Ben aşk aramiyorken bı kız bana mesaj attı. (sevgili muhabbetine çok uzağım hiç alakam olmaz). Neyse tanıştık konuştuk o bana sevgilim dedi ben ona sevgilim dedim. Sevdim hatta aşık oldum kendisine. 3 4 tartışmamız oldu sadece 1 kez alttan almadım o da hatasinin farkına vardı özür diledi. Benim sinirli bir kişiliğim var ama kendisine 1 kere bile bağırıp çağırmışliğım yok. Bir gün yanlış bı yerde yanlış bı argo kelime kullandı çok zoruma gitti bende sinirden arabaya vurdum elimi ve o günün sonunda ayrılalım dedi sen çok sinirlisin çok asabisin olmuyor dedi çok efendi dürüst bı kişiliğin var beni çok seviyorsun ama senin sevgine layık değilim dedi. 1 hafta hiç yazmadım konuşmadım 1 haftanın sonunda bir demet çiçek alıp kendisinin yanına gittim ben seni seviyorum dedim bu ilişkinin yürümesi için bazı şeylerden vazgeçmeye hazırım yanlış bir yönüm varsa düzeltmeye hazırım sende hazırsan devam edelim dedim. Ben dedi sana umut vermek istemiyorum dedi zamana bırakalım dedi zaman herşeyin ilacıdır dedi olmuyor dedi bilmiyorum ama olmuyor dedi sen beni çok seviyorsun çok delikanlısın dürüst birisin zekisin akıllısın ama ben senin sevgine layık değilim dedi ben de ona dedim ki sana zaman tanımaya hazırım dedim olur ama çok uzun sürer 1 ay 10 gün 20 gün yok dedim 1 hafta içinde bana kararını bildir dedim olmaz dedi tamam dedi tekrar olmaz dedi ben sana ümit vermek istemiyorum dedi kararımı şimdi söyleyecegim dedi bitsin dedi bu saatten sonra benim sevgilimiş aşkımış isim olmaz dedi beni almak isteyen artık gelir annemden ister dedi sebebini soracaksın ama gerçekten bı sebebi yok neden bilmiyorum seni çok seviyordum ilk başta ama şimdi hiç birşey hissetmiyorum dedi hakkını et dedi ve gitti.
Anlayacağınz hiç bir sebep belirtmedi terketti beni.
Kusura bakmayın içimi döktüm çok uzun oldu.
Anlayacağınz hiç bir sebep belirtmedi terketti beni.
Kusura bakmayın içimi döktüm çok uzun oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
Kadermidir nedir anlamadım bugün wp üzerinden engeli kaldırdı geri dönüş olacağından eminim ama ne yapacağım konusunda çok kararsızım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer