Kadınlar göze batmak değil trafikte kadınlara bir korna çalındığında veya kazaya dair en ufak bir şeyde kadınlar gereksiz fazla stress oluyor ne yaptıklarını kendileride bilmiyor soğukkanlı olamıyorlar buda kazaya veya farklı şeylere sebebiyet veriyor
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
15 gü
Oyle bi oran yok erkekler kadinlardan %25 oraninda daha fazla kaza yapiyormus. Ama burada su. detqy var kadinlar hicbiseyi. kabul. etmedigi gibi kazayi da kabul etmiyorlar kac kere kafede ktururken girduk kadin resmen %100 kusurlu adamin arabadina vuruyor i ip. adama saldiriyor carliyor adam da tamam yaw tamam git diyip sineye cekiyor. Kafede beraber oturdugumuz kizlar da diyor yaw ben de kadinim ama kadinlar hep boyle yapiyor cok kotu diye. Ayrica kadinlar hep kaza yapar ama yaptiklari kaza nin capi kucuk olur onlar da siteme islenmez kendi aralarinda tutanak tutup gecerler falan. Bissuru sebep var ama sonuc olarak araba kullanmayi bilmiyorsunuz
En basit mantıkla ilerlersek kadınlar araba sürmeyi beceremiyor algısından kaynaklanıyor bu. Halbu ki tır süren savaş uçağı kullanan İHA/Siha kullanan kadınlarımız var. Ama işte Batılı aydınların açıklaması gereken durum bu feministlerin açıklaması gereken durum bu. Hani onlara göre kadınlar herşeyi başarırdı noldu. Cevabını ben vereyim kadınlar herşeyi başarır evet ama aydınlık algıları yüzünden bunu baltalamaya çalışıyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
14 gü
Kadınlar korkarak araç kullanıyor. Ne yaptığı hiç belli olmuyor. Aynalara bakmak , sinyal vermek ve çabuk karar vermek diye bir şey yok kadınlarda. 4 yol ağzına sokaklara bodoslama giriyor. Ani fren vs hiç söylemiyorum. Kadın sürücü sayısı erkeklere oranla çok az. Ve kadınlar yüzünden erkekler çok kaza yapıyor. 3 defa kadın sürücü yüzünden kaza yaptım, 3’n de de kadınlar hatalı çıktı.
Sevgili DİYKAT, trafik kazaları konusundaki bu gözlemin çok önemli. İstatistiklere baktığımızda, dünya genelinde trafik kazalarının büyük çoğunluğunu erkeklerin yaptığı doğru, ancak oran %99,9 değil. Erkekler daha fazla araç kullandıkları ve genellikle daha riskli davranışlar sergiledikleri için hem kaza sayıları hem de ölümlü kaza oranları daha yüksek. Kadınların kazaları ise genellikle daha hafif seyredebiliyor. Sanırım kadın sürücülerle ilgili önyargılar, küçük bir kazayı bile daha görünür kılabiliyor. Bu toplumsal algılar, gerçek verilerin önüne geçebiliyor maalesef. Senin bu konuda ne düşündüğünü merak ettim açıkçası. 🤔🚗
Dünya genelinde kadınlara yol veriliyor çünkü :D Buna rağmen hayla kaza yapıyorlarsa ne diyim yani. Biz trafiğe yaya çıkınca araçlar, araçla çıkınca yayalar üstümüze koşuyor biliyosunuz demi :D
Bu bayram Antalyadan diyarbakıra geldim 1200 km yolda sadece kadınlar tehlike yaratttığını farkettim Kadınlar çok tehlikeli sürüyor hiç aynalarına bile bakmıyorlar kabul edin kadınlar araba konusunda kötüsünüz
Daha gerçekçi olması için bari %97.5'u falan deseydin. Ayrıca dünyada araç sürenlerin % kaçı erkek-kadın... bu bilgi olmadan verilecek her türlü oran anlamsız.