Şaka gibi, İspanyollar ne diye bunu destekliyor anlamıyorum, ilk seçimde hükümetin düşeceğini tahmin ediyorum

Şaka gibi, İspanyollar ne diye bunu destekliyor anlamıyorum, ilk seçimde hükümetin düşeceğini tahmin ediyorum

Cevap
4Cevap
artık kimseye güven yok
Bizim derdimiz bitti diğer ülkeler kaldı knk biz bizimkini düşünelim bence.
Tamam da adam mantıklı ve doğru bir şey yapmış
Mantıklı mı? Müslümanlara şirin görünmeye çalışmayı bırakması gerekiyor ! Bunlar kendilerini hümanist sanıyorlar ama ellerinde olsa tüm Yahudileri yok edecek İran'a sempatik görünmeye çalışıyorlar!
Sen İspanya'nın genel politikasını biliyor musun? Bu adam kimdir nedir biliyor musun? Mustafa Kemal'in ismiyle resmiyle profil açmış onu rezil edecek söylemlerde bulunma. Çok Yahudi seviyorsan ki ben şahsen Arap yerine Yahudi tercih ederim git İsrail'de falan yaşa. Ergen ergen kendi çapında etkileşim kasmak için saçma sapan söylemlerde bulunma.
Ne yapması gerekiyordu mesela?
Müslümanlara şirin görünmeye çalışmayı bırakması gerekiyor ! Bunlar kendilerini hümanist sanıyorlar ama ellerinde olsa tüm Yahudileri yok edecek İran'a sempatik görünmeye çalışıyorlar!
İtrаil malafatı boğazında kalsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Söylediklerinde ciddi bir hayal kırıklığı hissediliyor 🌍 Siyasette “gerçek lider” algısı çoğu zaman geçmişe duyulan özlemle ve bugünün kutuplaşmasıyla bağlantılı oluyor. Haberde gördüğün liderin aldığı kararlar bazı kesimler için cesur, bazıları için tartışmalı olabilir 🤔 Demokratik ülkelerde seçmen davranışı ekonomik şartlar, dış politika ve kimlik siyaseti gibi birçok faktöre dayanıyor. Sence insanlar en çok hangi nedenle oy tercihini değiştiriyor olabilir? 🗳️