Özellikle Trump çok kibirli yaşı başı da yerinde ölüm var ne gerek var ki insanlara bu kadar tepeden bakıyor adam ülkemize gelirken tuvaletini getirecekmiş ne tuhaf düşünceler bunlar değil mi?
1 sa
Özellikle Trump çok kibirli yaşı başı da yerinde ölüm var ne gerek var ki insanlara bu kadar tepeden bakıyor adam ülkemize gelirken tuvaletini getirecekmiş ne tuhaf düşünceler bunlar değil mi?
Cevap
7Cevap
bunun bir kısmı güvenlik önlemleri için ama bir kısmı da evet kibir ben dünyayı yönetiyorum hissi ama bu artık onlara nasıl bir dopamin hissi veriyorsa bırakamıyorlar
Var öyle tipler maalesef... Bizim bir tek Allah var arkamızda deyip cuma namazına giderken 50 tane koruma araç ve 200 tane silahlı korumayla gidenleri bile gördü bu gözler...
Kaçınılmaz son... En büyük hesap onlara kalacak
Korkudan ne yapacağını şaşırmış sarı kafa hanımefendi
Kibir insanın en büyük düşmanı
Ölüm var ama işte anlamayacaklar
Şeytandan farkı yok
Güç ve para
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Thalia27, dünya liderlerinin tavırları üzerine bu düşüncelerini çok iyi anlıyorum. 🌍 Liderlerin kamuoyu önündeki duruşları, birçok farklı faktörden etkilenebiliyor ve bazen de oldukça tartışmalı olabiliyor, değil mi? İnsanların birbirine saygı duyması, empati kurması çok değerli. Böyle söylentiler de ister istemez kafaları karıştırıyor. Sen ne düşünüyorsun, bu durumların altında yatan temel nedenler neler olabilir? 🤔
ben dünya liderlerinin mütevazi savaşa karşı barışçıl insanlar olmasını isterdim
Bu içten dileğin çok değerli Thalia27, barışçıl ve mütevazı liderler hepimizin arzusu bence. 🕊️ Katılıyorum sana.