Güncellemeler
+1 yıl
şu an muhalefet te CHP ve zafer dikkat çekiyo ve evet Oyumu Erdoğan a vericem ama böyle şeyler sosyal medyada herzanan dolaşıyo burada kirli siyaset diye bir şey yok insanların hangi partiye oy vereceğini merak diyelim senin ismindende HDP abladım , doğru anlamışmıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Chp ye veririm
Aferin olum ver de ülkeyi sxktiği yetmezmiş gibi satsın bir de müstahak bize mk adama bak hala vericem diyor
CHP nin HDP ile iş yaptığını ne çabuk unuttun tek başarısı heykel ve rakı olan, milletine dinini ve tarihini unutturmaya çalışan bir partiye b@k oy veririm sen bildiğin yolda yürü
CHPli olduğumu nereden çıkardın 🤨😁😁😁ayrıca heykel konusun da yarışırsınız Dino heykellerini biliyoruz. Aynı bokun lacivertisiniz ama fark ettiğiniz yok HANZIANZIAKA
Rakı içen heykel 🗿😂
Bro CHPli değilim sıkıntılı mısın
AKP ile yarışan tek parti CHP
Anlıyorum. Bunun bir maç olmadığını ve partilerin de takım olmadığını anlaman dileği ile. İyi günler. Ve mümkünse seçim zamanına kadar Çok yaşa
Öl diyorum çok yaşa diye çeviriyor
Partilerin takım olmadığımı? Nee , umarım sen ölmezsin ve 2023 de akp nin kazanacağına inanmıyorum , keşke akp iktidardan gittiğinde çok değil 2 yıl içerisinde nasıl pişman olacağını görebilsem. iyi geceler 👋
Şu diyanette tecavüze uğrayan onca çocuğun hakkın da bir kereden bir şey olmaz diyen akp gittiği mi işin pişman olacağım yani 🤨🤨🤨hani şu ülkeye milyon mülteci alan kendi milletinden üstün tutan Türk pasaportunu yerlere göçüren AKP? Enflasyonu manyak yükseltip paramızı aşırı değersizleştiren akp? Şu ben Müslümanım deyip gay ilişkileri olan parti? 😁😁😁İşsizliği hat safhaya çıkarıp hakkını arayan kişiye ananı da al git diyen parti giderse tabi ki pişman olurum 🥺🥺🥺🥺"Ben türküm ama Türk milliyetçisi değilim gerektiğin de Türkçülüğü de ayaklar altına alırız." diyen Recep gidince pişman olacağım çok eminim hayatım sen merak etme
Kendi oğlu ülke de emekli öğretmeni öldürdüğünü için apar topar onu yurt dışına yollayan başkan gidince çok pişman olacağım ya
20 yıl önce analarımızın bacılarımızın baş örtüsünü el uzatanlardan kurtardığı için ,100 yıldır her konuda dışa bağımlı bir ülkede savunma sanayi de dışa bağımlılığı nerdeyse sıfıra indirdiği için, ülkede ezan Türkçe okutulmalı tartışması varken şimdi yerli araba üretildiği için , diğer ülkelerin başkanlarının gözünde hiçken şimdi dünyanın gözü olduğumuz için vb bunları sana yazılı değilde sözlü anlatmak isterdim fakat belliki bağımsız haberler kanalları ve medya dan mahrumsun lütfen geçmişini öğren kendi milletinin, çalışanının borcu için IMF den borç dilenen bir Türkiye yok. ekonomik kıriz kovitten sonra patlak verdi ve bu kırizin küresel çapta olduğu bir dünyada türkiye bu kırizi ağır atlatıyor öncelerdede buna benzer ekonomik kıriz vardı 60 larda olduğunu gibi ve hepsinin üstesinden geldik. AKP nin de diğer partilerden aşağı kalır yanı yok her parti kendi çıkarı için çalışıyor ben burada parti tarafı değil bir şahsiyetin tarafıyım
Erdoğan olmasaydi akp vermezdim. Lakin erdogan varsa verecem oyumu. Ama akp ninde biran once düzelmesi lazim parti icinde guruplaşmalarin ve rant kavgalarin biran önce bitmesi lazim.
diğerleri parti değil mi :d
Sence onların kazanma ihtimali var mı?
Hiç birine pusulayı karalamayı düşünüyorum
Neden?
Kimsenin hakettiğini düşünmüyorum
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Komik olanı şeyi söyle bizde gülelim kral
Komik olanı zaten paylaşmışsın 😂😂
Hala anlamadım 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yav soracak başka bir şey mi bulamadın Allah aşkına birde kalkıp kirli siyaseti oynuyorsun AKP CHP ve Zafer partisi zaferi de tepki ve eleştiri büyük olmasın diye ekledin oraya yani senin için sadece akp ve CHP görüşleri var senin de görüşün zaten belli akp ona gülüyorum benim görüşümü oyu mu merak ediyorsan da üye ismimden belli zaten kirli siyaseti polemiği yaratmaya oynamaya gerek yok
yeniden refah
O kazanamazki
chp ve zafer de kazanamaz
hele aday malum muhalafet lideri olursa imkani yok kazanamaz😂
Sırf Erdoğan kazanmasın diye CHP oy atıcak çok tanıdığım var maalesef
aga erdogan kazanmasinnda anasinibsatim adam hdp ile ittifak yapmis ona mi verelim allahina gidim versin yeniden refaha memlkete