Birincisi bana kes diyemezsin , ikincisi de rejimin değişmesi gereken zamanda gidip bizi bu hale getiren insanlara bel bağlaman çok saçma. Sizin kendi fikirleriniz yok mu ya gerçekten çok garip
Ayn kendi fikirlerimiz yok. Ayrıca benm sana nasil kes dememem gerekiyorsa sende bana aşağılayıcı üslupla aferin deyip bu cevaba muhatap olmaman gerekiyor
En azından aklı başında ağzına yalanın yuva yaptığı bir adama vermeyeceğim. Senin fikrin olsa da dedenin fikirlerinin olacağını pek sanmıyorum. Hoş maşa ya
Şimdi tatlım öncelikle ben kimseye aç kaldım demedim açsınız dedim bir dahakine gözlemini iyi yap. TikTok editlerini belli ki sen çok izlemişsin ki bu çıkarımı yapabiliyorsun. Ben editten değil kendi yaşadığım şeylerden konuşuyorum. Bu ülkenin insanı mağdur sen bunu kalkıp yalanlayamazsin. Yonetim, rejim değişmeli sen de bunun farkındasın bence fakat illaki bir çıkarın var ki malum kişilere oy vereceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vicdanımla aklımla
Akıl ve bilim kazansın istiyorum oyum kemal dedeme
Lütfen partizanlık yapılmasın düşünülerek oy atilsin
Kendinden o kadar eminsen neden gizlisin?
Sanane
Büzük yemedi diyorsun :D
Aynen sen gazeteye ilan verip geziyorsun etrafta de mi
Anonim bir platformda bunu da duydum ya artık 2 sene falan gülerim
Buna rağmen gizlendin :D Ben halen gülüyorum :D
Okey
RTE vereceğim
Aferin sana aferin
Kes ya
Birincisi bana kes diyemezsin , ikincisi de rejimin değişmesi gereken zamanda gidip bizi bu hale getiren insanlara bel bağlaman çok saçma. Sizin kendi fikirleriniz yok mu ya gerçekten çok garip
Ayn kendi fikirlerimiz yok. Ayrıca benm sana nasil kes dememem gerekiyorsa sende bana aşağılayıcı üslupla aferin deyip bu cevaba muhatap olmaman gerekiyor
En azından aklı başında ağzına yalanın yuva yaptığı bir adama vermeyeceğim. Senin fikrin olsa da dedenin fikirlerinin olacağını pek sanmıyorum. Hoş maşa ya
Aç kaldık falan demişsin hahahahahdhdhdhd. Lütfen az tiktok editleri izleyip gaza gelin
Şimdi tatlım öncelikle ben kimseye aç kaldım demedim açsınız dedim bir dahakine gözlemini iyi yap. TikTok editlerini belli ki sen çok izlemişsin ki bu çıkarımı yapabiliyorsun.
Ben editten değil kendi yaşadığım şeylerden konuşuyorum. Bu ülkenin insanı mağdur sen bunu kalkıp yalanlayamazsin. Yonetim, rejim değişmeli sen de bunun farkındasın bence fakat illaki bir çıkarın var ki malum kişilere oy vereceksin
Bir sey diyim mi uzun uzun yazmışsın ama sinirlerim daha fazla germemek adina okumayacagim yat aşağı
Yazık diyorum sadece başka da bir şey söylemek istemiyorum bence sen de susmalisin artık
Okusan da boşuna ki anlamayan o yüzden okumasan da olur :)
Anlamayacan*
Kemal kilicdaroglu