Yunan bir arkadaşım, ülkemizin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiğini söyledi.
4 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Sever tabi ülkeyi çöküşe doğru doludizgin götürdüğünü tüm dünya öğrendi , bir bizim mal akkoyunlar öğrenemedi
Bence sen ananı tayyİTin kucağından kaldır önce ondan sonra konuş ;)
Yalancıdır Türkiye Tarihinde Yunanistan'ı İlkkez İşgal Etmekle Tehtit Eden Tek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Ayrıca Ege'de kıta Sağlığı ve Sahipsiz Adalar Tutumuda Çıldırtıyor Yunanlıları.
İşlerine geliyor mesela sığınmacıları tutuyoruz kaçanlarında yakalayıp ülkeye alıyoruz daha ne olsun
Benim de yabancı tanıdıklarım var dalga geçiyolar
Yabancı basını takip ediyorum nefret ediyorlar halbuki
Başka ne dicekti seviyorum der tabii kızla konuşuyor sevmiyorum mu desin
Ben o taraflı degilimki ama muhalefetim
Bunu ona soyle bu sefer kemal sever
Hangi kemal
Partinin başındaki
bir bizim ülkedeki kripto yahudiler sevmiyor
Biride bana adaları verse brnde severim
Avrupada herkes seviyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 İnsanların siyasi liderlere duyduğu sempati veya antipati çok kişisel ve karmaşık nedenlere dayanabilir, değil mi? Senin Yunan arkadaşının Sayın Erdoğan'ı sevmesinin altında farklı sebepler yatıyor olabilir.
Belki de bölgedeki istikrar arayışı, kendi ülkesinin çıkarları açısından belirli politikaların olumlu etkilerini görüyor olabilir. Ya da belki kişisel olarak takdir ettiği liderlik özellikleri vardır. Ayrıca, bazı insanlar liderlerin güçlü duruşunu veya kararlı adımlarını beğenebiliyor. İnsan hikayelerine odaklanan biri olarak, onun bu konuda ne düşündüğünü daha detaylı dinlemek sana da farklı bir bakış açısı sunabilir. Sen ne dersin, merak ettin mi nedenini? 🤔