Özünde iyi birisi olmalı. Ama çok yaşlandı artık bırakması lazım bu işi. Karısını çoluğunu çocuğunu alıp tatile gitmesi lazım. Çok yoruldu çok yaşlandı. Yerine farklı bir partiden genç bir başkan gelmeli. Ülkenin yönetiminde ve yönetimde söz sahibi olan kişilerin genç insanlar olması yönünde büyük arzularım var. Cinsiyet dağılımı olarak da %50 - %50 olmalı. Mesela 1 kadın 1 erkek cumhurbaşkanı olsun. 2 cumhurbaşkanının olması daha iyi olur. Meclisteki kişilerin de yarısı kadın yarısı erkek olsun ve mümkünse 40 yaşının altında olsunlar. 20 ila 35 yaş arası olması lazım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılÖhhööö nasıl söylesem acabaaa en yumuşak şekilde nasıl söylenirr 🤔
20 Yorumla
+1 yılelbette bu ülke için cabalayan bi civi cakmışmış veya emrini vermiş bu ülke için calısmıs her insanı severim cumhurbaskanınıda ayrı severim tabiki
037 Yorumla- +1 yıl
Sevmeye Devam Et Reis
- +1 yıl
@erdem744344 ben ideolojık bakmam hizmete bakarım zaten önemli olanda bu
- +1 yıl
İnsanlar Aç Ama bir şey Alamıyor ki Abi
- +1 yıl
Bu Yöndende Bakmak Lazım
- +1 yıl
@erdem744344 haklısın benim yasımda gece konduda otururdum 4 kisi yasardık kerpic evde Şu an dairede oturuyorum arabamda var sehir merkezine uzak bi villa tipi 2 katlı bi ev aldık bahceli memur olarak meb girdim 2 yıl kanser tedavisi gördüm 1 tl ödemedim üstelik üstüne sgkdan her ay maas aldım süreci anlatmayım koca sehir hastanesinde yattım tek kisilik odada üstelik hic milletvekili tanıdıgım bakan tanıdıgım yoktu herherkes gibi normal bi insandım 3 ameliyat gecirdim tonlarca tedavi aldım 12 kür kemoterapının ardından en son saglıma kavustum Şu an calsıyorum ve hala maas alıyorum devletteyim daha pasif bana uygun rahat bi ise verdiler üstelık hic Ankara'da dayım olmadıgı halde Ankara bilkent sehir hastanesinde o yüzden devletin hakkında konusurken dikkat et kıymatını bil yapılanlara saygı duy gerisini sen düsün bide yasın cok kücük bildigin biseyler yok sadece gözünü actın bu hükümetle ondan ben bi kac hükümet gördüm ankaranın göbeginde etimesgutta oturdum heryer camur kar kıs kıyamet fakirlık sobalı evler öyle dogal gaz yok alt yapı yok hastaneler berbat kücükken omzum cıkmıstı hastane hastane gezdik günlerce yatmak nerde öyle bi igne vur kolu yerine torut hadi evine git bu kadar neler yasadık haksızlık etmek istemem eskidende cogu insanın elınde degildi ama ah bi o yılları yasasan anlardın ama görmedigin icin sıcacık dogalgazlı evlerde dogmus olarak uyanman altını özel bezlerle bezlemeleri senin bi sansın elınde telefonla evinde bilgisayarla internet paketi derdin olmus
- +1 yıl
Abicim Ben Saygı Duyuyorum Güzel de Anlatmışsın Ama Sana Yemin Ediyorum ki Bir Akrabam Var Evinde Af Edersin Bir B*k Yok Çocuğu Benim Yanımda Babasına Baba Biz Ne Zaman Yumurta Yiyeceğiz Dedi Türkiye'ye Yapılan Hizmetler Elbette Çok Güzel Zira Bu Devirde İnanki Para Yetmiyor.
