soru belli açık
chp
akp
mhp
muharrem ince partisi
diğer
oy kullanmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mustafa Kemal’in askeriyim ben ayyaşlık çapulculuk devrim isyan ne ararsan hepsi var bende ✌️✊🍻🍻🍻 şartlar durum ne olursa olsun her seçimde CHP nin altına basar çıkarım ölümüne 6 ok !!! Dedemden miras kafa yapımada uygun aile geleneğini söylememe zaten gerek yok herhalde sonsuza kadar... ( malum kişiler hangi şekilse bizde aynen böyleyiz ne eksik ne fazla ) !!!
Geçen seçimde büyük ihtimalle sen çocuk dün daha burdan herkes anket yapıyor çoğu kişi CHP diyordu binlerce anket hep CHP çıktı seçim sonucu akp 10 milyon oy fark atmış
Cevap
22Cevap
HDP yi bir parti olarak görmediğim için hiçbirine oy vermeyi düşünmüyorum. CEHAPE, millet ittifakı denen saçmalığından çıkıp, başkan adaylığı için Mansur yavaşı seçer oyumu alır. Ayrıca Bütün dinazorların koltuklarını terk etmesi dileğimle :d
akp ve mhp ye vermeyeceğim kesin ama diğerlerinin de bunlardan pek farklı görmüyorum. eğer iyi bir aday çıkarsa ona veririm. çıkmazsa oy kullanmam
İyi parti ve HDP yok ankette bunlar Muharrem İnce den büyük partiler
ah hızlı huzlı yazarken unuttum, diğeri seçebilirsin
üzgünüm, dalgınlık
Şimdilik akp eğer olur da Cem uzan gelirse ona vericem
Akp dışında her parti olabilir. Ama Muharrem İnce daha yakın geliyor.
Teröristlerin cenazesine katılanlara oy vermem ben
Hepsi birbirinin aynısı dertleri ülke değil koltuk sevdalısı hepsi. Oy yok kullanmam.
Hala chp diyen var ya ne çok hdpkk sevici varmış gidin muharreme verin bari ne malsınız
Batık duruma gelmiş bir ülkedw hala akp diyen var hayret
Yolsuzluk aldı başını gidiyor , adalet kalmadı bu ülkede türkiyede vatan sever yok vatanını seven asla yolsuzluk yapmaz adalet olmayan ülke çöker
napıcaksın seni ilgilendirir mi bu?
iyi misin sen
evet biraz iyiyim
iyi olmayan sensin bence
Ne seçimi olduğuna bağlı.
haklısın belirtmem gerekirdi
Cabuk pudra Şekerciler gelmeden..
Meral Akşener’e verirdim
Yarın secim olmaz secim pazarları olur 😀
Yalakalar doluşur şimdi soruya
Mansur yavaş dan baskasına güvenmiyorum.
Hiçbirine veresim yok
Chp👍🏼
Kendime
Hiçbiri Hak Etmiyor.
Partiye değil adama
Sana veririz Harun
Tansu çiller
AKP tabi mk
Ak Parti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?