+1 yılRtenin karşısına tokai çakmak koysalar. Çakmağa veririm. Hatta boxer felanda olabilir
55 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Şuanki yönetenlerin beyni vardıda ne oldu? Ekonomi piyasalar ülkenin durumu herşey ortada. Bence bunları göremeyecek kadar beyni olmayan sensin
- +1 yıl
@kaan5634 komik şey seni amma boş yaptın
- +1 yıl
@Kaan5634 Adam ülkeye gelmiş en büyük zillet mk. İnsanların Erdoğan'ı ne gözle gördüğünü hala göremiyorsunuz.
Düşünen herhangi bir insan zaten Erdoğan'ın karşısında kim olsa destekler
En İyi Cevaplar
+1 yılHiçbirisine vermezdim ama seçim yapılacaksa CHP veririm
22 Yorumla- +1 yıl
CHP çöpsss
Soran+1 yılİmamoğlu diyelim 😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılArkadaş. Mercedes (RTE) ile Tofaşı (İmamoğlunu) mukayese edip, tofaşı seçen akıl, akıl mıdır? 4 matematik 10 türkçe netiyle üniversite kazanan, çapsız imamoğlunu, Cia kapatmasını, Seçin de görün ebenizin hörekesini. İnsanda biraz onur olur, bağımsızlık ruhu olur, Türklük şuuru olur... İmamos ne lan? Almış arkasına abd mandasını, çıkmış yola, kafa desem basmaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aşkına kendinize gelin bunu kendinize bize yapmayın koyın olmaktan çıkın lütfen
44 Yorumla
Soran+1 yılSonuçlar herşeyi anlatıyor 😎
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ya inşallah öyle olur bıktım artık ülkemden nefret eder hale geldim
Soran+1 yılİnş. Maş. Yok rahat olabilirsin 2022 kurtuluş yılı…
Gizli Üye(30-35)+1 yıl

Istanbulun agzina sicti, birde müsade edin Türkiyenin sicsin.
112 Yorumla
Soran+1 yıl:) Reisinizle fetöyü yanyana koymam türkiyenin ya koymanıza bedel merak etme hainler
Cevap sahibi+1 yıl@runmen Yalaka nankör comarlar, paylasimlarda dogru olmayan ne? At yerine essekmi görüyorsunuz, 1 miylonluk israf yapan im amoglu yerine at fotosumu koysaydik?
Cevap sahibi+1 yıl@dervisan ya yavssagi, rum yunan artiklari, fransiz bozmalari, namussuz kahpenin piccleri namusdan bahsediyor.
AM-K yavssagi, 2 senedir istanbulun basinda, neler güzel oldu, bir anlatsana?
ULAN GÖTTVEREN, hangi Ülkenin bir ilinin Belediye Baskani, gidip tarihte düsmani olan bir ülkede kendi Devletini, sikayet edip, kravatli teröriste sahip cikiyor?![Bugün seçim olsa kime oy verirsin?]()
Iste yalan makinesi
iatkv.tmgrup.com.tr/.../500
Yalan makinesi![Bugün seçim olsa kime oy verirsin?]()
Bunlarda fotomontaj
iasbh.tmgrup.com.tr/.../...liyor-1575985693040.jpg
Namus sözü veren namuslular
- +1 yıl
Ulan kafasına soka soka kanattığım, Haysiyetsiz çıkıp gidip montaj yap sonra gel burda utanmadan, sıkılmadan haliya insanlara yalan söyle her insan senin gibi kör mü, salak mı yoksa insanları kendin gibi beyinsiz mi zannediyorsun. İstanbul'da adamın oyu yükselmiş yaptığı hizmetlerden ama senin gibi utanmazlar fotoşopla adamı herzaman karalamaya çalıştığınız için bunu bilmezsiniz iftiracı şerefsizler. Senin gibi arap döllerinin bu ülkede işi olmaz defol arabistana hadi
Cevap sahibi+1 yıl@runmen egre ben arapsam, arap sevici isem, bütün araplar benim anami, bacimi sevsin, yok degilsen bütün araplar, türkler esninkini sevsin AM-Koydugumun yunan frransiz yalamasi. ULan yavssak kurtulus savasinda araplar degil, ingilizler, fransizlar, yunanlar Türkiyeyi isgal etti, araplar degil ama siz ingiliz gelse annizi tekrar zikse buyur edecek kadar serefsizsiniz. NAMAZ KILAN MÜSLÜMAN TÜRKLERE ARAP DIYEWCEK KADAR ONURSUZ; NAMUSSUZ SEREFSIZ YALANCI ve AYNI ZAMANDA IRKCISINIZ. AMA bu Irkciliginiz sadecew MÜSLÜMAN OLAN TÜRKLERE, YUNAN demeki sizlerei gerixye birakmis.