- +1 yıl
Bizde Zamanında Yoksulluk Çektik Aynısını Biz Çektik Ayrıca Ben Zengin Değilim Kötüde Değilim Yaşla İlgili Değil Bu Ülkenin 5 Yaşındaki Çocukta Biliyor
- +1 yıl
@erdem744344 bak bide söle düsün eskiden öyle camasır makinesi yok elde yıka elektirik fazla gelmezdi telefon yoktu telefon faturan yoktu araban yoktu benzin parası mazot parası derdin yoktu ekmegi un alıp evde yaparlardı simdi bakkaldan marketten fırından alırsın internet paketin biter internet hrkesin ayrı cep telefonu yola cıkarsın elbise alırsın iyi elbiseler biz giyemedik kardesim özür dilerim ozamanda vergiler ödenirdi ama imkan yoktu bugünde vergi ödeniyo ama elınde imkan var mantıklı harcama yaparsan asgari ücret bile bi insana yeter eskiden öyle insanlar calsıtıgı yerlerde sigorta yatırmazdı 6 ay sonra baslardı ya da gir cık yaparlardı 12 satin altında calısmak yoktu üstü vardı altı yoktu babam 9da bi giderdi gece 1 de eve gelırdı sigorta yok calıs babam calıs ah biz kötü günlerden gectik ama cok sükür maddi durumum iiy kafam az bucuk calsır benim birader asgari ücret alıyo ben ona hep derim ek is yap evlenince zorluk cekersin diye bazen görmekte önemli düsün 2002de geldiler adamlar ekonomiyi 2013 kadar yükselttıler 2013de gezi eylemleri ekonomi zayıfladı sonra topladılar ekonomiyi 2016da bidaha bu kez darbe girisimi mahfettiler sonra tam ekonomı toparlandı 2019 pandemi tam ekonomi düzelıyo rusya ukrayna savası ticaret hacmi olarak en cok anlasmalarımız onlarla hepsini yine toparlıyo bu kezde 2023de secim adamlar düzeltıyo birileri bozuyo onlar düzeltıyo birileri bozuyo bu kadar zorluk icinde dünya kirizeyken biz marsta yasamıyoruz elbette etkilencez üstelik bizim enerjimiz yok ona ragmen bak yapılanlara
- +1 yıl
Eski Eskide Kaldı Abi Öne Bakmak Lazım Adam 80 Yaşında Karton Toplayarak Geçiniyor var mı Böyle Dünya
- +1 yıl
Torun Sevecek Yaştaki Adam
- +1 yıl
@erdem744344 adam düzgün calsıyomu yetmiyomu ek is yapsın abicim ben 16 saat fırında calsıtım asgari ücretten yüksek alıyodum fabrikada calstım mesailere kaldım yüksek maas aldım memur oldum simdi az calsıyorum ama yüksek maas alıyorum kardesim eger kredi ceekrsen lükx yasarsan onu var bizim niye yok diye bakarsan birileriyle yarısa girersen gecinmek cok zor olur dikkat et sükür diyenlerle yetmiyo diyenler dolu adam roportaj yapıyo ac millet ac diye bagırıyo son model arabası var son moda telefon evi var isi var hali vakti yerinde sırf birilerine iyi görünmek icin halkı manıpıle ediyo biri demiyokı sanane milletvekilimisin kardesim diye herkes bildigi isi yapmıyo herkesin her iste bi fikri var olmaz askersen askerligini polissen polisligini avuktsan avukatlıgını esnafsan esnaflıgını doktorsan doktorlugunu yapcan elestirmek kolay ne kadar farklı düsünen idelojık insan var farkındamısın düsün ya 6lı masa diyolar bide hdp var hepsi ayrı ideolojıde ve tek amacları hükümeti devirmek ya sonra sonrası yok bak millete hayal satmak farklıdır emin ol sizin elınızde degistirmek degistirdinmi siz yasıycaksınız ben unumu eledim elegimi duvara astım işim var gücüm var param var arabam var evim var tekrar o zorlugu siz cekceksiniz ben degil koalısyonlar bu ülkede ne kadar sürmüs bi ona bak arastır gecmisin arastır bide gelecegin vizyonu nedir bütün partıleri arastır ama bos vaat yapcaz diyene degil ilşk önce yapcaz deyip söz verip yapan var mı ve yapmıssa ne vaad ediyo ona bak
