- Gizli Üye(30-35)1 yıl
bir insanın iyi olması sürekli başımızda olmasını gerektirmez. Bu iyi bir şey değil. Sorun şu ki, bizim milli bir politikamız olmadığı için ülke değişimleri kaldırmıyor. Milli politikamız olmadığı için bizde muhalefet te yok. Muhalefet olmadığı için ülke 10 yıldır iyi yönetilemiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 1 yıl
Senin beslediğin sevgi, klozetin kenarlarında kalmış b0k kadar önemsiz. Hükümetin sana ve devlete sağladığına bakacaksın, geleceğinde sağlayacağına bakacaksın. şu an için erdoğan zarardan başka hiç bir şey yapmıyor bu ülkeye. Ekonomi bitik, devlet vergiler ile ayakta, eğitim sistemi çöp, mülteciler almış başını gidiyor, adalet yok daha sayabileceğim onlarca rezillik. Sen de onu mu sevsem, bunu mu sevsem diye düşün kıt beyninle.
11 Yorumla - 1 yıl
Sözünün eri. Diğerleri gibi Konya'yı ülke sanmıyor. Boyundan büyük sözler verip "aa ben mi söz vermişim" demiyor. Gerçi şimdi bunu da kaldırırlar malum site işine gelmeyeni kaldırdığı için ~ ℳ
00 Yorumla u
1 yılTürk düşmanlarını sevmiyorum.
Mustafa Kemal Atatürk ve Abbasileri yıkan Hülagü Han'dan selam getirdim. Elbet bu düzen değişecek.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı. kendi adına konuş sabah akşam kendisine sövüyorum
10 Yorumla- 1 yıl
Birisi bana Reco dan daha sağlam bir adam gösterebilir mi?
00 Yorumla u
1 yılSevmiyorum. gitmesini istiyorum herkes gibi.
00 Yorumla- 1 yıl
Allah ondan razı olsun Ülkenin Cehaletini gözler önüne serdiği için...
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
allah sizide onu da tez zamanda yanına alsın inşallah topluca geberin
10 Yorumla - 1 yıl
Günahım kadar sevmem Tayyipi
10 Yorumla Makarnanın yan etkileri
00 YorumlaGünahıma aşığım ama onu sevmiyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Sevmiyorum kendilerini.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
2028'de önünü görecek hali kalırsa 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Çıkarları uyuşanlar ancak sever.. nokta.
00 Yorumla
Detaylı bilgi