Babam bana şiddet uyguluyor hep eve geç gelince falan çok kısıtlayıcı bir insan ona rağmen sevgilimle buluşuyordum sonunda dayak yiyeceğimi bilsem de her zaman yanındaydım gel diyordu geliyordum git diyordu gidiyordum beni başkası için terketti ve onunla cıktı sonra geri döndü affettim 8 ay oldu ama o olayı unutamıyorum ben onun için yediğim dayağı bile umursamazken her koşulda yanında olmuşken onun beni başkası için terkedisini unutamıyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Adam olana yakışmaz derim öyle kişiyle yan yana durulmaz
8 ay oldu barışalı ama unutamıyorum o olayı
Ne kadar zaman geçerse geçsin ki ben biri için her türlü acıyı derdi cekeyim o benim yanımda değilse be sadece istediği zaman yanımda olacaksa bu kişinin sevgisine tüküren öyle kişiyi bırakır kendimi toparlar beni anlayan sahip çıkanla beraber olurum
Barışalı 8 ay oldu o da benim için her şeyi yaptı hakaretler küfürler etsem de bırakmadı ama o konuyu unutamıyorum
İstersen farklı bir yolla terk edecek mi dene bakalım arkadaş ın dan biri tanışsa misal konuşsa sen bunu denesen acaba hala seni seçecek mi
Yaptım 1000 defa o gittigi kizin adiyla da yazdim hepsini engelledi
Sen beni terk etmiştin ve benim sevgim azaldı ve ben senin neler cektim ve artık bu sevgiye ara verip bitirmek istiyorum uzun zaman kendimi toparlamak istiyorum ve beni rahatsız etme hiç bir yerden diyerek üç ay uzak kal bakalım seviyorsa bekler sevmiyorsa birini bulur , gitme kal diye mücadele edecek davranışını da görmüş olursun
Zaten bitirdim ama onu özlüyorum
10 gün oldu 10 gündür yalvarıyor hic pes etmedi şu an bile yaziyor
Engelle her yerden
Biraz daha sabır et ki terk edecek mi yolda mücadele edecek mi
Pes edecegini sanmiyorum 8 aydir yuzune hep vurdum 10 15 defa ayrildim
Uzak duracaksın her yerden engel edip konuşmayacaksın ve rahatsız edersen başkasıyla beraber olur evleneyim diyeceksin
Seviyorum ama iki turlu de cok zor
Özele gelir misin dahası yazacakların özele kaçıyor
Tamam takip atiyom
Yazdım
Unutma zaten yakında bir daha yapar. Gelince onunla barışmıycaktın. Şimdi gene yapacak bak gör..
Unutma zaten.. Dana tedbirli ol. Güvenme derim.
Belki pişmandır yapmaz bilmiyorum ama 8 aydır üzerine geliyorum hakaretler küfürler ediyorum benim icin her seyi yapiyo vazgeçmiyor ama o olayi unutamiyorum bu yuzden ayrildim
Barışman hata olmuş her şeyin affı olur belkide ama aldatmanın affı bende yok herkesin kendi düşüncesi. Kaldıramam ben..
Ben affettim ama unutamıyorum 1000 kişiyle denedim onu whatsappa o kizin resmini koydurdum yazdirdim engelledi
Bişey diyemem ama mantığım bir yapan bir daha yapar yok yapmasada beni ezen biriyle bir daha olmam. Senin görüşüne, düşüncene karışamam herkesin felsefesi farklıdır.
Oyle ama bir daha yapmayacağından eminim ama yapti sonucta unutamıyorum
Sıkıntıda orada evlen gene aklına gelecek, moralin bozukken gene aklına gelecek o hçbir zaman kafanı rahat bırakmıycak. Ya kafanı kesip atıcan, ya da o kişiyi kafandan atıcan.
Onu da unutamazsam ayrildim diye pisman olursam ilerde
Bu acıyla surduremezsin ayrıl bnce ilerisi pek sağlıklı değil
Niye birlestinki ozaman değişimi?
8 aydır üzerine geliyorum hakaretler küfürler ediyorum benim icin her seyi yapiyo vazgeçmiyor ama o olayi unutamiyodum
Bence ayrıl sonun olmaz yine
1000 kişiyle denedim onu whatsappa o kizin resmini koydurdum yazdirdim engelledi
bir şans daha ver ozaman
Verdim ama o olayı unutamıyorum
bir karar vermen gerekiyor
Bilmiyorum sizce
Sana zarar verip unutamiyorsaniz uzatmaninda bir anlamı yok diye düşünüyorum. biraz sağlıklı karar vermek lazım tabi
Iki turlusu de zor
Biraz ara ver ya da saglikli düşünerek karar ver. sen haklısın her türlü sana saygı duyması gerekiyor
Ayrilali 10 gün oldu bakalim sizce barışayım mı iyice düşündükten sonra
Seviyorsan şans ver bence
Seviyorum ama o olayi nasil unutucam peki
O kizla opusmus falan bide
illaki unutulmaz ama umursamaz olman lazim
Bide discord diye bir uygulama var sesli konusma mesajlasma uygulamasi onun sifresini vermedi surprizi bahane etti 10 gun verdim ona 3 gunu kaldi vercem dedi
Sakladığı biseyler olabilir. hic bisey eskisi gibi olmayacak o kesin
Verecek ama
Niye 10 gün sonra onu anlamadim
Ben verdim ona süre dedim ki 10 gun icinde ya verirsin ya sonsuza kadar engellerim
Ayrildigimiz halde vermedi beni kaybettiği halde surprizle ilgisi var dedi halbuki öğrendim hiçbir ilgisi yok
Ver diyorum sure verdin sen bana sozunde dur surem var daha vericem diyor
Degmez bana göre
Ne yapayım
Verirde
Verirse
Hayat senin hayatın ama dikkat bence. hic bir şey eskisi gibi olmayacak belli
Neden oyle soylediniz peki
Seni bu gün bırakan Yarin da birakir nasıl guveneceksinki
Ama demin şans ver demistiniz
Konustukca başka bisey çıkıyor ondan
Anladım 98 kere aradı ben açmayınca babamı aradı ondan da engelledim yapma böyle lütfen bir şey mi oldu merak ediyorum Yazmis
Baskasiylayken neden merak etmiyordu sordun mu?