- +1 yıl
@erdem744344 bak bu ülkede bi düsün 1923 de kuruldu kurulalı bu adamlar 80 yılda yapılanların 3 katını 20 yılda nasıl basardılar önce bunu düsün bu ülkenin alt yapsıın yaptılar dogalgaz petrol ve elektirik gibi enerjiye yılda 60 70 milyar dolar ödüyoruz farkındamısın Şu an senin kullandıgın dogal kazın yüzde 70 devlet karsılıyo üstelik bak bir sürü sondaj gemisi sismik arastırma gecimis satın aldılar dünyada toplasan 20 tane var 7 tanesi bizde düsün karadenizde buldular devam ediyolar arac türkiyenin en büyük cari acıklarından birisiydi togg yaptılkar üstelik öyle benzinli degil yüzde yüz elektirikli ihalar sıhalar yolar köprüler düsün gecen yuselı barajı acıldı yılda 2 milyon kisiye elektirik üretcek adamlar durmuyo bak savunma sanayi yeni bi ucak gelıstırdı dünyada bi kac ülkede var istedigin yere operasyon yapcaksın kimse seni yakalayamacak vuramıycak savumada nerelere geldik kendi ucagının inis takımlarını yapıyosun dünyada bi kac ülke yapıyo inan oakdar hızlı gelısıyoruzki ucak motoru yapıyoruz aracta yapcaz testler bitti seri üretime geccek türkiye iyi yolda ama ekonomik olarak normal oakdar sey yasadık kardesim ülke sizin biz yavas yavas yaslanıyoruz siz yasıycaksınız eskiden imf borc verince bu parayı buraya harcıycanız tarımda kısıtlı olcak diyodu düsün simdi cogu zincirini kırmıssın düsünmeden hareket etme
- +1 yıl
Mustafa Kemal Atatürk Olsaydı Hiç Biri Böyle Fakirlik Olmazdı
- +1 yıl
Devletin Karşılıyor Güldürme Abi Ya 😂
- +1 yıl
@erdem744344 yahu mustafa kemal ekonomist degildi mustafa kemal siyasetcide degildi mustafa kemal baskomutandı ordu komutanı kurmay zekası vardı mustafa kemal farklı biriydi ülkenin kurucusuydu sen tarih bilmiyosun heralde ülke savastan cıkmıs 12 milyon nufus var 1923den 1947 ye kadar chp yönetti ülke kurulduktan itibaren sana söle bilgi vereyim sadece İstanbul'da ortalama aclıktan ölen cocuk sayısı senede 3bin cocuk sadece İstanbul'da arastır bunu üstelik bu kayıtlar 1928de tutulmus ondan gerisi daha vahim ülke kurulmus 5 yıl olmus arsivler orada meclis orada tutnaklar zabıtlar orada atatürk tanrı degildi biseyleri degistiremezdi ama elınden geldıgınce ülkeyi gelistirmek icin kullandı 25 yıl tek parti tek atatürk yönetti 1936 kadar sonra chp aldı elıne 1947 kadar yönettiler bi bak kac fabrika kalmıs neler olmus atatürk öldükten sonra abicim bak düsün özgürsün ama ekonomik olarakta otur ögren biliyosan ekonomiyi 1998de milli gelır hane hesasıbı vardır asgari ücretle ne kadar dolar alınırdı bi cıkar bak en sonki hükümete kadar bu ülkede sag sol catısmaları basörtüsü alevılık sünnilik kürt türk pkk fetödarbeler basbakan asmalar din yasakları nelerle ugrastırdılar bizi abicim etme bi bak simdi hangisiyle ugrasıyoruz fetö yok pkk bitmek üzere kürt meselesı yok alevi meselesı bitti basörtüsü bitti abicim birileri bunları kullanamadıkları icin saldırdılar zaten saldırmayada devam ediyolar yapmadüsün bak zeka sende fırsat sende elınde ögrenmek istersen hersey var gidersin herseyi sorabilirsin ekonimim istiyon aha orada merkez bankası kayıtları kac sirket var sirketlerin bilancoları kac istihtam olmus ülkenin nuufusuna ögre calısan sayısı insanların gleısmesi eksıklerımız nedir kimler eksikler icin neler yapıyo ögren