Cevap sahibi+1 yıl@runmen üyelik ismin dahi Türk degil, götverren, irkcilik yapiyor, ama sirf müslümanlara karsi, yavssak seni
Bir videoda gördüm, kadın diyordu ki “kime oy vereceksiniz?”. Karşısındaki kişi CHP diyor. Kadın neden diye soruyor ve kişinin verdiği cevap “nedeni yok, başa geçsin yeter”. Demem o ki daha neden seçtiklerini bile bilmiyorlar. Ben taraf tutan biri değilim fakat gözümle baktığımda gerçekten Recep Tayyip Erdoğan az şey yapmadı. Tamam, onun da hataları var ama bu ülke için az şey yapmadı. Gidip youtubedan izleyebilirsiniz.
210 Yorumla
Soran+1 yılAsla inkar edilmez yaptıkları ancak son 7 yıldır yönetemiyor bu da çok normal ve sağlım sorunları var adam konuşurken uyuyor bunlar devlet tönetiminin bile artık rolantiye alınarak ilerlediğini gösterir ne hırs ne azim var artık. Çünkü doydular ve kalmalarının tek sebebi düşersek yargılanmayalım erdoğan kaybetti dedirtmemek için haksız mıyım?
- +1 yıl
Ne yaptı mk? Az şey yapmadı diyorsunuz ne yaptı? Neyi başardı? Ülkeye betonarme binalar, 2000'lerde Amerika'nın dünyaya akıttığı paraları sağa sola harcayıp şişinmek dışında ne kattı?
Ekonomimiz mi iyi? Sosyal hayatımız mı yüksek? Yaşam standardımız mı arttı? Ülkenin prestiji mi arttı? Huzurlu muyuz? Eğitim sistemimiz mi daha iyi? İnsanımız daha mı mutlu?
Ne yaptı mk bu adam söyleyin biz de bilelim. Köprü, saray, saçma sapan binalar dışında ülkeye ne kazandırdılar?
Şu yukarıda saydıklarımın hepsi de, bu adamlar başa geçmeden önce daha iyiydi. Ekonomi bile bu kadar umutsuz değildi her birini mahvettiler.
Heriflerin ülkede başarılı olduğu hiçbir alan yok, her şeyi batırdılar. Hala ''Çok şey yaptı'' diyorsunuz. Ne yaptı lan söyleyin. Youtube'a paslama bir tane örnek ver - +1 yıl
@Faruk2059 Adam belediyeci, şu sıralar metroları tamamlamakla, yeşil alanlarla falan uğraşıyor. Biz sizin gibi beton, zikko binalar falan istemiyoruz o yüzden açılış açılış gezmesine gerek yok.
Bak pandemide de sosyal yardım topladıydı millete, sizin iktidar adamların parasına çöktü, geri de vermedi ha - +1 yıl
@Faruk2059 Bu arada konu Erdoğan, ben sana Erdoğan ülkeye ne kattı diyorum, niye İmamoğlu'nu sunuyorsun.
Sağa sola parmak sallayıp cahil cahil konuşmayan biri olsa bile yeter Erdoğan onda bile başarısız
Arkadaşlar gerçtekten siz imamoğlunun ya da kılıçdaroğlunun ülkenin başında nasıl durucağını düşünemiyomusunuz en basidi diğer ülkelerin başkanlarının karşısında nasıl durur onlar bende erdoğanı sevmiyorum ama en azından ülkemizi yere düşürmüyo ve dik bi duruşu var ben diğerlerinin onun gibi dik durabiliceğine inanmıyorum inşallah kısa sürede bu ülke için çoook daha iyi birilerini siyasette görürüz ve bunların hepsinden kurtuluruz
15 Yorumla
Soran+1 yılİstanbulun yüzü gülüyor merak etme kınu duruş değil ülke yönetimi. Ecevitin de duruşu yoktu ama kimse aç sefil değildi en azından o gunun şartlarında bugun kadar değildi. 18 yaşında bir gencin akp zihniyetinde baskılarında nasıl rahat yaşayabildiğini anlamak üzücü.
