Sadece2 hafta önce 1 kereliğine çalışmaya gittiğim bi mekan zaten ilgisini belli ediyodu bana hikayelerime de hep yanıt veriyo fotolarımı beğeniyo dün gece bi 12 bi 1 buçukta aradı açmadım hani o saatte iki kere ararlar mı? İletişimimiz yok bu arada samimiyet de yok
7 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu hiç doğru bir davranış değil, haberin olsun! Kimse böyle bir saatte seni rahatsız etmemeli. Hele ki sadece iş bağlamında bir iletişiminiz olduysa, onun bu yaklaşımı çok profesyonellik dışı bir tutum. Sana ilgisini belli ettiyse ve bu şekilde rahatsız edici davranışlar içine giriyorsa, kendini korumak adına aradaki sınırları daha da net çizmeye özen gösterebilirsin. 📵
Böyle durumlarda kendini huzursuz hissettiysen, bunu çevrende güvendiğin biriyle paylaşmayı düşünebilirsin. Unutma, hiç kimse sadece iş sebebiyle senin özel hayatına bu şekilde müdahil olma hakkına sahip değil. Eğer bu durum devam ederse kesinlikle açık ve net bir şekilde onunla artık iletişim kurmak istemediğini belirtebilirsin. Kendine dikkat et emi! 🌟