- +1 yıl
@erdem744344 ha bu arada gecmisi boş ver gelecege bakalım dersen tamam bakalım ekonomıyi tartısalım neler yapılması gerekiyo onu söle eksik nedir mesela güncel eyt iscilerin özlük hakları sms hastalarının ilac problemleri carı acık nelerdir kamu borcu ne kadar en cok borc nerde cari acıgı nerde veriyoıruz onu tartısalım sorunu nasıl cözülüyo ve cözülmekte ülkenin etnik kimligi sıkıntısı yasan var mı deprem oldugunda yangın oldugunda devletin müdahalesi saglık sisitemi randevu sistemi ws kurulan fabrikaları yıllık büyüme oranları ne ne bilmek istiyosun ileriye yönelik hamleler savunma harcamaları savunma sanayı tsknın gelısımı nedir dumak istedigin yolsuzluk fuzili harcamalar nedir tarım iracatı ciftci yardımları öyle kuru kuru konusmak degil acıcaksın tvlerde herkes konusuyo bilmeden acıp bizzat sen görcen ciftciye verilen destegi ekonomiyi
- +1 yıl
Abi Bak Saygımdan Abi Diyorum Her İnsanın Görüşü Farklıdır Ben Öyle Bakmıyorum Dediklerinin A'dan Z'ye Kadar Her Bokunu Biliyorum O Yüzden Bana Onu Savunma
- +1 yıl
Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Gibi Görünüyor Şuanlık
- +1 yıl
@erdem744344 tamam 80 yasında adam diyosun niye ev almamıs araba almamıs bi yere yatırım yapmamıs günde 100 tl atsa köseye sen düsün o adam karton toplarmıydı zamanında madem bu dönem cok kötü bi dönem ozaman gecmis iyi olması gerekir ya da bundan iyi olması gerekir peki 20 yıl cık ömründen adamın 60 yılda bundan iyi neden yasamamıs neden birikim yapmamıs niye karton topluyo 60 yıl bundan iyiydi hayatı son 20 yıldamı yemis niye yemis yediyse hic düsündünmü sorgulamadan bilemessin dogrumu yapmıs yanlısmı bi toprak alsa her 10 sene bi 500mt kare 30 dan baslasa 1500 mt kare toparıgı olurmus bugün satsa 80 yasında karton toplamazdı
- +1 yıl
Sokakta Telefonu Çıkar Diyen Dayılar Yok Yağ Kuyruğu Tüp Kuyruğu Eski Eskide Kaldı Şöyle Cahil Kendini Bilmez İnsanları Hiç Anlamıyorum
- +1 yıl
Adamın Ne Yaşadığını Nerden Bileceksin ki Kimseyi Kılıfına Göre Yargılama O Durum da Asgari Ücret Düşüktü Ama Her Şeyi Alabiliyorduk Şimdi Asgari Ücret Fazla Bir Bol Alamıyoruz
- +1 yıl
Çöpçüler Bile Torpille İşe Alınıyor
- +1 yıl
@erdem744344 tamam telefonun cıkart diyolarda sadece telefonla bitiyomu söle bitiyomu onun her ay kontor parası ya da faturası var internet parası var dimi yag kuyrugu diycen para vardı alamıyoduk diyo yalan eskiden parada yoktu yagda yoktu millet yalan sölüyo bak sana bu bilgiyi kimse vermez dürüstcede sölemez ic anadolu güneydogunun kacakcıları ya da agalrı haric karadeniz tarafı hep fakirdi nedenmi cünki bu ülkenin kaymagını hep sol taraf yedi ve vekiller yedi garibanlarda hep muhafazakar kesimdi