- +1 yıl
Duruş benim için önemli değil
Güzel statulerde yaşamayı tercih ederim
Soran+1 yıl@yaaaaaaaaaaaaaaaav tebrikler
- +1 yıl
Ortada yapılan bi baskı yok bu tek kendim için değil benim çevremdeki insanlarda bi baskı hissetmiyolar üstlerinde olay akp ya da chp de değil sizin probleminiz bu takmışsınız partilere ortada adam yok adam istanbulun yüzü gülüyomuş İstanbul'da imamoğlunun yaptığı şey ne söylesene geçen birine imamoğlunun yaptığı projeleri sordum çatalcada hayvanlara otlak alan verdi dedi aynen bende 18 yaşındaki bi genç olarak gidip orda otluyım
+1 yılEkrem İmamoğlu tabi ki.
İstanbula hiçbirşey yapılmıyor diyen işidciler gitsinler bunun hesabını Türkiyeyi perişan eden Allah gibi taptıkları akpden sorsunlar.00 Yorumla
+1 yılFark atmak mesele değil. İşin kötü tarafı bu adama hala hangi akılla oy veren çıkıyor? Bir insanda hiç mi ar namus yok arkadaş! İmamoğlu kalitesinin yarısı yok. Tek işi dolap dümen.
00 Yorumla18 yaşımdan beri yine sandığa gider seçim kağıdını yırtar zarfın içine koyarım.
Siyasi görüşüm yok.03 Yorumla
Soran+1 yılAferin yaptığın eylem iktidarda kim var ise ona gider ! Bari direkt akp ye ver aynı şey
Bana kalsa kimseye vermem
Cehennemin dibine kadar yolları var
Hep bir rekabet, yok böyle birleşme destek yardım
Hep bir rekabet10 Yorumlahiç kimseye vermicem ortalıkta icraat namına hiçbir şey yapmayan muhalefetede vermicem bizi bu hale sokan iktidarada vermicem boş oy
12 YorumlaEkrem İmamoğlu'nun yerinde elektrikli süpürge bile olsa ona verirdim ya.
00 Yorumla
+1 yılbu site kominist dolu olduğunda bu site de her daim sol kazanır sandık da da sağ kazanır
00 Yorumla
+1 yılGelen gideni aratmasında başka bir şey istemiyorum. şu an İstanbul belediyesi hiçbir şey yapmıyor yaptıklarını da yarıda bırakıyor bizzat görüyorum. Mansur Yavaş'ı aday yapsalar %100 ona verirdim oyumu...
111 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim herkesin kendi fikri ben burada sizin tuttuğunuz partiye bir şey diyormuyum. Karışmazsan sevinirim.
- +1 yıl
Ayrıca chp li diye mansur yavaş'a aynısı diyemezsin Ankaralılar geldiğinden beri gayet de memnunlar kendisinden...
- +1 yıl
O belli olmaz
Gündem konusunda 765 cevap paylaştı. imamoğluna veren çapulcu militan takımı sadece bu pislikte sayıları fazla çok şükür ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana CHPKK NIN gösteriş için yaptıkları haricindeki icraatleri sayınız?
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden chp yi pkk ile bir görüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılPeki bende sana birşey sorcam rte nin anlasamadıgı insanlarla neden chp hdp ip falan filan partisi anlasıyor mesela icraate gelince herkes geri planda ama konusmaya gelince herkes ilerde
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş oy bi 20 yil daha ekremi cekemem. bi fark görebilen var mi. ikiside hosuna gitmeyen şey olunca sokak agziyla laf yapiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm olay ülkede oy verecek adam olmaması
sırf bundan x kişisi alıyor
biri dürüst olamıyor şu ülkede00 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılMansur Yavaş varken bunlar aday olamaz olsa bile seçilemezler mümkün değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİmamoğlu mu? Gördük İstanbul'a ne kadar değer verdiğini. :)
010 Yorumla
Soran+1 yılGayet güzel yönetiyor kudurun
Cevap sahibi+1 yılYazık kafana
Soran+1 yılHı hı sizin kafanız o kadar pırıl pırıl ki ekonomi bile uçuyo
Cevap sahibi+1 yılHatasız kul olmaz. Elbette her insanın hatası olur. Ama siz yeter ki yerine başkası geçsin kafasındasınız. Bugüne kadar bu ülkeyi ayakta tutan kişi RTE.
