Soru açık bugün cumurbaskani seçimi olsa kime oy verirsiniz
Recep Tayyip Erdoğan
Mahsur yavaş
Ekrem İmamoğlu
Muharrem İnce
Kemal Kılıçdaroğlu
Meral Akşener
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu iste Z Kusagi bollugun icine dogmus, rezilligin, rezil edenlerin ne cektigini bilmeyen bir kusak, burada dahi su an %33

Halen Tayyip gitsin diyen 20 lik canımsın var, biraz gecmisinizi arastirin, bu ülkeyi ipten alan adamin ADIDIR TAYYIP. Bosuna 20 yildir HALKIn oyoyula Iktidar degil.
Getirin daha CHP'yi yönetemeyen ATATÜRK Maskesi takip %23 garantileyenleri, ülkeyi 30 yil geriye atarsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=Yt_sEQLJYQc
https://www.youtube.com/watch?v=_QsItAp9e1A
@Yldz_gz canli yayin, gecmisiniz, bak konusuyor anlatiyor, ÖKÜZ bile anlar TÜRKIYE ne durumdaydi, birak sen polemik yapmayi, önce gecmiste neydik, nereye geldik onu ögren. Bak sisirdiginiz balon ekrem, 25,5 yilda istanbulun anasini zikti, sayenizde
Cevap
5Cevap
Hiç birine vermek istemiyorum ama vermedgim oylar gereksiz adamlara gidiyormuş yalış bilmiyorsam Recep dayıya vericez heralde umudumuz daha iyi birini beklemek
dünyanın düz olmadığını, 7000 yaşında olmadığını, güneşin akşam olunca secde etmeye gitmediğini bilen adaya oy veririm.
@ssbbwlilith55 bir kereden bir şey olmaz demeyenlerin adayına
hâlâ tayyip seçenler var awk allahsızları, bende kendime allahsız diyordum bunlar daha allahsız
Bu şekilde olmaz ki bu anket.
CHP’yi 3’e bölmüşsün.
Birde Meral Akşeneri eklemişsin
Sizce nasıl olmalı yani hangi adaylarla yapabiliriz zaten Mahsur yavaş , Ekrem imam oğlu ve Kemal kılıçlaroglu bunlardan biri aday olsa diğerleri olmaz hangisinin çıkacağı belli olmadığı için bu şekilde yaptım
Hâlâ akp diyen ler zamlara doymadınız mi altınıza alacak donunuz yok hala akp diyosunuz
Bana kim güzel bir gelecek vaad edecekse ona oy vereceğim
Bir elimi kesip diğer elimi gtüme soksalar yine Tayyibe oy vermem diğerleri hepsi olabilir ama Muharrem İnce ilk sırada
Hiçbirine vermek istemiyorum
💙R💙T💙E💙
mansur yavaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?