Kişilik Testi için şunu sorarlar: - Kariyer hedeflerin nelerdir? - Geliştirmen gereken yönlerin nelerdir? - Maaş beklentin nelerdir? - Güçlü yönlerin neler? - (Çalışacağın yer nereyse ona göre) şirketimiz hakkında ne biliyorsun? - Gelişmeleri nereden takip ediyorsun? - Neden bizimle çalışmak istiyorsun? Düz bir soru olara şunları sorarlar: - Seni neden işe alalım? - Daha önceki iş deneyimin nedir? - Telefon ile ararlarsa şunu sorarlar: - Bir önceki işinden niye ayrıldın?
Bu dediğim soruların cevabını verebiliyorsan mülakatı geçersin ama genelde demek istediğim bir kaç şey var, öncelikle rahat ol sorulardan sonra yani sanki o soruyu sana soran başkasıymış gibi düşün mesela bir arkadaşınmış gibi ardından pozitif ol mesela - Geliştirmen gereken yönlerin nelerdir? Sorusu sorulduğunda sadece cevabı değil çözümü de söyle yani “şu yönümü geliştirmek istiyorum, şu şekilde geliştirebilirim. Ama bundan dolayı geliştiremedim.” Tarzı cevaplar verebilirsin. Sana başarılar dilerim.
0
44 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorular şunlar di
Hacı Veli Bektaşi şenlikleri hangi şehirde yapılır
Diğer soru geli bolu savaşı nerde yapıldı
Sen bilebilir misin bunları
Baska birine de vergi nedir Çam devirmek ne denektir
Eleme sorusu da ben de 2 kere mülakata gittim hiç böyle sorular sormadılar bana bu yazdıklarımdan 3 5 tane sordular dedi işte neden katılmak istiyorsun? Sonra dedi maaş beklentin nedir? Bide Geliştirmen gereken yönlerin ne? Dedi pala bıyıklı bir adam
Bende ilk soruya dedim ki işinizi gördüm, katılmak istedim. İkinci soruya da dedim nasıl yani? Asgari ücret vermiyor musunuz? Üçüncü soruya da bilmiyorum hiç düşünmedim dedim aldılar yine de işe
Bana nerelere çalıştın dedi 2 yer dedim Şu an çalışmıyorum dedim öyle Ama Bilmiyorum bak orada 3-4 misi gördüm çalışıyorlar di Bence onları da eleyecekler Soruyu herkes bilemez Bilemeyen isi olmayanları bence geri çağırıp alırlar r
Adamlar köyden gelen çok şey bilmeyen garibanları dolandırıyordu işte diyorlar “bu paket var dayı 300 lira, 500 lira” diye o zamana göre çook büyük paralar neyse sonra dedim yazık insanlara
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kişilik Testi için şunu sorarlar:
- Kariyer hedeflerin nelerdir?
- Geliştirmen gereken yönlerin nelerdir?
- Maaş beklentin nelerdir?
- Güçlü yönlerin neler?
- (Çalışacağın yer nereyse ona göre) şirketimiz hakkında ne biliyorsun?
- Gelişmeleri nereden takip ediyorsun?
- Neden bizimle çalışmak istiyorsun?
Düz bir soru olara şunları sorarlar:
- Seni neden işe alalım?
- Daha önceki iş deneyimin nedir?
-
Telefon ile ararlarsa şunu sorarlar:
- Bir önceki işinden niye ayrıldın?
Bu dediğim soruların cevabını verebiliyorsan mülakatı geçersin ama genelde demek istediğim bir kaç şey var, öncelikle rahat ol sorulardan sonra yani sanki o soruyu sana soran başkasıymış gibi düşün mesela bir arkadaşınmış gibi ardından pozitif ol mesela
- Geliştirmen gereken yönlerin nelerdir?
Sorusu sorulduğunda sadece cevabı değil çözümü de söyle yani “şu yönümü geliştirmek istiyorum, şu şekilde geliştirebilirim. Ama bundan dolayı geliştiremedim.” Tarzı cevaplar verebilirsin. Sana başarılar dilerim.
