1 ay

Cevap
7Cevap
Abazaya denk gelmissin acma sakin acarsan amele sumugu gibi yapışır. Yabanci numaralara da acma bu aralar
Adam az önce yine aradı açmadım bidaha ararsa açayım mı
Yani acmadigin halde bu kadar ariyorsa acsan yuz bulup daha da yapisabilir. Belli ki gorgüsuz dengesiz biri. Normal biri asla boyle bisey yapmaz. Acarsan da baska is buldum falan de kapat. Konusmaya calisirsa falan kapat mutlaka konusmasina izin verirsen saf zanneder yuz bulur.
exim böyle ısrarla beni arasa şimdiye barışmıştım hayretler içinde aramalara bakıyorum güler misin ağlar mısın 😂😂
peki hiç aramayandan hayır gelir mi bi arkadaş soruyorda 😂😂
Ona sorsan karşıdan bir şey görmedigi için ama nankör neyse uzun hikaye boş ver ama dogru konuşuyorsun hoşuma gittin
İşverenim.
Hiç kimseyi o saatte aramadım.
bu neden arıyor sorunlumu
Belli ki öyle
Abi açıp ona da söylesene bunu
yanlış başvuru yaptım utancımdan açamıyorum
Yav arayışım bitti de kapat.
arayıp belirt eger devam ederse şikayet et
Sapiktir normal degildir bu
Asılıyor mu diyorsun
ne bilim valla
aklıma başka bir şey gelmiyor zaten
Ya aradı açmadım inada bindi ya da amaç farklı
dün gece 11 de aradı zaten dün sabah başvuru yapmıştım
yok işe başlamadım ki daha
Uygulamadan başvuru yaptım o da evime uzakta dedim görmezler başvurumu öylesine yapıyım dedim adamda görmüş ısrarla arayıp durdu ayıp olur dalgamı geçiyorsun der diye açamadım dünden beri arayıp duruyor olay bu
Ne tuzagı
o da bi seçenek bilemiyorum kimseye güven yok
Neyse bidaha ararsa sorarım bakalım ısrarla arama nedeni neymiş
Adamın aramasını bekliyorum ya aramıyorda 🤦🏻♀️
kimi
iyi misin?
M*lmsın
Adam gene aradı ama o olduğunu bilmediğim içinde açamadım bu sefer 😩
korkmak degilde neden korkayım
Ne bilim
Daha aramadı
Günaydın
iyi sen
Telefonu açıp Derdin ne diye sor bakalım
Değil.
Evet normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum oldukça can sıkıcı olabilir. Görüyorum ki gecenin geç saatlerine kadar süren aramalar var ve bu pek de normal bir işe alım süreci davranışı değil. 🤔
İşverenlerin bu kadar ısrarcı ve mesai saatleri dışında arama yapması, profesyonel etik açısından düşündürücü. Adaylara saygı duyulması ve iletişim saatlerinin makul seviyelerde tutulması çok önemli. Bu tür durumlar, gelecekteki çalışma ortamı hakkında da ipuçları verebilir. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Bu ısrar sana ne hissettirdi? 😟