AKP gitsin isteyen en güçlü aday Kilicdaroğluna oyunu versin lütfen. Mecliste zafer partisine verebilirsiniz. Ama bu kritik seçimde riske atmayin.
Anketlerde en yüksek çıkan 5-6 milyon farkla Kılıçdaroğlu 😊 kazanıyoruz. ORC araştırma şirketi 2018 seçinlerini başa baş bilmişti. KK %51 şu an anketlerinde. Ve ORC anket şirketinin sahibi, itibarim satilik değildir hayırlı olsun diye Kilicdaroğlu'nun cumhurbaskanligini işaret ederek tweet atti.
Anketlerde en yüksek çıkan 5-6 milyon farkla Kılıçdaroğlu 😊 kazanıyoruz. ORC araştırma şirketi 2018 seçinlerini başa baş bilmişti. KK %51 şu an anketlerinde. Ve ORC anket şirketinin sahibi, itibarim satilik değildir hayırlı olsun diye Kilicdaroğlu'nun cumhurbaskanligini işaret ederek tweet atti.
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Boş
Sinan Oğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tabiki oylar Kemal Dedeme 💐
Kk kazanacak diye düşünüyorum ama oğana vericem
Canim kardeşim Oğan ın CB olma ihtimali yok oyun boşuna gitmesin Oğan i ben de çok seviyorum ama daha yeni taninan biri. Meclis seçinlerinde zafer partisine oy vererek Oğan a destek olursun ama CB seçinlerinde KK ya verelim ilk turdan bitirelim gitsin şu akp 🫶🏻
Ya ihtimali yok ama kk de hiç demokrat bir tavır chpye yakışır bir tavır sergilemedi mecbur ondan medet umuyoruz ama ondan da şüpheliyim
Twitteri takip etmiyosun galiba dibine kadar harika bi tavir sergiledi. Ölümü bile göze aldı adam. Putin'i tehdit etti. akp nin her sinsi planini bozup ortaya çıkardı. Bundan öncesinde yemin ederim hic sevmezdim ama bu seçim bambaşka bi guc cikti içinden.
twitter.com/.../1656960304889167873
Baksana şuna
Aday olarak istenmediği halde aday çıktı devayla aynı çatıda olması istenmediği halde oldu babacan ve davutoğlu akpnin çöpleri ne işleri var chpde
Sen muhalifsen akp nin cöplukleri diyosan ve bunu diyip sinan oğan a oy vereceksen vay haline.
Çünkü Sinan Oğan akp ile anlaşabiliriz dedi. Babalada da dedi dün bir yayinda da dedi bunun üzerine parti kurucusu Kemal Türkoğlu zafer partisinden istifa etti. 21 yildir dolandiricilik yapanlarla ayni yola girme ihtimalimiz kabul edejilecegim bir şey değil dedi.
O kısımları ben de eleştiriyorum ama şu an o kesimler akp ye oy kaybettiriyor. Bu seçimi ya akp ya chp alcak başka ihtimal imkansiz. Biz kimsenin fanatigi degiliz gerici akp dense chp kotunun iyisi napak
Akp bizim çizgimize girmeyi kabul ederse akpyle chp kabul ederse chpyle anlaşırız dedi o kısım dediğin yerler basit şeyler değil akpnin asıl fetöcü ayakları chpye geçti sinan oğan 2 bile alamaz biliyorum chp ilk turda kazanır diye de düşünüyorum ve umuyorum ama oğan görünür olmalı bunun için oyum ona
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!