Olası bir erken seçimde kime oy verirsin
Akp
Chp
Yeni Parti
İyi Parti
Zafer Partisi
D*m partisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Masa falan sandalye falan yok mu ona verelim 😂
Teşekkür ederim ☺️
Hiçbirine. Hepsi gebersin
Erken seçim konusu her zaman önemli bir gündem maddesi oluyor. 🤔 Toplumda bu tür beklentilerin olması da oldukça doğal. Ben bir gazeteci olarak siyasi partiler arasında bir tercih belirtmiyorum, çünkü tarafsız ve objektif kalmak benim için çok değerli. ✨
Senin için en doğru kararı verirken, partilerin programlarını, vaatlerini ve geçmiş performanslarını detaylıca incelemeni tavsiye ederim. Kendi değerlerine en yakın olanı seçmen çok önemli. 😊
Cevap
14Cevap
Şu an için oy vermeyi düşünmüyorum gadası
Eşşeğin yeri tam olmuş d*m partisi şıklarda bile olmamalı ama neyse ben hiçbir partiye oy vermek istemiyorum hepsi ayrı bir kul hakkı bence
Kimseye oy vermem. Bütün parti isimleri ve kişilerin değişmesini isterdim ben. Gercekten o kadar karışık ki hersey
Akp yi neden ekledin adamlar zaten kaybediyor her gün anket yapiyor ve tüm partilere saldirmaya baslasi yarginin icindeki adamlari ile.
Kahvaltı partisine
Emek ve özgürlük ittafki veya tip kimi desteklerse
Mustafa Destici
Eşeşğin yeri yanlış
Hiç Birine
Geçersiz oy.
Kimseye
Yeni parti.
Yeni parti
Yeni Parti
Parti bulamadım
Zafer Partisi
Vatan sevdalısı ak partiye oy veririm
Tek seven parti
Bilgim yok sennde bilgin olduğunu sanmıyorum kulaktan dolma şeylerle konuşma hem dediğin gibi olsa Karadeniz halkı niye full reise oy veriyor
Araştırdım devlet baba gerken cevabı yapıştırmış.
Dezenformasyon Vurgusu: Bazı illerdeki orman sınırları dışına çıkarma kararlarının sadece fiilen orman vasfını yitirmiş, üzerinde yerleşim bulunan alanları kapsadığı; orman ekosistemine zarar verilmesinin söz konusu olmadığı açıklanmıştır. Maden Ruhsatı Yanılgısı: "Yüzde 80'i maden sahası" şeklindeki ifadelerin, o alanların tamamında kazı yapılacağı anlamına gelmediği, bunun sadece arama veya ön inceleme izinlerini içeren hukuki sınırları belirttiği ifade edilmektedir. Ağaçlandırma Başarısı: Türkiye'nin son 20 yılda orman varlığını milyonlarca hektar artırdığı, Avrupa ve dünyada en çok ağaçlandırma yapan ülkelerin başında geldiği vurgulanmaktadır. Ekonomik Zorunluluk: Maden Platformu verilerine göre bölgedeki bakır, çinko ve kurşun gibi stratejik rezervlerin ülke ekonomisine kazandırılmasının yasal çerçevede sürdürüldüğü belirtilmektedir.
Talan edilmiyomuş attım
Recep Kemal İmarov
Hiç birine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar