Tabiki ama iyi yönde olana her zaman saygım vardır Oda sadece tavsiye şeklinde olabilir, - şöyle yapsan daha güzel olur benim görüşüm Şeklinde olabilir Ben tavsiyeyi bile kaldıramayacak düzeydeyim … Başkasının doğrusunu yapmaktansa , kendi bildiğimi yaparım yanlış olmasına razıyım … Eleştirmek şeklinde hiç bir tavsiyeye açık değilim 😇 Ben doğru bildikten sonra kimsenin ne düşündüğü zerre umrumda olmaz.. Misal saçımı kısa keserim kimi yakışmış der teşekkür ederim.. Kimi olmamış der.. ben kendime yakıştırdığım için sorun yok derim 🤔😇 İnsanlar hep konuşur … Her insanı dinlerim ama ben hep bildiğimi okurum 👍
İlgilenecek işleri olmadığı için işi olanlara da burunlarıyla hayatlarına renk katmak istiyorlar evet. Fakat bir insanın hayatına renk katmak için burunlarını kullanmak yerine akıllarını kullansalar daha iyi olur kesinlikle. Fakat nerelerini kullanmak istedikleri insanların kendi özgür iradesi ve hayal gücüne kalmış bir durum. O yüzden canımı sıkmak istemeyeceğim bir yerdeler:-)
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Burnunu sokmaya cesareti olan nadir insan oluyor.. Eğer birileri hayatımla ilgili yorum yapabiliyorsa ben istediğim ve izin verdiğim için yapabiliyordur.. Zaten izin vermiyorsam müdahale de edemezler.. Hadi ettiler diyelim o zaman da sonucuna kendileri katlanırlar.. Burunları biraz acıyabilir.. Keyifli günler.
Tereciye tere satmak diye bir deyim vardır belki de atasözü bilemiyorum da. Başkasından öğrendiği bir şeyi bildiğini ispatlamak için daha çok bu şekilde davranırlar. Konudan bir haber ise bu daha fena. Bilmediği işe karışmakla aslında o işi daha bir berbat hale getirir. Tav olurum bu tip şahsiyetlere.
Nefret ederim bu tiplerden. Birçok kişiden sırf bu sebepten ötürü uzaklaştığım bile oldu. Bu durum başıma geldiğinde çok sinirleniyorum. Bir de harbi harbi yaptırmaya, kabul ettirmeye çalışıyorlar. Bu tarz insanlar sıkıntılıdır. Genellikle kendilerini kanıtlama ve kabul ettirme çabası güderler. Bu şekilde kendilerinden tatmin olurlar.
hem de ziyadesiyle. yaptığım bir şey yanlış ise gel güzel bir dille şöyle şöyle diye doğrusunu göster de benim bildiğim bir şeye karışıp kendilerinin yönetmeye çalışması bazı şeyleri hayrola? noluyoruz? yani.