Bir de ameliyat olacağım gun birakti
Ben olsam yüzüne tukururum
Hadda onu bile hak etmiyor
8 ay oldu barisali toplamda 10 aydir birlikteyiz gecmis bir olay ama bilmiyom :(
Kiymetini bilecek kötü günde iyi günde yanında olacak birini bul derim. hak etmeyene gulumseme bile derim
Değiştiğini biliyorum ama gösterdi 8 ay içinde
Köpek bok yemekten vaz gecmez
:(
ilerde uzulmektense şimdi uzul derim. iyi biri karsina çıkınca iyiki birakmisim dersin
Ben kimseyi istemiyom ki baska
Zamaninda bende öyle diyordum. degirmenin altından çok sular geciyor
Off of çareler içinde çaresiz kaldım
Gecmisi unutup mutlu olmaya karar verdm onunla
Kızım sen safsin seni her zaman kullanır hak ediyorsun sende
Yaşlar kaç
Ben affettim ama unutamıyorum 1000 kişiyle denedim onu whatsappa o kizin resmini koydurdum yazdirdim engelledi
Unut kendini tokatla 😀
Jdjddjjd dalga gecme
😂😂😂
Yaptığı affedilecek bişe değil
1 kere başkası için terkeden yine terkeder unutma
Belki pişmandır yapmaz bilmiyorum ama 8 aydır üzerine geliyorum hakaretler küfürler ediyorum benim icin her seyi yapiyo vazgeçmiyor ama o olayi unutamiyodum
Bilmiorum kuzu. Benim arkadaşımda 6 yıllık brilikteliğinde aldatıldı. 1 sene ayrı kaldılar sonra evlendiler. Yani kız mutluyuz diyor ama içine sindiremediği çok şey var. Bıkmış artık. Sendeki kredisini tüketmiş sevgilin. Yüzleş istiosan
O da çok pişman olduğunu söylüyor cahildim diyor bu konuyu yüzüne vurunca surekli ağlıyor ama barışsam mi bilmiyorum
Barış ama güvenene kdr eskisi kdr yakın olma. Seni kazanmaya çalışsın. Ne kdr uğraştığına bak
8 ay oldu barışalı ama o olayı Unutamiyom bu yuzden ayrıldım yine bakalim
Barışırım belki ama o olayı nasil unutucam
Zor ama seviosa bir şans ver derim. Hata olarak gör ve üstünü çiz
Aklima geliyor hep nasil yapti falan yediremiyom ama yine de kafami toplucam oyle devam edebilirim belki
Kendini zorlama. Zamana bırak derim
Peki ama zamanla o uzaklaşırsa
İşte ondan korkuosan hala seviosun demektir. Yüzleş onla
Bakalım kendime zaman tanicam onunla iletişime girmicem o sure boyunca net karar verebilmem icin
Ben gecmisi unutup onla mutlu olmaya karar verdim
aranızda yakınlşam oldmu. u
Sebep
yaşnanlaro nmli
Saalksın sen.
Nıye barısıyosun kızım dunyada baska erkek mi kalmadi, yine aldatıcak görüceksin
Belki pişmandır yapmaz bilmiyorum ama 8 aydır üzerine geliyorum hakaretler küfürler ediyorum benim icin her seyi yapiyo vazgeçmiyor ama o olayi unutamiyodum
Evin tek kizimisin
bir abim var
Yanlis yapiyor sevgilin bukadar şey yaşamana rağmen terk mi etti
Etti geri geldi 8 ay oldu ama o olayi unutamiyorum onu 1000 kişiyle denedim whatsappa o kizin resmini koydurdum onun agzindan yazdirdim direk engelledi
Karakteri yokmuş
Belki pişmandır bir daha yapmaz bilmiyorum ama 8 aydır üzerine geliyorum hakaretler küfürler ediyorum benim icin her seyi yapiyo vazgeçmiyor ama o olayi unutamiyorum
Zor bir durum
Belki pişmandır bir daha yapmaz bilmiyorum ama 8 aydır üzerine geliyorum hakaretler küfürler ediyorum benim icin her seyi yapiyo vazgeçmiyor ama o olayi unutamiyorum
Şerefsiz
Ben affettim 8 ay oldu ama unutamıyorum 1000 kişiyle denedim onu whatsappa o kizin resmini koydurdum yazdirdim engelledi