Güncellemeler
+1 yıl
Bana takip atanı engelliyorumm🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar aciklamaya son bir dakika kaldı ing bilenler lütfen buraya tercüme etsin barii🤣🤣🤣
Nasa ufolarla alakalı tarihi bir aciklama yapacağını söylemişti yaptı mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uzaylılar ile ilgili falan bişey olmayacak boşuna heyecan yapmayın. 😄
Olsun yaaa heyecan yaptım o kadar dhgdgvd
Düşürdükleri meteoroloji balonları ve UAP'lar hakkında bişeyler olur muhtemelen. 😂
Sinir bozucusun 😒😒😒😒
Ama ciddi demezlerdi eğer öyle olsaydı
Ama öyle oluyor napayım 😑 Sen bakma tık tuzağı haberlere. UFO kelimesi uzaylılar ile bağdaştırıldığı için ilgi çekiyor ama aslında alakası bile yok tarihi açıklama falan yazmışlar birde. 😂
Herhangi bir temas haberi ise güzel olur ama 😄
Ya zaten birkaç gün öncesinde marstan bir şifre aldılar ve bunu bütün dunyaya sundular nedir diye herkes fikir belirtebiliyordu şimdi de böyle bir açıklama yapacaklarını soylediler...
Yoksaa? Kafaları patlayıp içinden yeşil jöle çıkan marslılar gerçek mi oluyooor? 😄
Offff catlayacammmm meraktan artık açıklansın,:(((((((
Duymak istediğin şey ne 😄
Yani farklı varlıkları tespit ettik falan 🤣🤣🤣
Hatta zaten oteden beri varlar ve aramizdalarmış sgvsvsvsv
Çok iyi kamufle olmuş ş*refsizler zor tespit ettik XSJFKJ
Hahaha
Belki sen de uzaylisin nerden bileyim hsgddgdhs
Üredekamado, anladılar çabuk gemiyi hazırla!
XSJDJSJSJSK
Benden kaçmaz nerede bir uzaylı girsem hemen anlarım 😎😎😎🤣
Gorsemmm
GF-887 Galaktik İmparatorluğunun ajanısın dimi sende. Doğru söyle. 😂
Evetttt🤣🤣
Neymiş 😄
Beklediğim cevap verilmedi😒😒😒🤣
Beklediğimden fazlası geldi benim. Bugüne kadar Pentagonun yayınladığı 3 cisim dışında yeni cisimler servis edilmiş. 😄
Ya daha önce açıklama yaptı ama dünya dışı herhangi bir şey yok denildi ama şimdi hem NASAnin aciklama yapması hem de kabul ediyoruz denesi hiraz dusundurttu açıkçası çünkü şu an miyop olduğumdan benim için havada ucan bir kuş veya poşet de UFO yanii🤣🤣🤣
Öncekilere de şimdikiyle aynı yaklaştılar aslında. Ne olduğunu açıklamak için daha fazla veriye ihtiyacımız var demişlerdi şimdi de aynısını diyorlar. 😄 Eskiden böyle değildi NASA, son zamanlarda fazla cüretkar ve merak uyandırıcı söylemlerde bulunuyorlar.
NASA yaniii 🤣🤣🤣
NASA bizi gandıriyee dönya aslında düz
He doğru gozumle gormesem inanmam
Balık gözü lens kullanıp dünyayı yuvarlak gösteriyorlarmış öyle demişti bi düz dünyacı bana. Başlarda trol sandım ama değilmiş baya ciddiymiş. Milyar dolar bütçesi olan koskoca NASA balık gözü lens kullanıp bizi aldatıyor...
Pardon duz dünyacı diye birileri mi varmış 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sayıları az buz değil 😂
Gebeş kaplumbağalar 🤣
Bana anlat gebbeş gaplumbağa bana XSJDJSJ
🤣🤣🤣🤣
Ne zaman söyledi onu?
Eğer yaptıysa link at bana da
tamam
Öyle bir açıklam mı yapacaktı
Evt
Vayy eğer açıklama yapılırsa soruyu günceller misin
Ya sayfasina falan baktim da daha bir sey yok ama kaç saat halka acik canlı yayın yaptılar
Anladım
Teşekkürler
kesin aramızdalar
Zaten bir sürü şüpheli cisim falan görmüşlerdi