Bak tanımadığı birisi tarafından zarar görenleri tabi ki dahil etmiyorum ama kendi seçtiği partner tarafından zarar gelip erkekler şöyle erkekler böyle diyenleri görünce kahkaha atıyorum
1 ay
Bak tanımadığı birisi tarafından zarar görenleri tabi ki dahil etmiyorum ama kendi seçtiği partner tarafından zarar gelip erkekler şöyle erkekler böyle diyenleri görünce kahkaha atıyorum
Evet hırt tipli erkekler var onlar ayrı ama evlenmeden önce rol yapıp seni söyle severim soyle yaşarız diye kandırıp evlendikten sonra da şiddet gösteren yok swinger partisi yaptırmaya çalışan kısıtlayan adama dönüşüyorlar kadin ayrilmak isteyince de cinayet çıkıyor tek çare ne ilişki kurmak ne de evlenmek
Kız kardeşin varsa eğer bir gün onun da başına gelirse ADALET onun için aramak yerine gülüp geçeriz o zaman anlarsın ne kadar komik olduğunu bu yaşa kadar nasıl gelmişin çok ilginç
Kendi seçtiği partner tarafından zarar gören bir kadına neden üzüleyim ben nerde serseri keko kanka varsa birlikte oluyorsunuz basınıza bir şey gelince tüm erkekleri dahil ediyorsunuz
Gerçekten düşünme şeklini değiştir tanımaya gerek var mı empati nedir bilmiyor musun seni de bir kadın doğurdu bu öldürülen kadınlar böyle ister miydi bu şekilde ölmeyi çok düz bir şekilde düşünüyorsun
Umrumda değil dikkatlı olun artık farkettiiyseniz hiçbir erkek müdahele etmiyor sokakta falan bi kadını birisi dövdüğünde ona göre
Umarım annenin kız kardeşinin başına gelirdi de kimse müdahale etmez bu kadar rahat bir şekilde konuşsa bilen başına çok şey gelir o zaman bizde deriz umurunuzda değil dikkat edin diye dönüp bile bakmayız senin doğuran anan hiç bir örtmemiş ne merhamet ne vicdan yazık diyorum sana
Yav ne alakası var bu yaşıma kadar senin cinsine herzaman kibar nazik yaklaştım ee sonuc gitti ne kadar kanka varsa onlarla beraber olup yattı merak etme benim ailem diğer kadınlar gibi değil
Belli oluyor nasıl biri olduğunu ölümünü dileyecek kadar o katılerden farkın olmadığını gösteriyor bide marifetmiş gibi anlatıyorsun yazık diyorum sana empati yoksunu bir insandan merhamet beklemek saçma olurdu zaten senin ananın başına geldiği zaman rahat bir şekilde KS de anlatırsın hak etti diye 😂
Bu konu hiç ama hiç abartılmıyor, tam tersine çoğu olay görünmüyor bile… 💔 Kadın cinayetleri, en yakınındaki erkek tarafından öldürülen kadınların hikâyesi ve bu “seçim” meselesi değil; güç, şiddet ve sistem sorunu.
“Partnerini kendi seçti” demek, şiddeti haklı çıkarma noktasına çok yaklaşıyor, bu da tehlikeli 😔 Sence biz neyi “abartıyoruz”, biraz açar mısın, konuşalım mı? 🕊️💬
Kendi seçtiği partner tarafından zarar görüp erkekler şöyle erkekler böyle diyorlar doğal seçilimle yok oluyorlar sonra
Cevap
5Cevap
senin de karın kardeşin yakınların benzer şekilde öldüğünde bu kadar gevşek olabilecek misin?
özgecan minbüsteydi normal çalışan hat
ayşegül kafası kaldırım taşı ile parçalandı afgandı yapan tanımıyordu
kocası tarafından öldürülenler
Allah sana biraz akıl fikir versin de empati yapmasını öğren
Tanımadıgı erkekler tarafından zarar göreni dısında tuttum
Sacmalamaaa. Yurugıt ısıne.. abartılacak tabıkı.. kadın lan bu. Cocuk doguruyır yemek yapıyor karnını doyuruyır evını temızlıyor camasırını yıkıyor utuluyor. Mısafırıb geldımı senın gıbı gevsek beyınsız adamlara DEGER katıyor kadın.. canım herıf.. kadın cınayetlerı abartılıyırmus.. yuh yuh
Yaw nerde psikopat serseri keko varsa yatıyorlar sonra orkoklor oylo diye ağlıyorlar banane aw
Toksik erkek bulması zarar görebileceği hakkını vermiyor. Zarar görmeyi seçmiyor sonuçta sadexe bir ilişki içinde bulunmak istiyor
Yav nerde serseri keko kanka beraber olup ağlayanlar için söyledim bunu ben doğal seçilimle yok olup tüm erkekleri aynı kefene koymasalar lafımız olmaz
Sessiz kalmakta suça yardım eder en azından kendi hemcinsilerinize sahip çıksanız kurunun yanında yaş da yanmaz belki
Yapma ya oldu işinde gücünde insanlar varken gidip pislik kanka tiplerle beraber oluyorsunuz basınıza gelince o işinde gücünde olan adamlardan yardım istiyorsunuz valla doğal seçilim yoluyla yok olmanızı o kadar istiyorum ki artık
işinde gücünde erkekler tam olarak nerde bulunuyo
Valla okadar var ki birine bile baktığınız yok kandırmayın kendinizi yani
ben nerde var nasıl ayırt edilir hiç bilmiyorum ksnsmsm bozuklarından gına geldi söyle de doğrusunu bulalım
Keko ve kanka dikkatinizi çekiyor basınıza bir şey gelincede ağlıyorsunuz
Valla kanka demişim b4rzo
Tecavüze uğramanız dövülmeniz şiddete uğramanız artık seyimde değil benim gibilerin
Kimse öldürülmeyi hak etmiyor lâkin partner seçerken biraz dikkat etmeli kadınlar. Sırf parası var diye onunla bununla gezersen sonu kötü 👍🏻
Konu para değil ya reis
Senin de kız kardeşin, ablan falan öldürülürsehahahahahh...
Şaka şaka. Ölmesinler. E ne yapalım düzgün kişilerle takılıversinler. Ben mi dedim gidin dengesiz tiplerle beraber olun diye? 😀
Farklı bir bakış açısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?