Sorular şunlar di
Diğer soru geli bolu savaşı nerde yapıldı
Sen bilebilir misin bunları
Baska birine de vergi nedir
Çam devirmek ne denektir
Sorular böyle
: D ciddi mi söylüyorsun?
boş ver o işe girme daha iyi
2 sorunsorılıtor herkesE
Arkqdasa vergi nedir çam devirmek nedir
Demişler
Bana ise
Ve
Geli bolu savaşı nerde yapıldı
Ben nerden bileyim allahaskına
Haklısın sonuçta temizlik için gitmişsin ne kadar değişikler ne desen haklısın vallahi
Eleme sorusu işte be belli işe alacakları kisiler gizi eliyorlar böyle
Eleme sorusu da ben de 2 kere mülakata gittim hiç böyle sorular sormadılar bana bu yazdıklarımdan 3 5 tane sordular dedi işte neden katılmak istiyorsun? Sonra dedi maaş beklentin nedir? Bide Geliştirmen gereken yönlerin ne? Dedi pala bıyıklı bir adam
Bende ilk soruya dedim ki işinizi gördüm, katılmak istedim. İkinci soruya da dedim nasıl yani? Asgari ücret vermiyor musunuz? Üçüncü soruya da bilmiyorum hiç düşünmedim dedim aldılar yine de işe
Bana nerelere çalıştın dedi 2 yer dedim Şu an çalışmıyorum dedim öyle
Ama
Bilmiyorum bak orada 3-4 misi gördüm çalışıyorlar di
Bence onları da eleyecekler
Soruyu herkes bilemez
Bilemeyen isi olmayanları bence geri çağırıp alırlar r
5 gün çalıştım sonra çıktım
Neden ne işiydi neden ciktin
Ya öğrencilik zamanlarımdı acill iş lazımdı Vodafonea gittim
Anladım şimdi ne iş yaparsın
Adamlar köyden gelen çok şey bilmeyen garibanları dolandırıyordu işte diyorlar “bu paket var dayı 300 lira, 500 lira” diye o zamana göre çook büyük paralar neyse sonra dedim yazık insanlara
Şimdi knight oynuyorum : D
İşim bu
4 yıl + hazırlıkla avukatlık okudum
Puanım mükemmeldi Antalya 11. Türkiye 85. si oldum
Mezun olduktan 2 hafta sonra bu oyunu öğrendim
Şikayet edeceksin yazık gariban zaten dolandırıtoardı vadogorn öyle öi şerefsizler
Başladım işte
Eee is yok mu
İşe girip öğrensen elinde meslek olurdu asgari ücret 2 kar maas alırdın
Yemin ederim ki dolandırıyorlardı insanlar konuşuyordu bazıları doğudan gelmişti onları da dolandırıyorlardı
Garibanlara yaptıkları tavırı görsen bide zenginlere olanı görsen
Oyundan para kazanıyor musun
İyi ettin ordan çalmak İle
Vallahi tam ayrımcılık insan görünce siniri bozuluyor ilk yaptıklarında demiştim abi bu yapılır mı adama yazıktır dedim o dedenin yanında
İyi demişsin simdi en issixmmiisn
Adam dedi ki dedeye sen boş ver onu o başka bir elemandan bahsediyor
Tam 600 lira aldılar o dededen
O zamanın parası bide şimdiye göre 3000 liradır
Dedeyi alıp doğru polise gidecektin
Aile boyu paket yaptı
Hacı kac yil önce idi o olay
3 binden fazladır
Sadece dede ve onun karısına normalde 10 kişilik
4 yıl oldu
Evet oyundan kazanıyorum bu arada
Hacı o zaman asgari ücret 1.800 desek 3 kay 600 Den demi duan 8.500 hadi 9 bin desek 3 e bl
Aynen 3 bin TL civarınediyorn
İyimiş
Neyse ben yatar
İyi geceler
Tamamdır iyi geceler sana
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!