Ben Kesinlikle Nefret Ederim İşime Karışılmasından
Peki ya Siz ?
Hepinize İyi Akşamlar :)
Peki ya Siz ?
Hepinize İyi Akşamlar :)
Eğer ben büyük bir hata yapıyorsam veya yaptığım şeyler büyük bir hata yapmama neden olacaksa karışsınlar. Ama gereksizlere karışmaları hoşuma gitmez. Hayatta bazen hatalar, yanlışlar yapılmalı, bazı şeyler yaşanmalı ve onlardan ders çıkarmak gerek. '' Bir musibet, bin nasihatten iyidir.'' diye atasözü var.
Rica ederim. :)
Çok fazla hemde. Biraz sakin olmayı dene :)
Genel olarak rahatsız olmam. Yalnız şöyle insanlar var... Önce yardım istiyorlar, sonrasında sen yardım ederken gelip işine karışıyorlar... Onların ağzına vurasım geliyor işte :D Çok biliyordun madem, yapsaydın -_-
İş bildiğim bir iş ise lanet olası pislik derhal buradan git yoksa ateş ederim diyebilirim bilmediğim bir iş ise karışmasını istiyiceğim öğretebilicek olan 4 5 kişi ararım herhalde :)
Cevap
14Cevap
yoo rahatsız olmam.. diğerlerinin tecrübelerinden elimden geldiği kadar yararlanmaya çalışırım..boş boş konuşuyorsada kalbini kırarım ..stresimi atmama aracı olur o işime karışan kişide.. her halükarda bozulmam bu işe yani
sinir oluyorum . mesela evi temızlıyorum annem şurayıda süpür. valla mı sen demesen teğet geççektim orayı dıyorum sofra hazırlıcam mesela ekmeği getir sanki ekmeksiz getircem arkadaşlarımda aynı böyle :DD lanet olsun
İşime karışılması derken? kendi fikrini söylüyorsa bence şöyle yapmalısın gibi kızmam, ama sürekli üsteliyorsa yanlış yapıyorsun, şöyle yap diye o zaman canımı sıkar. Her iki durumda da tepki vermez, kendi bildiğimi okurum. Birde yapmak istemediğin bir şeyi gelip sürekli lütfen diye filan üstelenmesinden nefret ediyorum.
Kesinlikle nefret ederim ve bir is yaparken yanimda dolanilmasindan da nefret ederim mesela yemek yaparken tezgahta biri daha bir seyler yaparsa sinir krizleri bile gecirebilirim
Herkes herbir haltı çok iyi biliyor zaten karışmasalar olmaz ..
bu konuyu şöyle açıklık getirmek istiyorum.
akıl veriyorsa ve işime karışıyorsa verdiği öğütleri dikkate alırım.
ama ufak bir konuda dahil bana karışıyorsa kızabilirim.
tarafımca bu konu olaylarla göre farklılık gösterebilir.
yani diyorum ya olaylara gore farklılık gosterır bu konu genele cekebılırız sordugun soruyu.
yanı karısılsa bıle belkı daha ıyı olabılecegı yonde uyarıyordur hayata iyi yonden bakmak gerek :)
hak verdiğin için teşekkür ederim... :)
:)
Herseyin en iyisini ben bilirim.ben yaparım.o yüzden isime karışaninda canını yakarım:)
Bilmemek değil ogrenmemek aayip..ben ogrendim.napim:) ogrenmemis gibimi yapim
Diyemen zatennn:)
:)
oouuu benden küçük küçük atomcuklar oluşur o derece.
en ufak bı mudahale edılmesıne bıle asla ızın vermem.. karısamazlarda
İsine karismis gibi olmayim.ben de sevmem:)sadece isimin ne oldugu.hangi amacla yapildigi ve kimin karisdigi cok onemli.bilmediyim bir sey hakkinda buyuklerimin sozune hep ihtiyac duyarim.
Simdik bilmislik edenler var onlar hic konuşmazin
Sonra sabir edemeyip konusanlar ben bana yardim edermisin diyesiye kadar bakmasinlar lütfen
deli ötesi olurum hatta babam işime çok karışır gecen gün çekyatı taşımak isterken ikide bir işime karıştı var ya o an bin tane senaryo geçti gözümde
Akıl akıldan üstündür samimi ve iyiliğime olan karışmalar bilakis mutlu eder :)
eğer sürekli yapılan bişey değilse rahatsız olmam bazen daha farklı düşünenler oluyo ve onların fikirleri bana ilham veriyo :)
1) işime karışılmasından
2) bir işi yaparken başımda durulmasından
nefret ederim.
Deli oluyorum. Özelliklede biliyorum dememe rağmen halen karışan olursa çok biliyorsan kendin yap! Diyorum. Önceki çalıştığım iş yerlerinden birinde biliyorum anlatma dememe rağmen halen devam etti. Bende çok biliyorsa al kendin yap çok konuşma dedim ve elimdeki malzemeyi üstüne fırlattım. Bir dahada benim işime karışmadı.
Nefret ederim , sirf o yuzden ne halt ediyorsam kimse bahsetmiyorum , cezami da sefa mi da tek basima cekiyorjm
bilgisiz olduğu alanda bile bilgiçlik yapanlara uyuz olurum ama yardımcı olmak için karışıyorsa rahatsız olmam
Tecrübelerine güvendiğim biri işime karışsın isterim ama boş konuşan birinin değil.Rahatsız eder,sinir olurum..
işine karışılmayı seven insan olamaz zaten saman kafanın tekidir
nefret ederim terslerşm karışan kişiyi
rahatsız olurum ama tepki vermem...
arkadaşlar iş hayatının farkında olmayan bir genclık geliyor :)
umarım size hiç kimse karşımaz ıs hayatında.
Kimse bana karışamaz.
İşin ne olduğuna bağlı.
Bir türlü sevemedim :)
Ben tek çalışırım adamım :)
Karışanlar var işte rahatsız edici
cık ..hiç sevmem :d
hemde acaip uyuz olurum
Kimse işime karışamaz
bende cok rahatsız olurum :S
Yaptığım işe bağlı
döverim NOKTA
Evet...