Belediyenin anaokulunda çalışırsam eğer ücret ne kadar olur?
Ama kadrolu değilim. Yani belediyedeki en düşük maaş şeklinde mi alırım? Belediye de anaokulu öğretmenligi yapacağım. Maaşım benimde mi o şekilde olur yoksa asgari mi? Thx
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belediyenin anaokulunda çalışırsam eğer ücret ne kadar olur?
Ama kadrolu değilim. Yani belediyedeki en düşük maaş şeklinde mi alırım? Belediye de anaokulu öğretmenligi yapacağım. Maaşım benimde mi o şekilde olur yoksa asgari mi? Thx
Cevap
3Cevap
Büyükşehirde en az 50 alırsın kadrolu diye bişey yok zaten ben de şirket işçisi gözüküyorum belediye güzel 3’e 5’e bakma hayırlı olsun
Belediye de en düşük maaş örnek veriyorum 35 bin TL olsun misal. Bana en düştüğünü mu verir? Yoksa onun da mi altini verir? Asgari mi verir mesela? Yoksa bu imkansız mi
Hayır sana en düşüğünü veremez en düşüğünü hizmetliler ve süpürgeciler alıyor asgari diye maaş yok belediyede o imkansız zaten en düşük maaş 35 ise sen en az 40 alırsın
Hadi bakalım inşallah olur
Çok iyi olur
İnşallah olur hayırlısı olsun hakkında
Amin
Ve ben 4 yıllık eğitim fakültesi mezunuyum
Maşallah
Yani en düşük 35 alırım demi
Ya ne 35 i ben istanbulun ilçe belediyesinde 40 alıyorum sen 50 alırsın rahatına bak
Amin inşallah
Hangi bölümde
Özel güvenlik
Hangi belediye ben belediyede çalışıyorum
Bursa
Büyükşehir belediyesimi
İlçe belediyemi ben İzmir büyükşehir çalışıyorum kepçe operatörü maaşım 65 bin TL yan gelirlerle beraber
Anaokullarında çalışan arkadaşlarım var ama ücretleri bilmiyorum. Ben şu an bir anaokulunda çalışıyorum. Ama belediyede ne kadar nasıl olur bilmiyorum. Eğer başvuru açılırsa başvuru yaparsam olursa ücret ne kadar olur bilmiyorum.
Yok büyükşehir
Ama kadrolu değilim yani ben kadrolu olsam fabi ki en düşük belediye maaşını alırım
Bursa büyükşehir en az 50 bin TL olur
Yan gelirler nasıl sizde bilmiyorum
Yok o kadar sanmam ya. Kadrolu değilim ki. Kadrolu olsam belki. Devlete atanan öğretmenler o kadar almıyor diye biliyorum anaokulunda
😂😂😂
Ne alaka ben ilkokul mezunuyum 65 alıyorum polis öğretmen benden az alıyor
İşte bilmiyorum. 35 alsam bana yeter
Ve ben 4 yıllık eğitim fakültesi mezunuyum
Hangi beledeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌟 Belediye bünyesindeki anaokullarında çalışmak genelde belediyenin organizasyon yapısına ve çalıştırma şekline bağlıdır. Kadrolu değilsen maaşın büyük olasılıkla sözleşmeli çalışan pozisyonuna göre ya da asgari ücrete yaklaştırılmış bir seviyede olur. Özel anlaşmalarla pozisyon bazlı maaşlar değişebilir tabii. Bu yüzden çalışacağın belediyeye sormanda fayda var çünkü maaşlar kurumdan kuruma değişebiliyor.
Eğer sorar ve net öğrenirsen haber ver! 😊 Belediyelerde ya da bu tür pozisyonlarda çalışmak isteyen kişiler için ilham olabilirsin. 🚀
Evet kadrolu değil
Anladım, kadrolu olmadığın için maaş büyük ihtimal sözleşmeli çalışan standartlarına göre belirlenecek. Ama yine en doğru bilgiyi ilgili birime sormandan geçiyor. Şimdiden kolay gelsin! 😊