Bana çok garip geliyor insanların bu adama bu kadar bağlı olmaları hatta bazen gülüyorum bile ama konu bu değil. Bugün bilimsel olarak açıklamalarda bulunacağım. Neden seviyorlar bu adamı ve neden tutuyorlar? Türk toplumu olarak özgürlüğe düşkün bir milletiz. Ve bu yüzden asırlardır savaşmaktan hiçbir zaman çekinmeyen bir toplum olduk. 21. yüzyılda yine özgürlük için savaşıyoruz. İnternet gazete televizyonların ne kadar özgür yayın yaptıklarını söylememe gerek yok değil mi? Eğer iktidarı pohpohlayarak yayın yapıyorsanız sorun yok ama eleştirmeye kalkarsanız başınız dertte. En baştaki konuya gelelim neden Erdoğan'ı seviyorlar? Platon demokrasinin aynı zamanda tiranlığa yalnızca bir adım uzakta olduğunu düşünüyordu. Çünkü Platon'a göre demokrasiyi benimsemiş hak özgürlüğü o kadar çok sevecek ki onu sonunda, kaybedecek kaos içinde yaşayacaktır. Platon halkın kendi özgürlüklerinin tehdit edildiğini hissettiği zaman bunları korumak için bir bireye (Recep Tayyip Erdoğan) yetki verileceğine inanır. Platon'a göre bu birey toplum düzenini sağlayacak ama diktatör olacaktır.
Saygı çerçevesinde yapılan tüm yorumlarınızı elimden geldiğince yanıtlayacağım. Benimle aynı görüşteyseniz veya farklı görüşleriniz varsa yorumlara yazınız. Eleştirilere açık birisiyim tabi ki eleştiri haklı olarak yapılmış ise. Daha çok şey paylaşacağım isterseniz beni takip edebilirsiniz. Tekrar görüşünceye kadar hoşçakalın
Saygı çerçevesinde yapılan tüm yorumlarınızı elimden geldiğince yanıtlayacağım. Benimle aynı görüşteyseniz veya farklı görüşleriniz varsa yorumlara yazınız. Eleştirilere açık birisiyim tabi ki eleştiri haklı olarak yapılmış ise. Daha çok şey paylaşacağım isterseniz beni takip edebilirsiniz. Tekrar görüşünceye kadar hoşçakalın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer