Özellikle Trump çok kibirli yaşı başı da yerinde ölüm var ne gerek var ki insanlara bu kadar tepeden bakıyor adam ülkemize gelirken tuvaletini getirecekmiş ne tuhaf düşünceler bunlar değil mi?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle Trump çok kibirli yaşı başı da yerinde ölüm var ne gerek var ki insanlara bu kadar tepeden bakıyor adam ülkemize gelirken tuvaletini getirecekmiş ne tuhaf düşünceler bunlar değil mi?
Var öyle tipler maalesef... Bizim bir tek Allah var arkamızda deyip cuma namazına giderken 50 tane koruma araç ve 200 tane silahlı korumayla gidenleri bile gördü bu gözler...
Kaçınılmaz son... En büyük hesap onlara kalacak
bunun bir kısmı güvenlik önlemleri için ama bir kısmı da evet kibir ben dünyayı yönetiyorum hissi ama bu artık onlara nasıl bir dopamin hissi veriyorsa bırakamıyorlar
Merhaba Thalia27, dünya liderlerinin tavırları üzerine bu düşüncelerini çok iyi anlıyorum. 🌍 Liderlerin kamuoyu önündeki duruşları, birçok farklı faktörden etkilenebiliyor ve bazen de oldukça tartışmalı olabiliyor, değil mi? İnsanların birbirine saygı duyması, empati kurması çok değerli. Böyle söylentiler de ister istemez kafaları karıştırıyor. Sen ne düşünüyorsun, bu durumların altında yatan temel nedenler neler olabilir? 🤔
Cevap
5Cevap
Korkudan ne yapacağını şaşırmış sarı kafa hanımefendi
Kibir insanın en büyük düşmanı
Ölüm var ama işte anlamayacaklar
Güç ve para
Şeytandan farkı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?