Soran+1 yılÜlke yönetiliyor ülke hata 1 olur 2 olur 3 de ekonomi kalmaz ki kalmadı onun yerinde kılıçdaroğlu 1 hata yaptı ssk battı dedi konu ona gelince neden olmuyor? Hangi başkanlık sistemi gelince dolar euro inecekti?
Cevap sahibi+1 yılYeter ki RTE'nin yerine başkası geçsin diyenler şimdi Imamoğluna bu adam nerden geldi diyorlar
- +1 yıl
Ya knk bunların dediği bu ssk saçmalığı yalan. Ya allah aşkına adam o zaman bürokrat, Bürokratlar zaten iktidardaki yönetenlerin emirlerini yaparlar. Allah aşkına sırf ülkeyi yönetenlerin yanlış politikası yüzünden zarar gören devletin kurumlarında ki yöneten bürokrat suçlu olur mu? Sen bunların bu ssk yalanına inanma ve nerde bu polemik geçiyorsa bu doğru olanları anlat. Bu devlet işlerini bilmeyip insanlara iftira atanlara da polemiğe girme bunlarla tartışmaya girmekle gidip duvarla tartışmak aynı şey
Cevap sahibi+1 yıl@runmen muhtemelen o ssk olayı zamanlarında yaşamamışsın veya işine gelmiyor. :)
Alttaki vaatleride mi chp verdi. :)
Erdoğan dan nefret ediyorum şu CHP de hdp ile ittifak yapmasa vercem oyumu ama böyle giderse Bi dahaki seçimde boş atcam
11 Yorumla
Soran+1 yılİttifak önemli değil erdoğanın karşısına çıkan her kimse oy verilmeli. Bu ülkede artk zihniyet değişikliğine son verilmeli bence. Emin ol bundan daha kötü olamaz artık ortam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBastakinin karşısına Ebu cehil bile gelse oy veririm
00 Yorumlaemsaleddin ekmaleddin ekmeloğlu
06 Yorumla
Soran+1 yılO zamanın en buyuk hatasıydı
Soran+1 yıl2022 de görüşürüz :)
Soran+1 yılBu ekonomi kaldırmaz beklemez 2023 ü merak etme
+1 yıl2 sine anca günahımı veririm
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kardeşim boş at ✌️
Selahattin Demirtaş veya davutoğlu olabilir (!)
00 Yorumlahicbirine...
al birini vur öteki hepsi ayni b@k00 Yorumlachp ye veririm...
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkede oy kullanılmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Oy kullanmazsan Erdoğana gidiyor haberin olsun
+1 yılİmamoğlu
10 Yorumla
+1 yılKendime dnsm
04 Yorumla
Soran+1 yılSen gene bir kutucuk işaretle derim gençsin pırıl pırıl aydınlık 💥
- +1 yıl
Zorla mı boş atak da anlasınlar tepkimizi
Soran+1 yılHahaha gerçek seçimde bunu yapmayon çünkü atılmayan oy ya da boşa atılan her oy iktidara yazıyor :( bilginiz olsun
- +1 yıl
Gdsk şş gizli bilgi🤫
+1 yılhala rte oy verenler var garip
10 Yorumla
+1 yılHiçbiri
10 YorumlaDonald Trump
00 YorumlaTabiki ekrem başkan
00 YorumlaEkrem
00 Yorumla
+1 yılEkrem imamoğlu.
00 Yorumla- Gündem konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılMansur yavaş
00 Yorumla Kendime.
00 YorumlaReiiiiisss
33 Yorumla
Soran+1 yıl@Herkesyanar ohh
- +1 yıl
Ne oh la
chp tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbiri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3. Sü kimse o
00 YorumlaHdp nerde
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon broo haklısın
+1 yılEkrem imamoğlu
10 Yorumla
+1 yılİmamoglu
00 Yorumla
+1 yılNapim?
00 Yorumla
+1 yılRecep Tayyip Erdoğan
06 Yorumla
Soran+1 yılAhh be kkardeşim çok gençsin bide
- +1 yıl
Tarışmaya gireceğimi kim söyledi
- +1 yıl
Gencim yaşlıyım sizi ne ilgilendirir ben sizin fikrinize zikrinize dil uzatıyor muyum hayır !
- +1 yıl
Aynı şeyi sizden beklerdim ama neyse siz adamlıktan anlamazsınız ki !
- +1 yıl
Eksileyin anasını satayım sizin inadınıza
Soran+1 yılHaklısın kusura bakma
+1 yılTayyip babaya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam