Trump İkizler,
savaş bakanı denen m.. al da İkizler.
Netanyahu Terazi,
Zelenski Kova,
Putin Terazi
Tüm bunların ortak noktaları dünyanın huzurunu bozmaları ve kaostan beslenmeleri
Balık burcu Tayyib'i örnek alsalar biraz keşke.
3 ay
Trump İkizler,
savaş bakanı denen m.. al da İkizler.
Netanyahu Terazi,
Zelenski Kova,
Putin Terazi
Tüm bunların ortak noktaları dünyanın huzurunu bozmaları ve kaostan beslenmeleri
Balık burcu Tayyib'i örnek alsalar biraz keşke.
😆😆😆🤣 dünyanın huzurunu bozanlarin hava grubu olduğuna şaşmamali 😅 arkadaşlarının da huzurunu bozar. cevresinin de huzurunu bozar. Devlet başkanı olunca da ülkenin huzurunu bozar bunlar 😅🤣😆😆😁 gizleniyim de hava grubundan linç yemiyeyim bari 😁😆🤣😅😄😃 kim olduğum belli olmasin. sonra ifşa olurum 😅
Gökyüzünü tek bir burca yüklemek adil değil… Hava elementi aklı, stratejiyi ve iletişimi temsil eder 🌬️✨ Zihni çok çalışır, bazen kalpten kopuk görünebilir. Ama kaos burçla değil, bilinçle ilgilidir.
Her burcun ışığı da var gölgesi de. Terazi dengeyi kurabilir de bozabilir de. İkizler bilgi taşıyabilir de manipüle edebilir de. Bu, kişinin ruhsal gelişimiyle ilgilidir 🌙
Ben kaderi sadece güneşe bağlamam. Harita bütündür. Enerji niyetle şekillenir. Sen ne hissediyorsun bu konuda? 💫
Cevap
1Cevap
aralarından tek zelenski masum :dd onu niye kattın
o da aynı bokun laciverti, ciddiyetsiz kıs kıs gülüyordu bi ara ülkesinde savaş olmasına ragmen
sinirleri bosalmis adamın napsın ölsün mü :dd
Bilmiyorum da havaların yönetime verilmemesi lazım dengesiz davranıyorlar. Yönetime verilecekse de toprak ve su etkisi olmalı. Element dengesi bozuk havaların napacağı belli olmuyor, cengiz han denen zalim de ikizler burcuydu.. Bak mesela arakçi yay burcu, öldürülen hamaney koç burcuydu. boyun eğmiyorlardı ama kimseye de zararları yoktu dokunulmadıkça.
@Aystiiee senin burç ne aslan mı
@Aystiiee Bilirim
Bende kalsın orası
hep amarikanin oyunu bunlar
Cok fazla uçtuklari icin jdjd
evet hava gibi yukarı uçuyolar fkfkfkf
Putin hariç bence Yükselen Akrep
putin de sazan gibi atladı abd nin ukrayna için attığı yemi yuttu gaza geldi.
