Birçok araştırma şirketinin yaptığı anketlere göre Cumhur ittifakı ciddi bir oy kaybı yaşıyor.. Peki KizlarSoruyor ailesinde durum nedir? Bugün genel seçim yapılsa oyunuzu kime verirsiniz?Ankette Deva , Gelecek, Saadet partisi.. vs partileri eklemeye yer kalmadığı için üzülerek ekleyemiyorum. Lütfen kasıt aranmasın. Ama görüş olarak ta belirtebilirsiniz tabi. Provokatif olmayan saygılı, güzel paylaşımlar bekliyorum.
Tabiki de reyizime ama MHP bu oya ve gücüne ramen, Reyizimi bile peşine takıp götürüyor helâl olsun. Oya bile gerek yok adama😊🤘🤘 Hayatım beni çiğ çiğ yer😊😄 şaka bir tarafa CHP kazanmanın derdin de değil. Akşener daha bir delikanlı dursa da, küçük partilere bakıcam. Bu iktidarı muhalefeti bezdirdi artık, medyada görünmeyenlere bakmalı, ne diyorlar.
Cumhur ittifakı her partiye açığım. Faşizmin karşısında kim duruyorsa oyum onadır. Tüm bloklar bunlara karşı birleşmeli. HDP'si İYİ Partisi, CHP'si, Saadet Partisi, Demokrat Partisi, İşçi Partisi, Komünist Parti. Kim varsa artık. Mesele memleket meselesi artık o bu ideoloji meselesi değil.
Daha gün , o gün değil Derlenip dürülmesin bayraklar. Dinleyin, duyduğunuz çakalların ulumasıdır, Safları sıklaştırın çocuklar. Bu kavga Faşizme karşı, Bu kavga hürriyet kavgasıdır.
Çocukken bu şiiri Kadıköy postanesinin oradaki kartpostal tezgahında kart satışı yaparken okurdum. Şiirden bu dörtlük hep aklımda kaldı. Modası da hiç geçmedi. Çünkü faşizm hem bizim hem de dünyanın başına hep bela olmaya devam ediyor.
En İyi Görüşler