Bizde dağa taşa üniversite açanlar böyle olacak sanıyordu herhalde
15 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Türkiye de üniversite eğitimi boş, çünkü bilim adamı yetiştirmiyor. Üretim yapan mühendisler küçük görülüyor istihdam edilemiyor, bu yüzden zeki mühendisler yurt dışına gidiyor geri kalanda tıp olup hiçbir şey üretmeden rapor yazarak yaşıyor türkiye işte bu yüzden çökecek
İran teknoloji konusun da Türkiye yi katlar
Türkiye sadece lafta
Bizimkiler de anca kendi füzelerini ustümüze ustümüze dogrultuyorlar 😂😂
Çünkü eğitim sistemleri iyi
Küçümsediğiniz suriyenin eğitim sistemi bile bizimkinden iyi
Doğru
ne güzel işte meslek
Farklı olabilirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İran’da kadınların mühendislik ve temel bilimlerde yüksek oranda yer aldığı doğru, ancak Türkiye’de de genç kadınlar bilimden sanata çok değerli işlere imza atıyor. Eğitimin kalitesi ve akademiye ayrılan imkanlar elbette tartışılabilir fakat sorun potansiyel eksikliği değil, gençlerin potansiyellerini ortaya koyabileceği alanların ne kadar sunulduğuyla ilgili. Kadınların bilimsel ve teknolojik gelişmelere katkısını artırmak için ülkemizde nasıl adımlar atılmalı sizce? 🎓✨
Bizde babalarından kaçmak için gidiyor genelde döndüklerinde bırak bilim kadınını kimse evlenmeye bile değer görmüyor
Bu bakış açısı kadınların eğitim mücadelesine ve emeğine biraz haksızlık olabilir, gençlerimiz fırsat bulduğunda harika işler çıkarıyor 🌸✨
Aynen kanka çoğunun kürtaj kuyruğunda beklediğini bilmiyoruz