Beğeniden bağımsız, mesleki alanlarda Yakışıklı/Güzel birinin bu tarz eylemleri sizi rahatsız eder mi?

Belki başka ortamda hoşunuza gidecek biri, bu tarz durumlarda sizi rahatsız eder mi?
Beğeniden bağımsız, mesleki alanlarda Yakışıklı/Güzel birinin bu tarz eylemleri sizi rahatsız eder mi?

Belki başka ortamda hoşunuza gidecek biri, bu tarz durumlarda sizi rahatsız eder mi?
Mesleğim gereği numaram bir çok müşterimde var mecburen vermek zorunda kalıyorum bu yüzden bu duruma alışkınım ve beni rahatsız etmiyor ki artık telefon numarası vermekten çokta korkmuyorum. Günde en az yüz yabancı kişi ile konuşup satış danışmanlığı yapıyorum. Tabi ki diğer türlüsüde var ama bunu çalıştığım zaman aralığında maalesef kestiremiyorum bu yüzden vermek zorunda kalıyorum. Mesajlardan ya da aramalardan da farklı amaçla yaklaşan olursa nazik bir şekilde red ediyorum. Ama çok sık karşılaştığım bir durum değil açıkcası.
Bi firmaya gitmiştim bi ürün satın aldım ve fatura kesilirken muhasebeci kız özellikle numaramı istemişti , firma numarasını vereyim dediğimde hayır demişti aizin cep numaranızı kaydedicem.
iş arkadaşımsa mecburen telefonlarımız birbirimizde olur zaten
Cevap
4Cevap
neden istediğine göre değişir ya da kim olduğuna göre
Genelde oluyorum zaten. Herkese mecbur olmadıkça vermem iş dışında.
Yoo niye rahatsız olayım hoşuma giden biri olursa veririm numaramı
Ev Nr. veririm iş numerami veririm ama cep telefonu vermem pek ☺️
Olmam ama neden istediğini de merak ederim amacı hoşuma gitmezse rahatsız olurum
Kim olduğuna göre değişir. Kibarca reddedilebilir.
Hayır, olmam. Kibarca vermeyi red ederim. Israr ederse yeniden ederim. 3 cü defa isterse dirseğimi ağzının üzerine geçiririm
beğendiğim bir beyse ilişkim yoksa rahatsız olmam😀
Rahatsız olmam. Kibarca reddederim devam ederse daha sert bir tepki gösteririm
Beni rahatsız etmez aksine memnun olurum veririm
Olmam red ederim gider
Yaani gerekmiştir ister olabilir sorun etmem
Evet rahatsız olurum.
Evet rahatsız edici bir durum
iş içinse sorun değil özel bir şey icinse vermem rahatsız olurum
Başka bir ilişkim yoksa sorun olmaz
İsteyen oldu bende verdim
sekreter
@ateslisekreter757 çok tehlikelisin 😀😀