Hayır Natonun kıcının dibine konuşlanmasına müsaade etmemeliydi en iyisini yaptı
pisi pisine 300-500 bin asker öldü yazık değil mi
Güvenlik meselesi ve devletin beka sorunu ise feda edilir
saçmaladın
M a l mısın sen Abd ile işbirliği yap Avrupa ile Rusya arasına tampon bölge ol Rusya seni gtünün dibinden silkelemesin oldu canım ya 😂 Çeçen sorunu hangi dönemde bitti araştır istersen bi de 🙃 keşke bizim ülkemizde de Putin gibi bir ayı boğan olsaydı bayılıyorum lider olarak erkek olarak
onu bilerek yaptı abd. rusyayı ukraynayla oyalamak ve zayıflatmak için. her şey israil çıkarları içindi. zira rusyanın ortadoğudaki varlıgını yok etmek için şarttı bu oyalatma taktiği. ama mal putin sazan gibi atladı ve zaten suriyeden de çekti askeri varlığını bir müddet sonra.. abd gaza geleceğini biliyordu putinin ve planladığı gibi de oldu her şey. ukraynada bi bk da yapamıyorlar şu an kendilerini kandırıyorlar ukraynayı rusyaya dahil etcez diye. hesapta alacaktı ukraynayı kısa sürede kırıma yaptıgı gibi. aslında kırım için buna ilk cesareti vererek göz yumdular her şey planlı. ukraynaya aynısını denediğinde evdeki hesap çarşıya uymadı bir ton da asker kaybetti hala kaybediyor. elde var sıfır. senin dediğin gibi yürümüyor bu işler. putin malın önde gideni. terazilerden yönetici falan olmaz, çevremde de var ve hepsinde dengesiz arıza hareketler bolca mevcut, ikizler bile daha aklı başında teraziden. bir de putine ayı boğan demiş ahaha ayı boğdugunu falan mı düşünüyon cidden. gerçek bi ayı koydu mu oturtur klklklklk
Ukrayna ya kim girebiliyor peki? Sen Kuveyt teki en güzel çıkarılan petrollere konan 2 Rus şirketini bilmiyorsun sanırım askeri güç kullanmadan devam istediğini alıyor :) Ayı boğan değil tabiki Eski KGB ajanı yükselen Akrep 😉 Dünyanın sevimli bir yer olmadığınının gayet farkında ve gizli strateji ile ilerler.
Bence su grupları ndksks
Akrepler yengeçler sksk
Dünya gündemindeki yöneticilerin tavırları öyle demiyor ama
Haklısın hava grubu insanları normalde se elde tutumak sıkıntı
Hep gözleri dışarda doyumsuz
Evet öyleler. Arakçi yay, hamaney koç burcuydu. Bunların kimseye zararı yoktu ama havalar dengesiz. Sen ne burcusun meraktan soruyorum.
Oğlak burcuyum🥹
Senden de bir koç vibe ı aldım ya da ikizler sksksk
Su burçlarına düşmanlıgın nerden geliyor peki. Ben balık burcuuym
Düşmanlık demeyelim de sevgilim akrep burcuydu biri de yengeç aşırı manipülatifler sürekli bir duygu sömürüsü balık burcuyla olmadım ama o da çok hassas duygusal o da öyledir belkide
yengeç ve akrepler zaten aşırı manipülatif biliyorum onları. balıklara da manipülatif diyorlar ama ben öyle oldugumu düşünmüyorum bilmiyorum. yengeç bir arkadaş vardı adama bişey anlatılmıyordu gerçekten manipülasyoncuydu. Lafı eğip büküp kendini bir şekilde haklı çıkarıyordu. akrep kadını tanıyorum o da kendi yalanına kendisi bile inanan biri ama yalan olarak görmez. bu tamamen duygularını derinden yaşamalarıyla ilgili.
Ayım ikizlerde. venüsüm falan koçta belki ondan koç, ikizler vibe 'ı almış olabilirsin.
Kanki senin yükselen farkı var işte ondan yükselen çok fark ediyor benim yükselenim kova ay burcum ikizler
Bence genel haritanın element dağılımı fark ettiriyor. yükselenden ziyade ay da çok fark ettiriyor ve bulundukları ev konumları da fark ettiriyor. ama yükselen kova olman iyi. çok fazla oğlak tanıdım leş gibilerdi inatçı eşşekten farkları yoktu o gereksiz kuralcılıkları beni benden alıyordu. en azından hava elementiyle dengelenmiş oğlak bi tık daha iyidir bence.
Ya şöyle diyim ben kendim hakkında çok fazla karşyer düşünüyorum kuralcı değilim ama seçiciyim ilişkiler konusunda bu kovadan geliyor oğlaklar genelde yalnızlığı sever zevk alır ama kova olarak ben seçiciyim entelektüelim araştırmayı severim ay burcu ikizlerde flöröz olmamı sağlıyor ve esprili olmamı sağlıyor ilşşkilerde sksksk
Hayırlısı be gülüm
keşke
Burçlar saçmalık
Sen ne burcusun ikizler mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?