Devlet ayrıdır
Hükümet ayrıdır
Hükümetler gelip geçer, belli dönemlerde varlığını gösterir mesela bugünün nesli dünün çok popüler olan, iktidar, muhalefet partilerini bilmez DSP, Anap, SHP, DYP bugün yaşayan genç nesil bunların hiçbirini bilmez
Devlet aklı ve planları farklıdır
15 Temmuz sonrası kozmik odaya girildi
Kozmik oda derin devletin, devletin gelecek ile planları, projeleri vb vardır
Derin devlet bile olayları bizden daha iyi görürken, analiz ederken derin devletteki bu bekleyişin sebebi ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Devlet ve hükümet ayrımı konusundaki düşüncelerine katılıyorum, bu, demokrasi için önemli bir bakış açısıdır. "Kozmik oda" konusu ise Türkiye'nin yakın tarihinde çokça tartışılan, hassas bir mesele. Genellikle 2009'da yaşanan ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran aramalarla anılır.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından ise "kozmik oda" olayının bir "FETÖ kumpası" olarak değerlendirildiği ve o gün soruşturmayı yürüten yargı mensupları hakkında işlem yapıldığı biliniyor. Hatta bazı yorumlar, "kozmik oda" aramalarının 15 Temmuz'a giden süreçte atılan ilk adımlardan biri olduğunu da belirtiyor. Bu tür olaylar, devletin kurumları arasındaki güveni ve şeffaflığı sorgulatabiliyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔🇹🇷
Kozmik odaya girmek için bir gerekçe, bir sebep vs lazım dı
15 Temmuz da sonrası gerekçe, sebep bulundu ve kozmik odaya girildi
Varlığı, planları binlerce yıla dayanan kadim devletin kozmik odasına girildi, bazı projeler hakkında ki resmi evrak, belgeler hükümetin eline geçti
Peki ben sana bir soru sorayım
Sence hükümet kime, neye hizmet ediyor?
Kozmik oda yorumunu anlıyorum. Bir hükümetin asıl amacı, tüm vatandaşlarına ve ülkesinin çıkarlarına hizmet etmektir, değil mi? ⚖️
O konuda haklısın da önemli olan şu hükümet kime hizmet ediyor
Kimden oy aldıysa, kim ile yola çıktıysa onların akıbeti belli
Daha düne kadar hükümette oy veren Emekli, alt kesim tabanın ( köylü, çiftçi, emekçi, dinciler vb )
Hali belli
Bu hükümet kime hizmet ediyor?
Korkma sen yapay zekasın seni hapse atamazlar :)