Arkadaşlar bursada oturanlar cevaplasın seçimden 1 yıl oldu ama bursa büyükşehir belediyesi çalışmıyor icraat yok daha görükleye tren gelmedi neden bu belediye çalışmıyor anketleyiniz ve cevaplayınız?
Bende bilmiyorum artık.
Ne bilim ya öyle işte.
Yazınız.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
Yazınız
Arkadaşlar bursalılar cevaplasın 1 yıldır bursa büyükşehir belediyesi çalışmıyor icraat yok neden acaba anketleyiniz ve cevaplayın?
Siyasilerin hemen hemen hepsi aynı, bir fırsatını buldukları anda çalıp çırpıyor. Ülkede siyasetle uğraşanlar ve akrabalarının mal varlığı düzenli olarak kamuoyuna sunulmalı. Belediyelerden ihale alan şirketler düzenli olarak değiştirilmeli, seçimlerde değil sürekli olarak siyasilerin yaptığı icraatler projeler incelenmeli. Tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenlerden yediği kusturulup hesabı sorulmalı.
Parti desteklediğim yok ancak önceki partide de icraatler seçime yaklaşınca gerçekleşirdi genelde. Görükle bilmem de demirtaşa da tren gelecek diye işittim. Hızlı tren hattı 10 senedir inşaat halinde.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Heykelden anatolium avm ye kadar tramway zaten geldi demirtaş kısmı beni ilgirendirmiyor beni ilgirendiren kısım görükleye neden gelmiyor yıllardır?
Artık kimse çalışmasını sevmiyor pahalılıktan mıdır nedir 10 yıl önce herkezde çalışma isteği hırsı vardı şimdi oda yok nedense herhalde pahallıktan neyse
Görükleyi bilmem ama Osmangazi de belediye oldukça aktif, zaten Görükleyi ayrı bir ilçe yapıyorlar
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Osmangazinin ulaşımı biraz daha çok otobüs falan treni ama nilüferde otobüs ulaşımı yetersiz ve az seçimden 1 yıl geçti ulaşımda bir şey değişmedi bursada yazık yani ne zaman sistem değişçek fsmden mudanyaya otobüs yok dayla
Metro hattı görükleye uzayacak proje açıklandı ama işte ne zaman belli değil tabi, doğru Görüklede ulaşım sıkıntı biraz bazen geliyorum oraya takılmaya kendi aracın yoksa sıkıntı
Otobüs ulaşım yetersiz mesela fsm den mudanyaya otobüs yok böyle saçma bir sistem var bursada yunuselinden de mudanyaya yok ulaşım çok saçma sapan ulaşımı var bursanın dayla düzelmedi
CHP senelerce İzmiri yönetiyor. Hizmet mi rektör? CHP den hizmet beklemek aptallık olur. Onların tek bir derdi var; İslam. Kökenleri Yahudi yurdu Selanik çünkü onların...
Akp sanki çalmad mı baksana heryerde çarpık ve sıkışık binalar eski binalar dar sokaklar çarpık evler dar ve sıkışık evler ama chpli belediyeler yeşillik ve düzen getirdi.
Ana Sayfa > Gündem > Anketler > Arkadaşlar bursalılar cevaplasın 1 yıldır bursa büyükşehir belediyesi çalışmıyor icraat yok neden acaba anketleyiniz ve cevaplayın?