hic gömedinmi sehit olan askerlerin evlerini hep fakir hic görmedinmi en cok hükümete oy veren hep asgari ücretli niye 20 yıl vermisler bunldan öncede vermisler bunlar aptal oldugu anlamınamı gelır hayır bu insanlar hep ferasetli insanlardı sükür ederlerdi sogan ekmek yer vatanını korurlardı ve öyle yaptılar halada öleler yeni yeni bizim anadolu insanı amir memur oldu son 15 yılda yeni yeni anadolu güclendi bundan önce yokluk sadece anadolu bölgesindeydi ic anadolu özellıkle muhafazakar kesimler simdi tam tersi oldu kuduruyolar anadolunun gercek sahipleri kanın canını verenler kahramanlar bu ülke düsmesin diye savasanlar o saf anadolu halkı bayrak ezan askı hep vardı susmasın inmesin diye calstılar 3 kurus para aldılar sükür etiler bak bakalım 6lı masaya güzel kardesim herkes var solcusuvar kemalıstı var hdplısı var iyi partilisi var saadeti var var oglu var marjınal gruplar gayler toplar herkes oraya toplanmıs her kafadan bi ses nolcak sanıyosun ülkenin basındaki hükümet gidince bunlar ülkeyi harika yönetceklermi sanıyosun 1 yıl enfazla dogru düzgün hizmet olmuycak proje olmuycak gitcekler borc alcaklar bazı yerleri vercekler borcla ülke yönetcekler belli baslı kesimlerin cebi dolcak sonra kim hizmet etcek bak nerdeyse herkesin belediyelerı var yıllardır hemde napmıslar oakdar iyi yönetiyolardıda belediyelerın halı ne bak chp beledıyelıeırne iyi parti beledielerıne hdpnınkilere bak
- +1 yıl
@erdem744344 mahsur yavas kimdir biliyomusun tanıyomusun ben Ankara'da yasıyorum banamı anlatıyosun bi gelsin bakalım nolcak bak allah ömür verirse onuda hükümetin degistiginide görürsek eger sana sadece sunu sölüyorum elimiz kırılosaydı vermeseydik biz naptık mevcut iktidar ne güzel yönetiyomus bi sekılde kaptan gemiyi karaya otrumadan denizde batırmadan lımana getiyomus biz ettik kendi kendimize diyceksiniz benim sadece üzüldügüm degisrse yapıı sürenlerin cogunun durması ülkenin yine eskisi gibi önün kesilmesi yoksa sag gelmıs sol gelmıs umrumda degil ama inş o pişmanlıgı yasamassınız
- +1 yıl
O Günler Gelsin Bakalım Abi Senin Düşüncene Saygı Duyuyorum Ama Böylede Gitmez
- +1 yıl
@erdem744344 ne alıyonuz hesapla 1998den hesapla nek adar yumurta alıyodun asgari ücretle simdi ne kadar ozaman ne kadar et alıyodun simdi nek adar heaapla hesap ortada ekmegi unu hesapla herseyi heasapla eskiden yanlız böyle bunlca arabada varmıydı bunca evler varmıydı dogalgazlı bunca köprüler viyadıkler barajlar varmıydı alt yapı varmıydı üniversite varmıydı hastane varmıydı onuda kat korkmadan söle bunları asgari ücretle ne alıodun 12 saat calsıyodun zorla asgari ücrete gelıyodu paran simdi 8 saat asgari ücret 4 saatin sende mesai yap ek is yap ya da evinde dinlen insanlar tatil yüzü bilmezdi annem babam hayatında köy dısında tatile gitmemisler abim hayatında ilk defa bu yıl gitti tatile hey hey sunlarıda ekleyim annene bak para al yaslı aylıgı bagla engellı cocugun varsa engellı ması bakım parası cocuk ya bildigin cocuk 18 gelene kadar devlet gücencesi altında babası ssklı olsun olmasın eskiden babası ssklı olmayanlar muayene olamıyodu bide