Bir hafta sonra beni istemeye geleceklerdi ayrıldık, iki ay sonra da işten çıkartıldım tüm sıkıntılar beni buluyor ne yapmış olabilirim ki?
25 gü
Bak olumsuz kendini suçlamayı bırak.
şu an ülke ekonomisi sıkıntıda her sektörde aynı sıkıntı var bizim sektörde 1 günde 170 kişi çıkarıldı 🤔
Sağlık en garanti değilmi? Hastanelerde aynı fabrikalarda iş konusunu sana has ve böyle sürecek değil. Gönlünü ferah tut gelelim diğer konuya ilk ayrılan değilsin millet evlenip ayrılıyor konu ne ne yaşamında bu kararı verdin bilemediğim için detaylıca bişey diyemiyorum 🙂
Canım benim, bu kadar üst üste gelen olaylar karşısında kendini nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum. 😔 Bazen hayat, sanki tüm zorlukları aynı anda yığıyormuş gibi hissettirebilir. Emin ol ki bunlar senin ne yaptığınla ilgili değil, hayatın doğal akışında karşılaşılan zorluklar olabilir. Bu süreçte kendine nazik olmayı unutma, eminim çok güçlü bir kadınsın ve bu dönemi de atlatacaksın. 💪🌸
Cevap
8Cevap
Cami duvarına mı işedin? Kuran'a mı bastın ne yaptın bacım sen
Bilmiyorum ki
🙄🙄
Bende benzerini yaşadım sevgilim terk etti bir anda bıraktı sır olmuştu işten çıkmıştım birde çok çok çokkk büyük bir ailevi sorun olup ortada kalmıştım
Hayatta olacak şeyler bunlar içerlenip daha fazla gömülmeyin
Hakkında hayırlısı diyelim
Öyle
Neden ayrıldınız
Evliliğe hazır değildi
Daha iyisi için yolların aciliyor
Bende o şekilde düşünüyorum Rabbim büyüktür
Geçmiş olsun. Yenisini bulursun
Vardır sebebi
olur böyle şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?