldırmadılar mı artık o denyolar da sustu gerçi maket falan diyen pek kalmadı iha sihaya falan
Yapması gereken şeyleri yapıyor farkında mısın? Ben herhangi bir partinin ne destekçisiyim ne de düşmanı. Halkı düşünen yok.