Arkadaşlar merhaba ben İstanbul'da doğdum İstanbul'da 25 yıl yaşadıktan sonra bursaya taşındım ama bursada 5 yıldır yaşıyorum ama bursada avm yetersiz bi koruparkı gezmekten bide suryapı avm yi gezmekten bıktım diğer avmleri sevmiyorum küçük ve yetersiz geliyor ama İstanbul'da daha dev olan daha marka olan avmler var benim annemde öyle diyor bende bıktım diyor babamda aynısını söylüyor siz bursalılar bana hak veriyonuz mu bu konuda?
Haklısın
Yani şimdi bilemedim idare eder diyelim
Haklı değilsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Abla Anatolium diye mükemmel bir avm var oraya gitmeni tavsiye ederim. Gerçekten AVM denilebilecek bir AVM, hayat nilüferde dönmüyor as merkeze gel heleki İKEA evimin ve hayatimın herşeyi mübarek müqemmel ötesi lütfen ön yargılı olma terminal ve etrafı müqqqq
Ben özlücüde yaşıyorum ben anatoliumu biliyorum ama anatilum bana çok ters de kalıyor yani uzak kalıyor o yüzden oraya gitmiyorum bide kent meydanı çok kalabalık oluyor orayada gitmiyorum bide özlücede özdilek avm var orasıda aşırı küçük oluyor şimdi anlaşıldı mı neden anatoliuma gitmediğim ama anatoliumun yemek bölümü güzel bu konuda haklısın as outlete hiç gitmedim ama birgün gidicem teşekkürler.
Sırf güzel bir avmye gidebilmek için 1 saat yarım saat 93 e binmek deymezmi tabi araban varsa 10 20 dk
Sorun Bursa'daki AVM sayisı değil sorun avmlerin müşteri kriterlerini karsılıcak düzeyde dizayn edilmemesi alışveris yapıp bowling oynıyacaksan Anatolium, yemek yiyip mobilya dekor bakıcaksan Ikea , sinema izleyip paten yapıcaksan (buz pateni vardı kaldırdılar tekerlekli paten var) as merkez hepsi birbirinden güzel yerler bir gün evden erkenden dısari çıkıp buralara gel 1 gününü burada geçir, bak vallaha dolu dolu geçer benim gözümde tek sıkıntısı dechatlon ve Afyon lokum atölyesi yok, hadi Afyon lokum atölyesi neysede dechatlonu seviyorum o olsa 10/10 bu hali ile 9.3/10
Bide odunlukta carrefour avm vardı oda baya iyidi içini gezmekten keyif alıyordun orasıda ayrı bir güzelliği vardı ama neymiş depreme dayanıklı değilmiş yani tamamen bahane uydurma diye düşünüyorum carrefour avm yi yıktılar şimdi öyle boş boş duruyor orası carrefour avm yıkılmadan önce carrefoursayı marketin içini geziyordukta yine zaman geçiyordu iyi oluyordu ordaki carrefour avmyi yıkılmasına üzüldüm ayrıca kendime ait arabam var bide caffeourda açık otoparkta benim arabamın arka bagajını açıp oturup dinleniyordum bide su içiyordum bide havasını alıyordum.
Carrefour deprem nedeniyle değil atış yapı nedeniyle yılıldı atıs yapı downtown gibi bişey yapıcaktı oraya çok cüzi bir miktara satın aldı sonra daha yikıldigini göremeden konkordato ilan etti yani olayın depremle ilgili hiçbir alakası yok
Dediğim doğru dimi?
Hangi dediğiniz
Carrefour avm konusunda orası yıkılmasaydı iyiydi orası
Öyle değil mi?
En son bu senenin baslarindamı gittim tam hatırlamıyorum ama yıkılmadan önce gittim sayılır çok güzel biyerdi çok severdim ama çok gezip gormuslugum yoktur acikcası
Birlik İstanbul'a gel hayatım
Bende 20 yıl ist sonrası başka yerler üzdü
Veriyorum valla