cogu ssk yatırmıyodu isverenlerin 1 ayda 1998 de kitapcık fırlatıldı diye bu ülkede 291 milyar dolar buhar oldu kardesim sen ne ekonomısınden bahsediyosun deplremlerde kac ev yıkıldı kac kisiye 1 ve 2 yıl icinde anahtar teslim ev verildi devlet deprem oldugu gün ordaydı hemde 1 saat icinde 1999 depremini bi ögren devlet 2 hafta gelmedi millet ölülerini kendi cıkardı gömdü enkazı kendi cıkardı ah be gecmisini bilmeyen gelecegine ayna tutmaz simdsi diycen hangi cagda yasıyoruz almanlar ilk aracı 1928 de üretti sonra 5 marka oldu 1945 kadar ssen ozaman napıyodun ozamnda devrindeydi avrupa 1960larda devrim niteliginde saglık reformu calsıma is reformu yaparlken sen basbakan asıyodun avvrupa dünyanın en büyük teknolojı devlerini dünya pıyasasına sokarken sen 80de darbe yapıp bi sagdan bi soldan adam asıyodun biraz düsün ozamanda zamanıydı 1945 1950 de amerika atom bombası ürettiginde sen napıyodun ilk bilgisiyar üretildiginde ilk teoefon üretildiginde ucak fabrikalarını kapattılar bu ülkede kim kapattı arastır
- +1 yıl
@erdem744344 kardesim zaten böyle gitmiyo dolar yükselmesi durdu enfılasyon durdu merkez bankası rezervvrleri yükselıyo artıyo pandeminin buhranı dünyadaki ülkelerden kalktı ama avurpanın gaz sorunu basladı sana kücük bi tiyoda vereyim avrupa bu kısı cok soguk gecircek bazılarıda pahalı gazla yüksek enfılasyonla gecircek onun sıkıntısınıda cekıcekler türkiyeye kayacak yatırımlar cünki enerji üssü olcak üstelik insallah söz verdigi her seyi aptı bi tek kanal İstanbul haric karadenizdeki dogal gazı evlere verirse göreceksin neler olcak sonra is yerlerinede verince arz talep ilişkisi üretim nasıl artıcak ülkenin 80 ilyar dolara cıkcak enerji cari acıgı 40 milara kadar geriliycek bi kac dogal gaz bulduktan sonra enerjideki cari acıgımızı maksimum 20 milyar dolara ceknce doların ülkenin bambaska yerlerde olcagını hepmiz görcez üstelik 2023 mayısına dolar 12nin altınada incek gibi duruyo borsaya bak rekor üstüne rekor kırdı altın ithalatıımız cogalabilr bunları her ekonomisttende duyamassın
- +1 yıl
Dolar İner Tabi Seçim Yaklaştığı İçin Kazanırsa Tekrar Aynı Şey Olucak Değişen bir şey Yok Yani
- +1 yıl
@erdem744344 kardesim dolar neden cıkıyo daha onu bilmiyosun söleyeyim dolar 2 ülke arasındaki kamu borcu ve öze borcların carpımı ya da milli gelıre oranına göre ölcülür simdi amerikayla türkiyenin bunları öctügünde maxımum dolar 5 dolar olması gerekırken 18 dolar olmus neden mesela rahip bronson olayında ipler gerılmıstı baskan tramp türkiyeye yükendi bi anda dolar 9 yükselmıstı sunı bi yükselme oldugu bellıydı hatırladınmı bu neydi dünya geneli bi görünmez ambargo yüzünden yükselıstı gercek budur yani gercekte Şu an biz dolarımızı amerikaya al geri desek 5 ülke bunu yapsa amerika doların karsılıgı altını bize veremez öyle bi altın rezervi yok cünki bak sadece 5 ülkeden bahsediyorum bide bütün dünya dolar yerine altın rezervin var mı diye sorsa yok amerika dolar satar dünyaya olay bu türkiyeyede satmadı bütün ülkeler pandemide merkezbankalarında para basarken türkiye basmadı neden bassadı enfılasyon bugün yüzde 500 dü 1000 di samimiyim bugün eger faizleri artırsaydı bugün dolar en az 30 tl idi cünki yatırım olmuycaktı millet parasını dolara cevircek dolarda tutcaktı kur korumalı diye müdahale etti is adamlarına bi miktar dolardan fazla tutamassınız tutarsanız bankalardan kredi verilmiycek dendi cogu dolarını bozdurmak zorunda kaldı böyle sana anlatıyorumki anla diye son 10 yılda sirketler 500 milyar dolar ülkeden para kacırmıslar kayıt dısı kayıt ici 50 milyar dolar gözüküyo düsün artık sen
- +1 yıl
Ozaman Neden Suriyeli Afganistanlıya Vatandaş Veriyorlar Abi Kusura Bakma Ama Harbi Çok Boş Yapan Bir İnsansın
- +1 yıl
Sen Bir Bok Bilseydin Böyle Konuşmazdın
- +1 yıl
İstese Doları İndirir
- +1 yıl
Sadece Kendi Açından Düşün Polisler Neden Mobbing Yapıyor Mesela İnsanlar Akşamaa Kadar Çalışıyor Adamın Verdiği Günlük Maks 100 TL
- +1 yıl
Sizin Gibi Cahiller Olduğu Sürece Bu Ülke Gelişmez
- +1 yıl
*Kendi açından düşünme*
- +1 yıl
@erdem744344 cahil derken ne okudun arkadasım ne gördün ne yasadın nerelere gittin hangi bölgelerde görev yaptın devletinin hangi görevindesin milletin icin ne yapıyosun mesela cahil derken karsında ergen yok üniversitesini okumus elıne meslegini almıs evini gecindiren vatanına milletine hizmet eden bi birey var vatani görevini yapmıs aklına gelen herseyi yapmısımdır daha nasıl bi cahillikten söz edersin okul desen okul tecrübe desen tecrübe ekonomimi istedigin sreyi konusalım senin gibi yok polis sunu yaptı yok söle yaptı diye devletini hükümetini kötüleyen biri olmadım olmuycam rahmetli muhsin yazıcıoglunun dedigi gibi yahudı kamerasına gittiginde sormuslar türkiyenin neyinden memnun degilsin diye oda demişki bu sizi hic ilgilendirmez ben kendi meclisimde bunları görüsürüm seninle bunları görüsmem demiş sizler bütün dünyaya türkiyenin kötü oldugunu sölüyosunuz ama ne hikmetse ekonomi olarak kötü dediginiz ülke büyüme oranında hic kücülmemis hep büyümüs bunu ben demiyorum cehalette burdan kaynaklanıyo
- +1 yıl
Ozaman Neden Suriyeli Afganistanlıya Vatandaş Veriyorlar Seçimi Kazanmak İçin Biraz Gözünü Aç
Gizli Üye(30-35)+1 yılneyini sevicem bana ne verdi sadece vergi alıyor
21 Yorumla- +1 yıl
Çok Haklısın Bazı Cahiller Anlamıyor Ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılElbette seviyorum sayın cumhurbaşkanımızi 🌹🌹🌹
10 Yorumla
+1 yılNefret ediyorum🤢
10 YorumlaHayır nefret ediyorum kendilerinden
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşıma Bir iş gelir falan jahahana
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim yönleri var genel olarak nötrüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok SEVİYORUM. Kıskananlar çatlasın😇
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygı duyuyorum ama sevmiyorum kendisini
00 Yorumla
+1 yıl😥😥😥
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayir.
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 YorumlaReyiz adamdır
00 YorumlaÇok seviyorum
00 Yorumla
+1 yılSen hepimizin yerine sev
00 YorumlaTabii ki. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmeyen ölsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet